Şimdi Ara

MSI GE62 Gtx965m kullanan var mi, satın alınır mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI Ge62 nasıl bir notebook dur. Ben mimarlık okuyacağım hemde oyun oynayacağım. gta 5 gibi oyunlar.
    Ihtiyacımı nasıl Karşılar ?
    Isınma gibi sorunları var mi ?
    Alternatif olarak önerebileceginiz cihaz var mı ? 128 gb ssd ile beraber freedos 1400 dolar + kdv fiyat söylediler sizce nasıl ?

Edit: Ssdsiz modelini Satın aldım. Gerçekten çok güzel bir cihaz hele fanları çok güçlü. Gta 5 oynadım direk ps3 dede oynamıştım. Bilgisayarda oynamak ayrı bir güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilturan42 -- 9 Ağustos 2015; 20:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı konfigrasyon var ge62 nin ama gtx970 var. bence almışken gtx970 olanı al pişman olmassın.
    İhtiyaclarını her türlü karşılar ondan bir şüphe olmasın 4-5 sene çok rahat götürür diye tahmin ediyorum.
    ısınma problemleri çok detaylı oyunlarda mevcut özellikle de gta 5 de ( cpu gpu 85 -90 derecelere çıkıyor ) ama çok net bi şekilde takılmadan saatlerce oynayabilirsin ;)
  • Yorum için teşekkür ederim :)
    Bende düşündüm gtx970m e çıkmayı ama fiyat daha fazla çıkamayacağım.
    Genel olarak memnun gözüküyorsunuz yani

• Halilturan42 H kullanıcısına yanıt
    970 le 965 li aynı konfigürasyon arasındaki fark 150-200 lira heleki bu fiyatlara laptop alınıyorsa 100-200 e bakmamak gerekiyor. Klasik bi laf vardır 4900 u veren 5100 de verir :)

http://www.pcdepo.com/msi-apache-ge62-2qe-071xtr-notebook
    http://www.pcdepo.com/msi-ge62-2qf-220xtr-notebook

şuanlık çok şükür memnunum 1 ay bitmedi ama uzun süre kullanırım gibi gözüküyor. Garanti bitiminden sonra bi ram takviseyi yapıp 1 sene daha itelerim yeni laptop için artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firadiko -- 7 Ağustos 2015; 19:35:54 >

• Dostum ben 4200 küsüre alıyorum Aldığım yerdede gtx970m yok eğer illa onu alacam dersem 5100 diyorsun 900 tlye fark var ondan dolayı :) benim alacağım kasa ile seninki ayni olur değil mi ?

kasalar aynı.. alıcağın yerde sor bence çünkü bir çok sitede bu 2 pc arasında max 200 lira fark var.
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah. Ben de bu seriyi düşünüyorum yani GE62-72 serisini. Tasarımını çok beğendim, çift fan var ve klavye çerçevesiz direkt metal kasadan çıkıyor. Fakat 85-90 derece cidden fazlaymış. Fanı açtıktan sonra mı 85-90 derece yoksa fanı açmadan mı? Bu seride de ısınma sorunu varsa sanırım biraz daha düşünmem gerek... Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

970 le 965 li aynı konfigürasyon arasındaki fark 150-200 lira heleki bu fiyatlara laptop alınıyorsa 100-200 e bakmamak gerekiyor. Klasik bi laf vardır 4900 u veren 5100 de verir :)

http://www.pcdepo.com/msi-apache-ge62-2qe-071xtr-notebook
    http://www.pcdepo.com/msi-ge62-2qf-220xtr-notebook

şuanlık çok şükür memnunum 1 ay bitmedi ama uzun süre kullanırım gibi gözüküyor. Garanti bitiminden sonra bi ram takviseyi yapıp 1 sene daha itelerim yeni laptop için artık :)

bende ge72 gtx970 li olanı almayı düşünüyorum 85 90 demişssin fakat bu problem yaratıyormu? her oyunda ısınırmı ekstra soğutucuya ihtiyaç varmı? Birde benim muhtemel alcağımda ssd yok 17.3 ekran olduğu için ssd den kısmışlar ssdli olanı 6000 e çıkıyor sizce bu farka deyermi ssd çok önemlimi sonradan taktırılırmı?

• Monster t7 v3.1 e bir bakın derim gpu 67 max işlemci de 70 75 lerde kalıyor

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    işlemci hızı kısıp biraz fps düşmesini göze alınca 70lere kadar düşüyor. Fanla birlikle ultra ayarlarda 80 dereceleri rahat görüyor cpu
  • moondragon123 M kullanıcısına yanıt
    sonradan ssd takmak demek 2 sene sonra garantiden sonra takmak demek :) eğer derseniz garanti bozulsun bişey olmaz laptoba ozaman ssd siz alın kendiniz takın ama bu pc ler için ssd olmassa olmazdır..
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    Hocam fanla birlikte 80 dereceyse kötüymüş. Çift fan bile yetmiyor demek. Neyse ben biraz düşüneyim bu seriyi. Gerçi fiyatlar tavan yapacak ama çabuk karar vermek lazım. Yine de yorumunuz için teşekkürler

• 90 i gecmedigi surece sorun yok demektir. 80 bir sey degil ki.

• Cihaz geldi kullanıyorum

Ge62 mi aldınız hocam ekran kartı 965 olanı mı aldınız? Ayrıca kısa bir değerlendirme yapar mısınız? Nereden ve kaça aldınız?

• Evet 965m modelini aldım neden diye sorarsan benim tanıdığım bilgisayarcı vardı toptan fiyatına verdi onun elinde 970m modeli olmadığı için almadım.
    Öncelikle ilk mesajda yazdığımı tekrar söylüyorum çok güçlü fanı var elini fanın önüne koydugunda belli oluyor ama lakin baya ses çıkıyor. Normal fan hızıylada oynuyabilirsin oyunu. Bilgisayarın kendi sesi Oyunda ve Filmde gerçekten başarılı. Isınma konusunda ise malum havalar sıcak ona rahmet isinması az diyebiliriz Kutunun içinde faresi çıktı çok güzel kablolu. Wi-Fi iyi çekmiyordu Başlarda sonra bios güncellemesi Yaptım şuan baya güçlü çekiyor. Gta5 i Önerilen ayarda çok güzel oynuyorum

Not: önceki bilgisayarım normal bi laptopdu. Yüksek donanımlı ilk bilgisayarım oldugu için bazı şeyler bana gerçekten çok iyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilturan42 -- 10 Ağustos 2015; 10:00:45 >
    Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... İyi günler dilerim

hayırlı olsun güle güle eskit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.