Bildirim
msi ge620dx 822 performans yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
devamlı yazarım boş verin windows puanını,oyunlarda sıkıntınız var mı,sistemde ağırlık hissettiniz mi,nvidia denetim masasından kart seçenekleri gerektiği şekilde mi? sorduğum sorular olumluysa yeni sürücüden kaynaklı bu oluşan puan,performansta sorun yoksa sıkıntı yapmayın başka markalarda da aynı sıkıntıyı yaşayanlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
devamlı yazarım boş verin windows puanını,oyunlarda sıkıntınız var mı,sistemde ağırlık hissettiniz mi,nvidia denetim masasından kart seçenekleri gerektiği şekilde mi? sorduğum sorular olumluysa yeni sürücüden kaynaklı bu oluşan puan,performansta sorun yoksa sıkıntı yapmayın başka markalarda da aynı sıkıntıyı yaşayanlar var.
sistemde ağırlık hissediyorum açıkcası. Oyunlarda grafik sonda da olsa düşükte olsa arada kasmalar oluyor . Ama bi süre sonra eskisi gibi normal oynatmaya başlıyor. Bi de aşırı ısıtma oluyo pcde oyunlarda 90a kadar çıkabiliyo soğutucu olmasına rağmen. nvidia ayarlarını bilmiyorum gerekeni... -
masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasına girin 3d ayarlar bölümüne girin kart seçenekleri göreceksini yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin oyunlarda aynı yerde program ayarları bölümü var orada özelleştirilmiş program seçeneği var onu oynadığınız oyuna ayarlayın altında yine kart seçeneği göreceksiniz onuda nvidia yapın. -
bunu yapmışım.. ama dediğim gibi bi anda düşüyo fps hala... -
bazı kişilerde de oluyor sadece sende değil hangi sürücü sürümü var sende bir önceki sürümde aynımıydı eğer değildiyse bir sonraki sürüme kadar beklemen yada bir önceki sürümü kurmanı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Haziran 2012; 3:25:12 > -
Eski surumu kurdum daha iyi oldu :) yeni surumu bekliycem mecburen..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X