Şimdi Ara

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
29.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam arada 1200-1300 TL civarında fark var. Sizce değer mi bu fark için? Çok sık bilgisayar değiştiren birisi değilim. Mümkün olduğu kadar uzun süre kullanmak istiyorum
  • Ben balıştaki linkten neweggten bakmıştım ama stok bitmişti, 700-800tl fark vardı ve değerdi.

Mutlaka dediğimi yazıp youtube’a fps değerlerni gözlemleyin. Değer mi kısmı kişiye kalmış tabi, bence 1000tlye kadar değer.

Ayrıca fiyatlar daha da düşmüş, kesinlikle değer bu cihazlara sadece ekran kartları 4-5bine satılıyor bunların artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar undervolt videolarında farklı farklı değerler gördüm. sizce en iyi ayar hangisidir

• Bu nedir ya

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ
  • ysf1808 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir süredir takipteyim. Bu üründe satıcı önce %5 indirim yapmıştı, geçen hafta %6 indirimli sattı, bu hafta da %8 yapmış. Haftaya muhtemelen biraz daha indirir ama stok kalır mı bilmem. Aynı satıcının 2060’lı modeli vardı mesela onun stoğu dün vardı ama bugün bitmiş. Aynı durum bunda da olabilir diye ben sipariş verdim. Tabi karar sizin.
  • Mburak06 M kullanıcısına yanıt

rtx 2060'lı modele niyetlenmiştim ben de fakat stok tükendi , tekrar girerse ve dolar 6.xx seviyelerine inerse almayı düşünüyorum çünkü rtx2060 mining sebebiyle 5-6bin tl'lere satılıyor saçmalık oldu artık.

bu arada bu cihazın 1660ti 'lı newegg satıcılısı mevcut ama GL65, ne gibi farkları mevcut tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi, benim gördüğüm klavye steelseries ve numpad mevcut, 16gb ram var , 1tb hdd var ve nakliye bedava oldupu için 500-600tl fark var ve en önemlisi satıcı newegg

https://www.newegg.com/global/tr-en/black-msi-gl-series-gl65-leopard-10sdr-492-gaming-entertainment/p/N82E16834155642?Item=N82E16834155642

• losthell kullanıcısına yanıt
    Bu daha mantıklı hocam aslında. Hem işlemcisi üst seri hem RAM 16 GB hem de art 1 tb HDD var. Ayrıca bildiğim kadarıyla leopard serisi thin serisine göre daha kaliteli. Eğer 2060 lı bakıyorsanız Amazon’ da stok var. Linkini atmıştım daha önce. Ben de satıcıya mail attım bakalım iptal edebilirsem ya amazondakini yada sizin attığınız modeli alacam.

İşlemci farkı gözümden kaçmış, bu nesiller arasında ne fark var ona da bakmak lazım tdp farkı varsa özellikle daha az ısınır.

yalnız cihaz daha kalın ve ağır bu da tercih sebebi tabi kişiden kişiye göre değişir.

kalvye steelseries fakat argb destekli değil sanırım düz kırmızı.

bunu dışında diğer farklar güzel tabi 16 ram ve 1tb hdd olması.

• Alabilirseniz rtx 2060 olan laptop daha mantıklı.Newegg'de 9750h/rtx2060 kargo ucretsiz bir sekilde 8700 civarıydı.

• MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ

Hocam ben de satın aldım fakat 3-4 saattir in processing diyor. Ne kadar zaman sonra işlem biter ? Siz de yaşadınız mı bu adımı ?

• Satıcıyla iletişime geçtim ve benim sipariş iptal oldu. Şimdi hangi bilgisayar daha mantıklı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

www.newegg.com
    MSI - GL65 Leopard 10SDR-492 - 15.6" 144 Hz Gaming Laptop - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/black-msi-gl-series-gl65-leopard-10sdr-492-gaming-entertainment/p/N82E16834155642

www.newegg.com
    MSI GF65 THIN 9SEXR-250 Gaming and Entertainment Laptop (Intel i7-9750H 6-Core, 8GB RAM, 512GB SSD, 15.6" Full HD (1920x1080), NVIDIA RTX 2060, Wifi, Bluetooth, Webcam, 2xUSB 3.1, 1xHDMI, Win 10 Home) - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/p/2WC-000C-01778

Leopard olan 8491 TL
    Thin modeli 8867 TL ye geliyor. Fakat thin modelinde ekstra RAM takviyesi de gerekecek. Ayrıca malzeme kalitesi de önemli benim için arkadaşlar. Sanırım leopard serisinde daha kaliteli malzeme kullanılmış. Bazı yorumlarda thin serisinin çok ısındığı ve ekran kartının yeterli performans gösteremediği yazılmış. Açıkçası karar veremedim siz ne dersiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mburak06 -- 2 Şubat 2021; 19:15:59 >

Hangi oyunları oynadığınıza ve laptopu ne amaçla kullandığınıza bağlı değişir bu
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Hocam benim en son attığım ekran görüntüsünde yapmam gereken bir şey var mıdır bilgilendirir misiniz ?

Hocam öyle oynadığım ciddi bir oyun yok. Arada pubg ve NFS oynuyorum. Şu anda ikisi de işimi fazlasıyla görür fakat yarın öbür gün lazım olur belki. Öyle çok sık bilgisayar değiştiren birisi değilim. Şu anda 6 yıl önce aldığım gtx950’li Asus kullanıyorum mesela. Önemli olan beni uzun süre idare etmesi
  • Pradnel P kullanıcısına yanıt
    Yok yapmanız gereken birşey. Şuan amerikada sabah saatleri. Ürün önce satıcıdan newegg’e gönderilecek daha sonra size gönderilecek. Süreç ortalama 10-15 gün arası sürüyor takipte kalın sayfayı. 4-5 gün newegg’e ulaşma süresi var amerika içi kargolar yavaş ilerliyor
    Eğer çok fazla laptop ile dışarı çıkıp geziyorsanız gf65 thin olanı alın. Ama evde kullanırım diyorsanız gl65 leopard alın. Ekran kartlarında rtx2060 ile 1660ti arasındaki fark sizi çok etkilemez. Benim şahsi fikrim bu yönde.

Gl65 leopardın en büyük avantajı bana göre cihazda wifi6 olması ve 16gb ram ile gelmesi. Isınma vs çok fark olacağını sanmıyorum.

Hocam şimdi de hesabım askıya alındı form doldurup gönderdim şuan.Neden oldu hiçbir fikrim yok belki vpn kullandığım içindir. Sizce sipariş iptal olmuş mudur ?

• Pradnel P kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Newegg her ülkeye göre fiyatlandırma yapabiliyor o yüzden vpn vs kullandıysanız ondan dolayı olabilir. Redditte veya twitterda newegg destekle görüşün tam bilgi verirler.
    Ben de öyle düşündüm ve leopard modelini aldım. Teşekkür ederim ilginiz için
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.