Şimdi Ara

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
13
Favori
29.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam GL65 serisinde karanlık oda da siyah ekranda ışık süzmesi şikayetleri çok fazla.

2 arkadaş 8600 e düşmüşken almayı düşünüyoruz da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda kameranın yanında ufak bir ışık süzmesi var. Diğer aldığım msi thin’dede sol alt köşede çok hafif vardı. Genel olarak ips panellerde ışık süzmesi var. Buna takılacaksanız bence görmeden almayın veya Va panelli bir laptop bakın.
  • ışık sızması sadece siyah ekranda belli oluyor. rahatsız edecekse almayın çünkü ips panellerde ışık sızması olmayan görmedim

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Anladım evet ips panellerde sadece siyah ekranda görünüyormuş kronik olduğunu düşündüm bende .

siz bu cihaz hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misjniz ?

Cihazın soğutması ve kasa kalitesi çok iyi. Bütçeniz 9000 tl altındaysa alabileceğiniz en iyi cihaz bence. Birkaç ay bekleseniz bile bu ayarda başka pc düşmez sanırım. Cihazın 16 gb ram ve 1tb ek hdd ile gelmesi büyük avantaj hiç uğraşmanıza gerek kalmıyor. Msi cihazların bence tek eksisi panelinin %45 ntsc olması %72 olsa paneldeki renkler daha canlı olsa tadından yenmez.

Bütçeniz varsa ve türkiyede garanti durumunu önemsemiyorsanız bozulunca yurtdışına gönderirim diyorsanız gigabyte aorus’lara bakabilirsiniz.
    Hocam bu yorumlarda ki Türkçe klavye problemi nedir tam olarak anlayamadım da ?
    Ben Apex Legends ve COD oyuncusuyum aynı zamanda ders videoları da izlenecek bor sorun yaratır mı oyunlarda ?
    Düzenleme; Stok bitmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 9 Şubat 2021; 20:35:2 >
  • yattarali Y kullanıcısına yanıt

Yorum için teşekkürler hocam .

Herhangi bir sorun yaratmaz. Sadece klavyede bazı tuşlar yok mesela ş harfi i harfi yerinde başka simgeler var. İsterseniz sticker alıp yapıştırabilirsiniz ama zaten ezberliyor insan yerlerini bakmıyorsun bile
  • MSI GL65 Leopard 10SEK-022 bu modelin fiyatı gerçekten çok iyi rakamlara düşmüş. alabiliceğimi bilsem masaüstünü satıp alıcam ama şimdi masaüstünü satarım monitör ile sonra laptop indirim görmez ortada kalırım  

• Şuanki ekran kartı fiyatlarıyla masaüstü satıp laptop almak çok mantıklı gerçekten. Biraz daha para ekleyerek sıfırlamış oluyorsunuz  

Bir de sanırım dediğiniz model Max-P olan yani 2070 seviyesinde bir 2060.

Dün arkadaşa sipariş vericektik stok bitti. Daha önce fiyatı yükselmişti geri düşmüştü. Bu sefer stok bitti acaba tekrar gelir mi? Daha öncede stok bitip yenilenme oldu mu yoksa hep fiyat mı değişiyordu? siz takip ettiğiniz için biliyor olabilirsiniz diye düşündüm teşekkürler.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Stok bitmemişti daha önce. Bu aşamadan sonra tekrar stok geleceğini sanmam yeni seri cihazlar geliyor genelde. Elde kalan varsa ancak o şekilde olur belki
  • hocam stok bitmiş ama bitene kadar bence çok iyi fiyattı eline sağlık

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt

orası öyle kesinlikle ama stoklar tükendi gerçekten 2060 lı sistem muazzam fiyata düşmüş 8500 gerçekten çok cezbediyor   Monitörle masaüstünü satsam sıfırlamış oluyorum gerçektende ama stok bulabilirsem satıp ortada kalmakta var  

• hocam rtx 2060'lı hangi model 8500e geliyor? link atar mısınız

• zaomss kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar hesabım yeniden askıya alındı ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum. Adresi ingilizce mi girmek gerekiyor artık ''street, number'' gibi ifadeler mi kullanmalıyım. Sipariş verip onaylanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Banka kartıyla alışveriş yapıyorum, kredi kartm yok. O yüzden mi sıkıntı var ama sanmıyorum çünkü her şekilde 3d secure ile ödüyorum.

• zaomss kullanıcısına yanıt

8500TL'ye gelen 2060'lı model Amazon'daki dışında başka yok. Uzun süredir takip ediyorum. O da bazen stok geliyor. Geldiği gibi bitiyor. Bir de işlemcisi 9300h.

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt

yok hocam sizin dediğiniz bu değil. 10sdr-492 modeli indirime giriyor 8500e. o da 1660ti ve i7-10750h kombosuyla. Ben aldım o üründen de daha gelemedi bir türlü.

@LifeforRelic aynen onun konusunu açmıştım hocam. o fiyata iyi ancak 8gb ram olması ve 2.5" slotu olmaması can sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Dün arkadaşa sipariş vericektik stok bitti. Daha önce fiyatı yükselmişti geri düşmüştü. Bu sefer stok bitti acaba tekrar gelir mi? Daha öncede stok bitip yenilenme oldu mu yoksa hep fiyat mı değişiyordu? siz takip ettiğiniz için biliyor olabilirsiniz diye düşündüm teşekkürler.

Su anda tekrar stokta

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.