Şimdi Ara

MSI GE70 2PE Apache Pro : 3999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün Teşhir Üründür. Şuan Fiyatı 5500 TL civarındadır. 1 Adet kaldığı için 3999 TL ye vereceğim. MSI Apache Modellerinin En Full Modelidir. Ankara İçi Elden Teslim Edilebilir. Üründen 1 Adet mevcuttur. Üzerinde En ufak bir çizik dahi yoktur. Jeletinleri bile mevcuttur. Kutusu Full ve sağlamdır. Adres ve telefon bilgileri için PM atabilirsiniz...

Alacak Arkadaşa Şimdiden Hayırlı olsun.

Saygılarımla...

Intel® Core™ i7-4710HQ İşlemci
    • 17.3" Full hd Yansımasız Ekran (1920x1080; 16:9)
    • NVIDIA® GeForce® GTX 860M 2GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı
    • Matrix çoklu Monitör Desteği
    • Cooler Boost 2
    SteelSeries Programlanabilir multi-color Arka Aydınlatmalı Klavye
    • 1 TB 7200 RPM HDD + 256 Gb SSD
    • 8GB DDR3L 1600MHz Hafıza
    • Killer™ E2200 Oyun Ağı
    • Intel 1x1 Wireless-AC 3160 a/c, 433Mbps'a kadar
    • Usb 3.0 x 2, USB 2.0 x 2
    • VGA, HDMI
    • DVD Super Multi
    • Dahili 720p HD Webcam
    • Audio Boost Teknolojisi
    • Matrix Çoklu Monitör Desteği
    • SteelSeries tarafından sadece oyuncular için yapılmış klavye

Not: Özel Yapım MSI Çantasıda Yanında verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEkremx -- 16 Eylül 2015; 9:43:24 >

• +
  • xEkremx kullanıcısına yanıt
    Burası satış değil tavsiye bölümüdür, konuyu nereye açtığınıza dikkat ediniz.
  • Daha iyi yenilenmiş kasa ve gpu lusu 4750 birde sıfırı 5500 yazmışsınız

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-2qe-035xtr-apache-gtx965m-notebook-pmu340560

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir eski nesil ekran kartı var 256gb ssd avantajı var ama genede pahalı 4000 verecek adam teşhir ürünü+gtx860m yerine

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-apache-pro-2qe-863xtr-gtx-960m-notebook-pmu344086

Bunu alır sonra ssd takar bütce düzelince ne teşhir derdi olur nede yeni nesil ekran kartı mı alaydım der...

(Bende 4300 bütcede bakıyorumda öyle düşündüm bakınca)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar bilgisayarın elamanı olmanız önünüze gelen her ürünü size kötüleme hakkı vermez... Bu ürünün fiyatı ederinin çok altındadır. Yazdığınız abartılı yazılar burada uygun fiyata ürün almaya çalışan insanların hakkını gasp etmektır. Beni bilen bilir şimdiye kadar DH kullanıcılarnın zarar göreceği hiç bir ürünü sunmadım. Ben den ürün alan herkes mutlu bir şekilde alışverişini tamaladı.

Not: Ürün satılmıştır. Teşekkür ederim...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hayırlı olsun ama ebrar bilgisayar elemanı güler geçerim buna ebrar ile istanbul bilişim pcdepo arasında 100-150 kağıt fark var fiyatı uygun olduğu güvenilir olduğu için ebrarı tercih ediyorum ben bide bilgisayarın çok iyimiş gibi 5500 tl şu an fiyatı yazmışsın ona yazdık

5500 tl ye 3 gb gddr5 192 bit 9. nesil ekran kartlı msi bulunur pc nin 0 değerini o kadar gösterip sıcak fırsat ayağı çekmen ayıptır burdaki insanlar az çok ne kadar paraya ne alınacağını bilir teknosadaki elemanlar gibi malı best offer ayakları çekmene gerek yok...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.