Şimdi Ara

MSİ GE70 2OE-201TR Modelini Almayı Düşünüyorum Olumlu,Olumsuz Yorumlarınızı Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım kardeş bu laptopu alacağım bende . teşekkürler
  • Kardeş birazda senin onerinle ama ben bu urunu 1 saat once aldim 3200 tl e aldim henuz denenedim insallah memnun kaliriz hadi iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsunn kardeşim :)
  • hocam yorum bekliyoruz:)
  • Ben aldım kardeş haftasonu incelemeleri yapip haber ederim

• bende şimdi almaya gidiyorum :)
  • Aynen ben de almaya gidiyorum artık ilerde bir ssd taktıracağız
    denedikten sonra paylaşırım yorumları
  • arkadaşlar ürünü bugun aldım kendi pili bittikten sonra 10 saat açmadan prizde takılı dursun denildi deeneyemedim ama çok güzel performanslar alacağımı düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule1845

İyi günler arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutluyorum..
    konuya gelecek olursak başlıkta belirttiğim gibi msi GE70 2OE-201TR modelini almayı düşünüyorum olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum şuan vatan bilgisayarda fiyatı 3310tl civarında bu fiyata değer mi tşk ederim..

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/msi-ge70-2oe-201tr-ge70-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-173-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68872

imzamda bulunan bilgisayarı kullanmaktayım hiç bir sıkıntım olmadı şuana kadar. ayrıca çift ekran kartlı olan notebook pclerde 2 ekran kartını çalıştıran çok az oyun var bu yüzden almak mantıksız ve bunu soğutmak için ekstra diğer ekran kartının üzerinde de fan var zamanla sesi daha fazla olucaktır. Oyun vb. yüksek işlemler isteyen çoğu program her bilgisayarı yormaya çalışıcaktır bununyanında ısınıcaktır. Tabikide fan çalışıcak ve görevini yapıcak fandan hava sesi harici bir ses gelmiyor mesela motor sesi gibi zırıltı gibi bir ses çıkmıyor.Son olarak bana kalırsa lenovo ve asusun bilgisayarlarından daha başarılı buluyorum tek eksiği dvd room çok sağlam görünmüyor zaten bende sadece format atarken kullanıyorum. Bu arada ssd hdd takarsa makinaya çok çok farkediyor

vatan computer dan almanı tavsiye etmem bence free dos olarak daha ucuza veya aynı fiyatlara ssd olan modelini alabilirsin

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı bende bugun aldım üründen memlun kalacağımı düşünüyorum bakalım ayrıca vatan bilgisaayarda şuan %30 indirim var 3073 tl geliyor fiyat çok uygun bence :)
  • Evet bu gün notebook'u aldım.
    Vatan bilgisayardan aldım
    3073 liraya
    1 saat dota oynadıktan sonra 68 dereceye çıktı sadece
    Skyrimde full ayarlarda 30-60 arasında gidip geliyor fps
    şu ana kadar gerçekten çok başarılı bir notebook
    Klavyeye bittim resmen çok güzel bir tuş hissi var
    ayrıca kasa kesinlikle kalite hissi uyandırıyor.
  • kullanıcı klübümü yapsak ne :D sayımız arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontPage77

kullanıcı klübümü yapsak ne :D sayımız arttı

Abi bi incelemesini yap sonra kulüp de kurarsın... 1 aya bende alarım belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyjoy

quote:

valla iş dolayısıyla sadece haftasonları müsaitim yapabilirsem haftaya elime geçicek oyunlarla bi incelemesini yapıcam

belki falan deme al bu makineyi oyun için üretilen bi laptop ilk defa aldım ve hakkını vermişler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joyjoy

quote:

valla iş dolayısıyla sadece haftasonları müsaitim yapabilirsem haftaya elime geçicek oyunlarla bi incelemesini yapıcam

belki falan deme al bu makineyi oyun için üretilen bi laptop ilk defa aldım ve hakkını vermişler

Şimdi durum müsait olsa neyse öğrenciyim ben evden 1.5 milyar gldi bende 500 var gerisini taksit yaptıracam.yani nasıl bir yük düşün bir ay önce kafayı yiyecektim.Ama vatandaki indirimle işler değişti sınavlardan sonra alacam vatandan.

• Sinan laptop almaya gittim yanında indirim varken logictech g230 kulaklıkta aldım lazım olacak sonra şimdi almazsak ilerde almak çok koyar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule1845

Sinan laptop almaya gittim yanında indirim varken logictech g230 kulaklıkta aldım lazım olacak sonra şimdi almazsak ilerde almak çok koyar :)

çok iyi yapmışın bide %30 indirim vardı sen laptop artı kulaklığı benim laptop fiyatına almış oldun :D bf3 ü bitirdim sabahleyin high ultra arası ayarlarda çok sağlam .. hemen indir oyna bf 3 ü şimdi hitman absoluiton u indiriyom . ararım yarın seni
  • hahaha bende onu ındırıyordumm zaten :))
  • Bende bu bilgisayarı alıcam tereddütsüz. Ama bu bayram indirimi kaçırdık ne yazıkki param yetmediği için yılbaşını bekliyorum.
    Alınası bi bilgisayar dün inceledim vatanda gerçekten güzel bilgisayar. Zaten 1 aydır bilgisayar araştırıyorum her parçanın özelliklerini felan ezberledim neyin iyi olduğunu neyin kötü olduğunu görünce insan msi 2OE serisine yapışıyo
  • İyi günler ;

Bende bu modellere çok meraklıydım ve kesin alıcaktım ama beni SLI ekran kartı cezbedip Lenovo'ya doğru kaymama vesile oldu.

Sizin alacağınız leptop'un ekranı mükemmel seviyesinde.
    İşlemcisi 4.Nesil enerji tasarruflu ve daha performanslı
    Ama leptopların ekran kartı seviyesi biraz geride olduğu için SLI bana daha mantıklı geldi biraz araştırırsanız Gtx 765m ile GT 650m SLI arasındaki farkı görebilirsiniz.

Kafanıza koyduysanız mutlakafa Msi tavsiye ederim ama ekran kartını birkez daha düşünün derim.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.