Şimdi Ara

MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING 3485 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING RTX2060 SUPER OC, PCI-E16 3.0, 8GB/256bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10548

Bu fiyata 2060 super armor veya ventus modelleri bulunuyor. Gaming x olan modeli ise 3900 civarlarında. Gaming x ile de arasında 45 mhz fark var başka bir farkı yok sanırım. Baya uygun gibi.

• 5700xt daha mantıklı seçim olmaz mı bomp has been
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    2 kart arasında bir kıyaslama olarak kararı alacak kişi verecektir. Ama 2060 super kategorisinde bana uygun geldi. Hani herkes amd ekran kartı tercih etmiyor belki birinin işine gelir.
  • Vay be fiyatlara bak. Yakın geçmişte ki kampanyalardan +-2100TL civarına Radeon 5700 alanlar anakart slotundan çıkartıp şöyle sıkı sıkı sarılsın kartına, öpsün koklasın, iyi davransın, uzun yıllar seninle birlikteyiz mesajlarıyla birbirlerine uzun ömür bağı kursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Vay be fiyatlara bak. Yakın geçmişte ki kampanyalardan +-2100TL civarına Radeon 5700 alanlar anakart slotundan çıkartıp şöyle sıkı sıkı sarılsın kartına, öpsün koklasın, iyi davransın, uzun yıllar seninle birlikteyiz mesajlarıyla birbirlerine uzun ömür bağı kursunlar.
    ben aynısını rx 580'im ile yapıyorum epey uzun süre bozulmadıkça değiştirmem herhalde :D beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.
  • ben gaming x 3034 TL ye aldım sıcak değil
  • Aynen sıcak değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

5700xt daha mantıklı seçim olmaz mı bomp has been
    F/P olarak daha mantıklı karttır 5700XT her türlü ama oyun seçmesi, sürücü desteğinin daha vasat olması ve daha çok ısınan bir GPU olması gibi yaygın şikayetler olduğunu okuyorum zaman zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.