Şimdi Ara

MSI GE70 2OE-266XTR mi yoksa MONSTER® Q47W370SK01 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıktada belirttiğim gibi 2 laptop arasında kaldım. Yardımlarınız bekliyorum.

MSI GE70 2OE-266XTR Notebook http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9420
    MONSTER® Q47W370SK01 17.3"http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6231&urn=444971&lang=tr-TR

öncelikle kullanış amacım çizim yapmak üniversitedeyim yaklasık da 2 aydır arastırma yapıyorum bütçem 2000 di şöyle böyle derken şuda olsun buda olsun derken 3000 oldu

genel olarak özellikleri aynı arasında kaldıgım nokta ise ram ve ekran kartları msi gtx75m ekran kartı varken monster gtx760m ekran kartı var ramlari ise msi 8 ram monster 16 ram var siz olsanız hangisini seçersiniz??

ekran kartı karsılastırmasıhttp://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-765M-vs-GeForce-GTX-760M

şimdiden teşekkürler...

• kesinlikle msi. monster bulaşma ikiside aynı fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

kesinlikle msi. monster bulaşma ikiside aynı fiyat.

neden böyle bi cümle kurdunuz ki monster ıın ne sıkıntısı var?
  • Olaya sadece donanımsal olarak bakarsan yine Msi, ekran kartı verdiğin monster modelinden daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Olaya sadece donanımsal olarak bakarsan yine Msi, ekran kartı verdiğin monster modelinden daha iyi.

ben de öyle düşündüm 8 gb ram de yeetrli gibi geldi bana monster de ek olarak blu ray ı da seçebilme şansım var malesef msi de bu yok

peki olaya ısınma yada daha değişik konulardan bakarsak yine msi mi dersiniz ?
  • başka yardımcı olacak arkadas yok mu en azından bu ürünlerden birini kullananlar yardımcı olabilir
  • Bende bu 2 bilgisayar arasında kalmıştım kardeşim. Karar verdim ve şu anda MSI'den yazıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Bende bu 2 bilgisayar arasında kalmıştım kardeşim. Karar verdim ve şu anda MSI'den yazıyorum :)

merak ettiğim nokta şu hangi sonuca vararak msi monsterin neyini beğenemdiniz mesela yoksa görünüşten dolayı falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krbksdk

quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Bende bu 2 bilgisayar arasında kalmıştım kardeşim. Karar verdim ve şu anda MSI'den yazıyorum :)

merak ettiğim nokta şu hangi sonuca vararak msi monsterin neyini beğenemdiniz mesela yoksa görünüşten dolayı falan mı?

Monster kullananlara sordum MSI al dediler bana, internette de Monster hakkında pek iyi şeyler yazmıyor. fiyat aynıydı zaten Monster kasasını MSI den alıyormuş, geri kalan öz genelde aynıydı benim baktıklarımda, bende MSI daha havalı olduğu için onu seçtim

• teşekkür ettim açıklaman için zaten özeldende pm attım bana fps ile ilgili birkaç foto yolalrsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.