Şimdi Ara

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
12
Favori
29.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ne yaptınız acaba. Ne zaman para iadesi yaptılar? Aynı durumları yaşıyorum şuan tavsiyeniz nedir ?

• Bende sipariş verdim kredi kartından çekildi hesabımı askıya almış newegg para iadesi kaç güne gerçekleşir?Aynı durumu yaşayan var mı?
  • Niye askıya alıyor hesabi
  • Satıcısı Amazon olmayan laptopu sepete eklediğimde total price'da tax gözükmüyor çok ucuza denk geliyor. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Bu mümkün mü? Edit: Sonradan düşününce saçma geldi. Vergisiz şey mi olur hiç? Bendeki de mantık mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 3 Şubat 2021; 13:10:30 >
  • Reddit'te falan da gördüm insanların hesabını askıya alıyormuş sebepsiz yere. Hayır askıya aldın madem paramı iade etsene hala bekliyorum ya. Bir de banka kartından aldığım için para gelmeden başka bir hesaptan da sipariş edemiyorum. Ne yapıyor bunlar acaba parayı mı işletiyor hesabınızı askıya aldık diyerek. Tam bir rezalet ya...

• Pradnel P kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi 2. Laptopu sipariş verdim kuzenimde alıyor diye. Herhangi bir sıkıntı yok ilk başta ödemeyi kabul etmedi banka o yüzden bankayı aradım siparişi öyle girdim ödemeniz onaylandı diye newegg’den bilgi geldi. Sizde nasıl oldu bilmiyorum ama bi yerde sıkıntı var
  • İndirim bitti şuan arkadaşlar :/ Aslında az daha para koyup gl-65 leopard almayı düşünüyordum onun da indirimi bitti. Tekrar indirime girer mi artık bilemiyorum. Şu hesap askıya alma sorununu ve para iade sorununu çözmeleri lazım.

• Hem telefondan hem de bilgisayardan hesaba girdiğim için askıya aldı muhtemelen kredi kartından parayı çektiği için tekrar sipariş için para iadesini bekleyeceğim artık
  • Hesabı askıya alınanların parası iade oldu mu?Ortada bir dolandırıcılık durumu mu var? Hayır sıkıntı çıksa mahkemeye de veremeyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LifeforRelic kullanıcısına yanıt

gene de bilmiyorsan söyleyeyim. satıcı amazon olursa vergiyi baştan alıyor, gümrüğe girerken vergiyi ödüyor. satıcı amazon değilse vergiye karışmıyor, gümrüğe girdiğinde vergiyi sen ödüyorsun

• SerKrc kullanıcısına yanıt

Bekliyorum hocam hala. 1 gün oldu. Hem pc hem de telefondan girmiştim ondan da bloklanmış olabilir hesabım ama ne alaka? İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

• yattarali Y kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Kontrol amaçlı gireyim bakayım dedim. İtemler iki tane gözüküyor nedense. Fiyat aynı ama. Sizde böyle oldu mu?

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ
  • 1911Razor kullanıcısına yanıt
    Bende böyle olmadı tek gözüktü. Fazla tutar çekilmediyse çok önemli bir şey değildir
  • Trde zannettin amerikada zaten ucuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: berk70

Trde zannettin amerikada zaten ucuz hocam

tr cihazından tek farkı 9 ay daha az garanti ve üstündeki klavyesinde 5-6 tuş. vergi dahil fiyat 7900 tl.

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

amerikadan 2018de aldım bende laptopu 1150 dolara 8750h gtx 1060 var hala onu kullanıyorum 17.3 olsa düşünürdüm.

ve yükseltmek istiyorum ama trde fiyatlar okadar saçma ki sıfırı orda 1700 dolar olup kampanyayla 1200 e düşen makinenin 2. eli burda 15k zor bulunuyor bende almıyorum böyle getirmeli alsak da devlet yine vuruyor

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Vergisini veriyoruz %20 başka yapcak birşey yok. Firmalar sağolsun global garanti veriyorlarda rahat rahat alabiliyoruz. Yoksa 2. Elde sıfırından pahalı fiyatlar var
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

17,3 bekliyorum msi ama nedense aşırı pahalı 15lerde hep uygun fiyatlar var rtx 2060lı arıyorum kendi laptopumu yükseltmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: berk70

17,3 bekliyorum msi ama nedense aşırı pahalı 15lerde hep uygun fiyatlar var rtx 2060lı arıyorum kendi laptopumu yükseltmek için

şu cihazı inceledinizmi ?

[BestBuy] [1299Dolar] Dell G7 - 17.3” 300HZ - i7-10750h - 16GB - RTX2070 - 512GB SSD » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)

amerikapostam gibi sitelerle 11500-12000 civarına geliyor vergisiyle birlikte.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.