Şimdi Ara

MSİ GE70 2OE-201TR Modelini Almayı Düşünüyorum Olumlu,Olumsuz Yorumlarınızı Bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yo ekran kartlarında y510p %5-10 önde gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule1845

hahaha bende onu ındırıyordumm zaten :))

bilgisayar güzel arkadaşlar almayı düşünenler hemen alsın

furkan sende bi ulaş bana ya pc hakkında yorum yapalım :D aradım seni ulaşamadımm
  • msi ge60 0nd modeli var bende şubat ayında almıstım.almadan önce hiç msi notebbok kullanan bi arkadasım yoktu yada hiç inceleme fırsatım olmamıstı. içimde bi çelişki vardı ama gtx serisi ekran kartlı bi bilgisayarı 2300tlye görünce internette yapmadıgım arastırma kalmadı ve msi alıp bi deneyeyim dedim ( 4.notebook'um oldu ). ilk aldıgımda hemen testler yaptım internetteki testlerle ya aynı puanı aldım yada fazla . bu beni fazlasıyla tatmin etti. sıcaklıklara gelince önce bilgisayarlarımda 90'ın altına inemiyordum bu bilgisayarda sadece üst seviye oyunlarda işlemci 90-92yi görüyor ve elim pişmiyordu.. ilk 1-2 ay şaşkınlıklarla geçirdim önceden cok sorun yaşamıştım noteeboklarda.( önceki noteebok'um samsungdu gt330mli model). + almamdaki bir sebep de cooler boost yani basıyorsun tusa fan son seviyede calısıyor bilgisayar buz gibi oluyor... kasa kalitesi olarak ne çok iyi ne cok kötü..ben tasarımdan cok performansa baktığım için kasa'nın kalitesi kötü olmadıgı için kasa da tatmin etti beni.. ses konusuna gelecek olursak sesi cok iyi.. sony,asus,msi ve toshiba notebooklar arasında ses testi yaptık en berrak ve en yüksek sesi msi verdi..yani multimedya konusunda da cok iyi.. ben ge60 aldım şimdi keşke ge70 alsaydım diyorum :) .. aksesuarlara gelecek olursak çantası cok kaliteli en az 8-10 yağmurlu günde sırtımdaydı 1 damla geçirmedi,fareye gelecek olursak fare 3200 dpi'ye kadar yükselebiliyor + en cok sevdigim özelliği üzerindeki tuslara fonksiyon atayabiliyorsunuz.ben ses artırma,azaltma,şarkıyı ileri ve geri sardırma özellikleri atadım bu benim için cok önemli butonlar :) ... sonuc olarak bilgisayarın bi eksiğini göremedim ben,,, insanlar fan sorunu , wifi sorunu yada baska sorunlar yaşıyorlar ama ben hiçbirini yaşamadım.... ge70 2oe modeli fırcalanmıs aliminyum kasa + ısıklandırılmıs klavye yani günümüz orta-üst seviye bilgisayarında olan güzel özellikler bu bilgisayarda da var.. msi ge60-70 serisi kaçmaz diyorum :)

• weezer009 kullanıcısına yanıt
    Böyle insanları okumak beni mutlu ediyor javascript:void(AddText(''))
  • Teknik servisi çok kötüymüş diye duydum

• kim söylemiş onu haha.. 200 küsür sayfalık konuda araştırın derim servis kalitesini
  • Arkadaşlar bu modeli alacak bir yer varmı? Hiçbir yerde bu model satılmıyor. En son vatanda vardı ordan da kaldırmışlar
  • Arkadaşlar birşey danismak istiyorum.MSI GE60 2OE-047XTR Modelini almayi dusunuyorum ,bu modelin ssd li versiyonunu alsam elde edeceğim performans, aradaki yaklasik 130$ dolar farka deger mi? Bir de yilbasinda kampanyaya girer mi, 1.5 ay bekleyip oyle alsam daha mi mantikli olur fiyat konusunda? (Suan acil bir ihtiyacim yok 1-2 ay daha bekleyebilirim).

• arkadaşım vatan bilgisayardan 2013 aralık ayında MSİ GE60 2OE-215 TR modelini 3000 tl indirimden aldım bilgisayara farcry 3 yükledim bilgisayar oyunlarda kendinden geçiyor öyle bir fan sesi var ki sanki yanından uçak kalkacak:) ayrıca ısınma cabası kardeşimde asus N53 serisi var aynı oyunu ona kurdum ne ısınma ne fan sesi bende internet ten aldığım için bir hafta içinde cayma hakkımı kullanıp paramı iade alıp asusun n550 jv cn 211 d modelini aldım bilgisayar çok kaliteli gerçekten parasını da sonuna kadar hak ediyor bir sesi var müzik seti sanki mause toucpedi süper kullanışlı ısınma sorunu sıfır aliminyum gövde ele alınca hem ince hem kaliteli bir his veriyor bütün özellikleri msi ile aynı msi nin bir tek fazlası nvidia gtx765 kullanmış asusta gt 750m 4gb ekran kartını bence alma parana yazık tamam ekran kartı çok iyi ama oyun oynarken o sesi ben çekemem bilgisayar boştayken yük yokken bile fan sesi var yinede sen bilirsin tercih meselesi

• Arkadaşlar vatanda saılan bu modele SSD sonradan takabiliyoruz mu yoksa mevcut harddiski söküp öyle mi tkabiliyoruz bilgisi olan var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/ge70-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html
  • bu modelerde msata yuvası var.
  • Ben bu makinaya 250 gb samsung evo modelini aldim hdd yi sokup oraya ssd yi taktim hdd yi ise dvd romu sokup oraya taktim dvd rom icin 15 liraya aparat aldim usb den harici kullaniyorum sorusu olan ?

• ayhankiy A kullanıcısına yanıt
    Sozum sanaydi kardesim

• Merhabayın ben 2-3 gün önce aldım GE70 2OE-201TR modelini. yoruma gerek yok msi msidir. bilmiyorum ama kasa aleminyum heralde buz gibi. tabi oyunlarda ısındı biraz ama gerektiği kadar. test yapmadım kaç derece diyemem. ekran mat bu çok iyi işte! vatan internet kampanyasında 3.89 tl şuan! eğer bütce müsaitse kaçırmayın.

neyse geleyim soruma arada bağlantı var ama nete giremiyorum neden acep?

bide tabi tahminimce olmuyodur ama 3d gözlük alsam bu makinadan 3d görüntü alabilir miyim ?
  • Bu arada tek kartımda o kadar imit olmadığından mecbur şubeden aldım 330e tabi ben durumuyum bastırdım da bastırdım nette ucuz diye. sağ olsunlar. multi-core gun3 v5 mouse ( 125 tl) + bi kaç aa kabloyuda bedavaya getirdim :)
  • Arkadaşlar merhaba bende ge70 modeli düşünüyorum acaba laptopda eli rahatsız edecek şekilde ısınma sorunu oluyormuş doğrumu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isinma imkansiz aga turbo boost var ve alumimyum kasa isinmasi yok raadolun

• alfiethetourguide A kullanıcısına yanıt
    VATANDA 3,089 TL 3,89 olunca pahalı gibi oluyor.
  • alfiethetourguide A kullanıcısına yanıt
    lg televizyonda 3d izlediğimi bu laptopta aynı gözlüklerle izleyemedim Bence panelle alakalı olmaz.
  • açınca garantisi bozulmuyor mu. Bende bir vidanın üzerinde garanti etiketi var. Bende msata takmayı düşünüyorum. DVD lazım yakınlarımın bilgisayarı eski olduğundan dvdlere sistem atıp kuruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.