Şimdi Ara

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
29.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam

Dell ile ilgili bios yazılımcısı bir kişinin yazısını okumuşştum hiç iyi değildi

msi bakıyorum amerikada rtx 3000ler var artık ama ben güncele yakın bir 17.3 msi ile ilgileniyorum onların fiyatlarıda çok ucuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 4 Şubat 2021; 22:8:17 >
  • yattarali Y kullanıcısına yanıt
    Newegg aynı şeyi yapıyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba ben bu siteden laptop bakıyorum şu an.Merak ettiğim şey global garantiyi sadece MSI mı veriyor? Global garanti veren başka markalar var mı? Sadece MSI veriyorsa mecbur onu alacağım çünkü.Birde Newegg tarafından kargolanması veya Newegg tarafından satılıyor olması önemli mi?Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagtay13 -- 4 Şubat 2021; 23:38:28 >
  • acelilctl kullanıcısına yanıt

evet

• Cagtay13 kullanıcısına yanıt
    Msi, dell ve asus 1 yıl veriyor.. gigabyte garanti vermiyor.. acer hakkında bilgim yok.
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için. çünkü.Bir de Newegg tarafından kargolanması veya Newegg tarafından satılıyor olması önemli mi?Konuda hesabı askıya alınan parası çekilen kişiler var. Ben de dün başka bir arkadaşla konuştum o da sipariş vermiş onun parası çekilmemiş ama hesabı askıya alınmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cagtay13 kullanıcısına yanıt
    Satıcı newegg ise kargo ücretsiz oluyor. Diğer satıcılarda 300 tl ekstra ödüyorsunuz. Neden askıya alınıyor hesaplar bilmiyorum benim 2. Alışverişimde şuan gümrükte 3 günde geldi.
  • laptop güncel kurlarla bedavaya gelecek yakında:) gerçekten ihtiytacı olan kaçırması, ps5 yerine falan çok güel tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

Satıcı newegg ise kargo ücretsiz oluyor. Diğer satıcılarda 300 tl ekstra ödüyorsunuz. Neden askıya alınıyor hesaplar bilmiyorum benim 2. Alışverişimde şuan gümrükte 3 günde geldi.

satıcı dealking mi 3 günde geldi

Yok hocam newegg satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

Yok hocam newegg satıcı

hayırlı olsun hangi ürünü aldın

• Pradnel P kullanıcısına yanıt

Hocam paran bankada muhtemelen provizyonda adamlarda değil

• SerKrc kullanıcısına yanıt

Benim 19 ocakta almıştım ziraat bankam hala oarayı bekliyorum yatmado

Benim cihazda sağ kısımda numpad olmaması rahatsız etti beni şirkette sürekli mail felan + - tuşlarını vs çok kullanıyorum hesap makinesinde felan o yüzden GL65 olanı aldım 8500’e bendekinide satıyorum biri alcak akşam gelip. Bakalım umarım sağlam gelir şirkette uzun yıllar kullanmam lazım cihazı
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Gl65ten 2.yi alacaktım hocam. Ama indirimi bitmiş, o fiyata şahane cihaz gerçekten. Benimki de geliyor bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newegg'in sorun çıkartmaması için nasıl bir kart ile ödememiz gerekiyor.

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    Hocam kartın yurtdışı alışverişe açık olduğundan emin olun. Ben şöyle bir süreç yaşadım: Önce iş bankası kredi kartıyla konudaki bilgisayarı aldım. Fakat kart güvenliği nedeniyle işleme onay verilmediğine dair bir mesaj geldi. Müşteri ilişkileri ile görüştüm ve meseleyi hallettiler, sorunsuz şekilde alışveriş yapabilirsiniz dediler. Fakat sonrasında ben forumlarda iş bankasının %1 komisyon aldığına dair bazı değerlendirmeler gördüm (bu durumu derinlemesine araştırmadım açıkçası, bu bir dedikodu da olabilir bilmiyorum) ve konudaki bilgisayarı enpara kredi kartımla aldım. Sonrasında GL65 Leopard modeli indirime girince satıcıyla irtibata geçip iptal ettirdim ve Leopard modelini enpara kredi kartıyla aldım. Şu anda da bilgisayar gümrükten çıkmış görünüyor. Kısacası şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım
  • Mburak06 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

• Benim hesabım bloklandı. Geri açmayacaklarını söylediler. Bankadan geri para iadesi bekliyorum 4 gündür. Bir de şunu sormak istiyorum. Dolar kurunu kaçtan hesaplıyor acaba newegg ? Güncel mi acaba çünkü bu sıralar dolar az da olsa düştü ama alacağımız ürünler pahalı olduğu için fiyata etki eder diye düşünüyorum.

• Aldığım 2. Laptopta geldi gl65 leopard
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.