öncelikle kullanış amacım çizim yapmak üniversitedeyim yaklasık da 2 aydır arastırma yapıyorum bütçem 2000 di şöyle böyle derken şuda olsun buda olsun derken 3000 oldu
genel olarak özellikleri aynı arasında kaldıgım nokta ise ram ve ekran kartları msi gtx75m ekran kartı varken monster gtx760m ekran kartı var ramlari ise msi 8 ram monster 16 ram var siz olsanız hangisini seçersiniz??
Bende bu 2 bilgisayar arasında kalmıştım kardeşim. Karar verdim ve şu anda MSI'den yazıyorum :)
merak ettiğim nokta şu hangi sonuca vararak msi monsterin neyini beğenemdiniz mesela yoksa görünüşten dolayı falan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: krbksdk
quote:
Orijinalden alıntı: CardaQue
Bende bu 2 bilgisayar arasında kalmıştım kardeşim. Karar verdim ve şu anda MSI'den yazıyorum :)
merak ettiğim nokta şu hangi sonuca vararak msi monsterin neyini beğenemdiniz mesela yoksa görünüşten dolayı falan mı?
Monster kullananlara sordum MSI al dediler bana, internette de Monster hakkında pek iyi şeyler yazmıyor. fiyat aynıydı zaten Monster kasasını MSI den alıyormuş, geri kalan öz genelde aynıydı benim baktıklarımda, bende MSI daha havalı olduğu için onu seçtim
teşekkür ettim açıklaman için zaten özeldende pm attım bana fps ile ilgili birkaç foto yolalrsan sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme