Şimdi Ara

MSİ GE70 2OE-201TR Modelini Almayı Düşünüyorum Olumlu,Olumsuz Yorumlarınızı Bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperxf

açınca garantisi bozulmuyor mu. Bende bir vidanın üzerinde garanti etiketi var. Bende msata takmayı düşünüyorum. DVD lazım yakınlarımın bilgisayarı eski olduğundan dvdlere sistem atıp kuruyorum.

Brn msatadan vazgeçtim normal ssd aldim dvd rom u soktum dvd rom u disardan usb ile kullaniyorum lazim oldugu zaman . Garanti kagidini yirttim ben ihtiyacim olmadigini dusunup karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msata niye düşünmedin. Birde benim ram 8gb bir 8 gb daha yer var galiba ram modeli vs hakkında bilgin var mı? teşekkürler
  • quote:

msata niye düşünmedin. Birde benim ram 8gb bir 8 gb daha yer var galiba ram modeli vs hakkında bilgin var mı? teşekkürler

Normal ssd daha verimli daha uygun bulunmasi daha rahat bide msata dlotu olup olmadigindan emin degildim modeli laptopun . 8 gb ram gayet yrter yeter artirmana gerek.yok bende 16 var yuzde 40 ini kullaniyo en fazla bunu gordum gozumle . Ayrica elimde bulunan ssd modeli harika harika nazar degmesin vallahi super cihaz

• teşekkürler msata alıcam bakalım fiyatların biraz daha düşmesini kapasitesi biraz daha yüksek olmasına bakıcam 180 gb gibi
  • quote:

teşekkürler msata alıcam bakalım fiyatların biraz daha düşmesini kapasitesi biraz daha yüksek olmasına bakıcam 180 gb gibi

250 gb lik benimki . Performans testlerinde en tepede pc den girince test ss goruntusunu atarim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tar Goroth -- 18 Nisan 2014; 17:36:38 >
  • sistem derecelendirmede grafik 4.9 çıkıyor adaptör takılı nvidiayı aktif eden bir yol mu var yoksa oyun çalışınca mı aktif oluyor. 4.9 çok düşük değilmi
    Win 8.0 pro 64 bit
    işlemci 7,9
    Bellek 7,9
    Grafik masaüstü 4,9
    oyun grafik 6.8
    Sabit disk 5.9

Birde 2400 mhz den 3000 lere çıkarmak nasıl özelliklerinde yazıyordu. 22gblik dosyayı winrarla çıkartırken firefoxu 10-15 saniye açmadı açma devam ederken geç yanıt verdi belkide sabit disk hız olarak ytersiz bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.