Şimdi Ara

MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
29.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banka kartınız MasterCard mı yoksa visa mı. Belki ondan olabilir. Birde banka kartları genelde yurtiçi alışverişlerde geçerli oluyor. Eğer tanıdığınızın kartı varsa mastercard yurtdışı alışverişe açık o şekilde alın bence
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta şans eseri fark etmiş almaya cebelleşiyor :) Teşekkürler...
  • Taksit falan yok değil mi bunlarda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bilgisayar geldi. GL65 leopard modelini almıştım. Bunu tercih etmemin nedenleri işlemcisinin üst seviye olması, 16 GB RAM özelliği, +1 tb hdd ve en önemlisi kasa ve malzeme kalitesiydi. Çok üst düzey bir bilgisayara ihtiyacım olmadığı için beklentimi karşıladığını söyleyebilirim. İlle 2060’ lı model arayanlar varsa bu modeli değerlendirebilirler.

amazon.com
    MSI GF65 Thin 9SEXR-838 i7-9750H/RTX2060/8GB/512G/Win10 Gaming Laptop
    https://www.amazon.com/dp/B08BZQ9499/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_fabc_JY1Q7AEN45CA4QK6CK9C?_encoding=UTF8&psc=1

Bu da 8500 civarına gelen model. Arada sırada stok geliyor. Ben bunu çok beğenmedim ama ilgilisi çıkabilir.

amazon.com
    MSI GF65 Thin 9SEXR-839 i5-9300H/RTX2060/8GB/512G/Win10 Gaming Laptop, 15-15.99 inches
    https://www.amazon.com/dp/B08BZRQXXQ/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_fabc_AWQX86AKAT8D0TWKG8B0?_encoding=UTF8&psc=1

• Bu cihazlarda türkçe klavye sorununu nasıl aşıyorsunuz

• MeTeN kullanıcısına yanıt

el alışkanlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

Detaylı inceleyeceğim kurulunca

üstad cihazın 1660ti gpu'su kaç w tdp'de çalışıyor? bilgilendirebilirsen çok mutlu olurum

• Bu rebate olayını soran deneyen oldu mu Amerika'daki başka birine gönderilmesini sağlayabiliyor muyuz yoksa ürünün teslim adresinin illa amerika olması mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 11 Şubat 2021; 16:7:33 >
  • Benim hesabım güvenlik nedeniyle askıya alında provisyonda para anlam vermedim neden böyle oluyor.

• Arkadaşlar şuan 4-5 arkadaşımla görüşüyorum ve hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz. Rica etsem bu başlık altında ürünü eline ulaşan veya kargoda olan kişiler, hangi banka ve hangi ödeme yöntemiyle(banka,kredi,sanal kart) ödediklerini yazabilir mi ? Şuan bu durumla cebelleşiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pradnel

Arkadaşlar şuan 4-5 arkadaşımla görüşüyorum ve hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz. Rica etsem bu başlık altında ürünü eline ulaşan veya kargoda olan kişiler, hangi banka ve hangi ödeme yöntemiyle(banka,kredi,sanal kart) ödediklerini yazabilir mi ? Şuan bu durumla cebelleşiyoruz.

Katılıyorum benden banka provizyona aldı fakat sonra hesabım banlanıp iptal oldu, sorun tam olarak neden kaynaklanıyor? Adres mi? banka mı?

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Evde değilim yarın akşam bakar yazarım size
  • Pradnel P kullanıcısına yanıt
    Ben 2 defa notebook aldım siteden 2 side geldi.

Garanti bonus kullandım Mastercard logolu
    Türkçe karakter girmeden alışveriş yaptım.
    3d secure kullanmadım diye hatırlıyorum site sormadı sanırım.
    İki notebooktada ödemeyi yaptıktan sonra ödeme bekleniyor uyarısı aldım, ilk laptopta banka arası işlem sizemi ait diye evet dedim sonra ödemeyi onayladılar ardından newegg’den ödemeniz alındı diye mail geldi. 2. Üründe banka beni aramadan direk ödemeyi reddetti bende bankayı arayıp tekrar sipariş vereceğim onaylansın direk dedim okey dediler öyle hallettim
  • Ödemeyi 3d ile yapmamak lazım o zaman bizzat bankanın bizi araması lazım ama bunu nasıl yapabiliriz. Çünkü ben 2 kere 3d ile denedim iki işlemde de hesabım askıya alındı banka paramı bekletti birkaç gün.

• Pradnel P kullanıcısına yanıt

ben başka sitede vakıfbank kredi kartımı denedim alışveriş yapamadım. neweggde de hata verdi. sonra kredi kartıma sanal kart çıkarıp ordan siparişi verdim 3d sormadan onaylandı. provizyonda 2 gün bekledi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattarali -- 12 Şubat 2021; 10:26:10 >

• yattarali Y kullanıcısına yanıt
    Asus TUF olanı bilmiyorum ancak diğerlerinin hepsi baya ısınır. ROG olanında sıvı metal soğutma var. Ben onu tercih ederim ama siz yine de test videolarını izleyip sıcaklık değerlerini karşılaştırın. Intel'in son 3 seri işlemcileri aşırı ısınıyor
  • yattarali Y kullanıcısına yanıt

Bütçeni aşabilirsen kesinlikle https://www.newegg.com/global/tr-en/black-msi-gl-series-gl65-10sek-022-gaming-entertainment/p/N82E16834155402 öneririm. Ekran kartı 115w yani masaüstü seviyesinde. 2070 Mobile'a çok yakın. Soğutması çok iyi. Arttıramam dersen GL65'in 8600TL'ye inmesini ya da RTX 3060'ların gelmesini ( martın ilk haftasında stoklarda olur) beklemeni öneririm.

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt

Rtx 30 serisi yurtdışı fiyatlarına direk etki eder mi hocam ona göre bekleyeyim? Malum türkiye pazarında sadece üst fiyat artıyor alttakilerinki aynı kalıyor hatta zam geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 12 Şubat 2021; 12:25:44 >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt

Laptop için fikrim yok fakat en azından ekran kartları için önceki serilerden tecrübemi söyleyeyim ilk çıktığında stok sıkıntısı (Amazon da genelde stok gelir gelmez bitiyor) oluyor Ebay vb. yerlerde biraz daha pahalıya satılıyor. Fakat stok sıkıntısı olmazsa yerel marketlerden (Bestbuy, walmart vs.) 2060'dan biraz daha pahalıya ($1000-1200) civarına alınabilir diye düşünüyorum. En azından 2 3 ay beklemeniz gerekebilir. Aciliyetiniz varsa 2070 veya 115W 2060 almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 12 Şubat 2021; 12:39:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.