Şimdi Ara

Msi Ge72 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar ocakta laptop aldım. Ge 72 6qc serisi olur kendisi. 1 hafta sonra yurtdışına çıkmak zorunda kladım erasmusdan dolayı. Kullanamadım doğrusu. İşte laptobu kutusundan çıkarmadım.. Geldiğimde laptobu kutusundan açtım. bir baktım ne görim yanda çıkıklar mevcut. Ekranın sağ alt tutucu kısmında boşluklar oluşmuş. Pc yi açarken tek fan çalışıyor ve 3300 rpmde. Cızırtı sesi baya geliyor ve rahatsız edici ( Şarjsız kullanım ve oyunlarda) Aşırı ısınma sorunu var. Oyunlarda fps oranının çok düşük olması ( aynı ayarda başka laptoplarda yüksek olup bnde düşük olması) ve fanın yetersizliği fan tuşuna basıyorum işte 6600 rpm her ikisi çok ses çıkarıyor açıkçası memnun kalmadım laptoptan. Fifa 16 gibi oyunda ısınıp kasma yapması gibi sorunlar var. Sizce laptop hatalı mı ? Ve servise ne gibi bir açıklamayla verebilirim ? Arkadaşımda asus laptop vardı 3 ay kullandı. ekranın bir vidası çıktı diye iade almıştı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 13 Eylül 2016; 20:13:30 >

• Tek fan çalışıyorsa ekran kartı kapalı olabilir.Sağ tuş özellikler aygıt yöneticisi oradan görüntü bağdaştırıcılarına bas bakalım ekran kartını gösterecek mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.