Şimdi Ara

MSI ge62 6qf 096xtr nerden almalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi süredir araştırıyorum hepsiburada.com da diğer sitelerden daha ucuz bide sepette extra %10 indirim yapıyor sürekli alışveriş yaptığım bir site ama bilgisayar konusunda nasıldır bilmem sizce hangi siteden almalı? hangi site ürün sorunlu olarak gelirse baş ağrıtmadan çözer ?

• tolgadinç T kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar. Ben en az 10 leptop almışımdır bu siteden. Hiçbir sorun yaşamadım. Seninde yaşıyacagını düşünmüyorum. Sonuçta gelen ürün kapalı kutu geliyor. Kargo geldiğinde imzayı atma. Kutuyu aç. Eğer gelen ürün kapalı kutu yani bantlı ise sorun yok. Açılmış ise imzayı atma. Tutanak tutturup geri yolla. Bu kadar basit. Zaten hukuki süreçte böyle.işler. İmza atıp alırsan ürün açılmış.ise kanunen sorumluluk sende olur. Ama diğer türlü karşı tarafa yüklenir. He diyelimki.ürün kapalı kuyitu ama.açtın.bi sorunla.karşılaştın o zaman hepsiburada değil üretici firma.devreye girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bayramlar, saolasın bende tam almaya karar verdim bi konuya bakayım dedim cevap geldimi senin yorumu okudum içim daha rahatladı teşekkürler :))
  • Konuyu açtığınız yere bakın bir. Ayıp ya
  • Ilk defa konu actim nasil oraya acilmis bi fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GL62 6QD-079XTR Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.