Şimdi Ara

MSİ GE70 2OE-201TR Modelini Almayı Düşünüyorum Olumlu,Olumsuz Yorumlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutluyorum..
    konuya gelecek olursak başlıkta belirttiğim gibi msi GE70 2OE-201TR modelini almayı düşünüyorum olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum şuan vatan bilgisayarda fiyatı 3310tl civarında bu fiyata değer mi tşk ederim..

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/msi-ge70-2oe-201tr-ge70-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-173-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68872

• Şimdi gelirler fan sorunu var ıste kasası iyi değil ıvır zıvır şeyler sallarlar sana tavsiyem hiç düşünmeden al
  • benzer özelliklerde samsung,lenovo nun daha uygun fiyatta modelleri var
  • kule1845 K kullanıcısına yanıt
    vatandaki 16 ram+win8 li olan ssd yok.

8ram+windows suz olanları 2750-2800 civarına kadar indi. onları öneririm. orijinal w8 in bi faydasını görmedim ben.

ge serisi uçak gibi fan sesi yapar haberin olsun. ha bi de sıcaklıkları 99 dereceyi görür(kankama 3.nesil i5 olanını aldırdım kullanıp da gördüklerimi yazıyorum.)

NOT: ge serisine tapan, halt var gibi öven insanlar var onlara inanıp da kendini kaptırma mantıklı düşün de al.
  • hangi modelleri söyler misiiniz?
  • oguzhan1010 kullanıcısına yanıt
    bunda belki fan sesi düzeltilmiştir ilk defa böyle bi sorunu sizden duyuyorum açıkcası 2750 2800 civarında olan modeller hangisiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

benzer özelliklerde samsung,lenovo nun daha uygun fiyatta modelleri var

lenovonun y510p gt750 sli versiyonu var bu performansda ama lenovonunda kasa kalitesi ısınması msi den farklı değil bunun dışında bu performansda bu ekran kartına yakın daha iyi bir model söyle forumu bırakacağım hele samsungun gamer serisi 4milyardan başlıyor ve daha düşük ekran kartına sahip...
  • bu bilgisayarların hiç biriyle ge70 2oe 201tr kıyaslanamaz bence yakın bile değil ekran kartları ve işlemcileri özellikle
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    evet ama bu bahsettiğiniz ürün sanırım kasım ayında gelecekmiş türkiyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule1845

bu bilgisayarların hiç biriyle ge70 2oe 201tr kıyaslanamaz bence yakın bile değil ekran kartları ve işlemcileri özellikle

fiyatı ile orantılamakta yarar var kullanıcının ne için kullanacağı önemli
  • kule1845 K kullanıcısına yanıt
    fan da turbo diye birşey var. tuşu var isterseniz açıyorsunuz. oyun açınca da otomatik açılıyor. çok fazla fan sesi yapıyor.
    ge serisi alanların hepsinde var bu ama bu kadar donanımı soğutuyor çok mu deyip geçiyorlar.

ben ge60 için demiştim o fiyatları sorry.
  • quote:

evet ama bu bahsettiğiniz ürün sanırım kasım ayında gelecekmiş türkiyeye

evet gelse bile ben hemen almam önce bir incelemelerine bakmak lazım ve sli olmasıda sorun çıkarabileciği düşüncesini arttırıyor ayriyetten sli yerine bluray sürücüyü tercih ederim şuan için kısıtlı bütçe ile alınacak en iyi oyun laptopu olarak görülüyor msi ama ısındığı gerçek soğutucu şart
  • oyun amaçlı alacağım, tabi fiyatlara bakarsak daha uygun. vatan bilgisayarın %30 indiri oluyormuş onu beklemekteyim
  • quote:

oyun amaçlı alacağım, tabi fiyatlara bakarsak daha uygun. vatan bilgisayarın %30 indiri oluyormuş onu beklemekteyim
    Vallahi ben bugün aldım 201 serisini.İnşallah düşündüğüm gibidir.Ahh bir de prize takılı değilken performans düşüklüğü yaratmasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Vallahi ben bugün aldım 201 serisini.İnşallah düşündüğüm gibidir.Ahh bir de prize takılı değilken performans düşüklüğü yaratmasa.

sanırım bu vatandakinden aldınız biraz kullanın oyun falan yükleyip makineyi zorlayın bakalım performans nasıl ve ısınma durumu nasıl yorumunuz benim için önemli çünkü kısa zamanda bende almayı düşünüyorum
  • Ümit Güzel Ü kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra ürün performans hakkında bizi bilgilendirseniz çok memlun oluruz :)
  • quote:

hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra ürün performans hakkında bizi bilgilendirseniz çok memlun oluruz :)
    up!
  • quote:

up!

Alıntıları Göster
    beklemedeyiz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.