Gümrük vergisi hariç 1000 dolar bütçem var laptop için. Ancak bu fiyata amazon'da hem 10. nesil hem de 1600ti olan bir laptop bulamadım. Bulduklarıma da ekstra kargo ücreti çıkıyor. Newegg desen hesap banlayıp duruyor. 30 serisi çıkınca 20 serisi laptoplar 1000 dolar seviyesine iner mi diye merak etmiştim. Şu an o fiyatlara bulunan 20 serisinde 9. nesil işlemciler var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (19. sayfa)
-
-
Bütçemiz aynı o zaman hocam. Ben de 2060 şart olmakla birlikte 9300h'dan daha iyi işlemcili bir şey arıyorum. 1000dolara 3060 bulabileceğimizi sanmıyorum en azından şu 3 4 ay içerisinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lars Mikael AkerfeldtGümrük vergisi hariç 1000 dolar bütçem var laptop için. Ancak bu fiyata amazon'da hem 10. nesil hem de 1600ti olan bir laptop bulamadım. Bulduklarıma da ekstra kargo ücreti çıkıyor. Newegg desen hesap banlayıp duruyor.
30 serisi çıkınca 20 serisi laptoplar 1000 dolar seviyesine iner mi diye merak etmiştim. Şu an o fiyatlara bulunan 20 serisinde 9. nesil işlemciler var.
i7-10750h - rtx 2060 - 16GB Ram - 512 SSD - 144hz - 10300 TL Total fiyat
i7-10750h - rtx2060 - 16 Ram - 512 SSD - 144hz - 9900 TL toplam fiyat (aynı sitede 1660ti 9500'e geliyor)
4 numaralı seçenekteki notebook (amazonun 10.000 yen kupon indirimi var bu üründe)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 12 Şubat 2021; 13:50:28 >
-
Evet hocam ben dediğim gibi 1660ti'a razıyım. 30 çıkarsa 20 fiyatları düşer diye umutluyum, çünkü fiyat farkı çok olmamakla birlikte performans farkı çok galiba. Bundan dolayı 20'lerin gözden düşmesi gerekiyor biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9000 üstüne çıkamıyorum çünkü 7 bin liraya biraz biraz ekleye kadar buralara çıktım, artık param yetmiyor. Bu alttaki hesabıma göre 9bin civarı ediyor galiba hesap oluşturup bakacağım.
Japonya amazonunun bilinmesi gereken bir farklılığı var mı, klavye vergi gibi?
Edit:En son kargo ücreti de çıkıyor benim bütçeyi aşıyor yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 12 Şubat 2021; 14:8:31 >
Normal avrupa klavye geliyor. Sadece tuşların alt köşelerinde japonca simgeler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: LifeforRelicBütçeni aşabilirsen kesinlikle https://www.newegg.com/global/tr-en/black-msi-gl-series-gl65-10sek-022-gaming-entertainment/p/N82E16834155402 öneririm. Ekran kartı 115w yani masaüstü seviyesinde. 2070 Mobile'a çok yakın. Soğutması çok iyi. Arttıramam dersen GL65'in 8600TL'ye inmesini ya da RTX 3060'ların gelmesini ( martın ilk haftasında stoklarda olur) beklemeni öneririm.
15.6 laptopum var zaten 17 inç almak istiyorum. ekran kartının gücünü nerden görüyorsun
-
Linkteki laptopun inceleme videosunu izlemiştim 115W 2060'a sahip. Hepsine tek tek bakabilecek site var mı bilmiyorum.
-
Hocam ben bu kuponlu olan ASUS'a takıldım. Sanırım bütçeyi aşıp alacağım. En kötü 1 ay bir şey yemem 115W 2060 var bunda da yanlış bilmiyorsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 12 Şubat 2021; 14:19:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LifeforRelicHocam ben bu kuponlu olan ASUS'a takıldım. Sanırım bütçeyi aşıp alacağım. En kötü 1 ay bir şey yemem 115W 2060 var bunda da yanlış bilmiyorsam.
evet bu kasasında 115w olan modeli kullanıyor Asus. 10.000 yen ekstra indirim olması güzel cihaz zaten soğutma olarak iyi ayrıca wifi 6 da var. 1 adette ekstra m2 slotu var ek hdd takmak isteyen için. bütçeniz yetiyorsa bence alın.
cihazın cyberpunk incelemesi
bu arada teslim süresinide göz önünde bulundurun. mart sonuna teslimat görünüyor.
eğer fazla beklemek istemiyorsanız şu modeli değerlendirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 12 Şubat 2021; 14:35:53 >
-
Hocam 14 gün bekleyebilirim sanırım 14 gün sonunda bir arıza vs. olursa o biraz üzer. Bu modeli almamdaki asıl amaç 115w 2060 zaten. 1660ti düşünmüyorum.
Edit: wow 26 Mart mı? 26 Şubat diye düşünmüştüm. Neden bu kadar yüksek ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 12 Şubat 2021; 15:44:53 > -
Büyük ihtimal sipariş üzerine firmadan alıp gönderiyor amazon. Bazı ürünlerde böyle yapıyor. -
Bi hata olma ihtimali olabilir mi? Ya da bir aksaklık olması durumuna karşı öyle yazmış olabilirler mi? Çünkü Amazon.com'a baktığımda Nisan'ı gösterenler bile var. Sizin bir tecrübeniz var mı bu konuda. Kendilerine mail attım ama sizin de fikrinizi merak ettim.
-
-
Dostlar bilgisi olan varsa yazabilirmi?.
Kredi kartı limit yetmiyor. 3 kart var ama parçalı ödenmiyor. Hediye çeki alabiliyoruz ama sanırım en fazla 250 dolar alabiliyoruz. 3 ayrı hediye çeki alsam bunları laptop ödemesinde birleştirebiliyormuyum?. Tabi geri kalan parayıda kart ile ödeyeceğim. Olurmu bu şekilde??
quote:
Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt
Hocam bu ürün hakkınızda bir bilginiz var mı kroniği falan, neden diğerlerine göre bu kadar ucuz? 8500 liraya geliyor vergi ve kargo dahil.
bu ürünü görmüş ve araştırmıştım. ben bakarken 140k yen fiyatı vardı bu fiyata güzel cihaz. 2933 mhz ram'e sahip ekran kartı max q deil. 144hz 300nit parlaklığa sahip ekranı var büyük ihtimalle 9ms tepkime süresi olan AUO80ED panel ile birlikte geliyor. 1660ti düşünüyorsanız değerlendirebilirsiniz güzel fiyat. ayrıca kasasıda kalitedir bir ürün.
Dell G3 Review - $960 GTX 1660 Ti Gaming Laptop! - YouTube
2020 Dell G3 15 (3500) Review : The Budget Gaming Performance CHAMP! - YouTube
ayrıca satın almayı düşünen olursa şurdaki videoyuda inceleyebilir
2020 Dell G3 15 - 144% Performance Boost With 2 Simple Upgrades - YouTube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 12 Şubat 2021; 16:28:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarpcore
Dostlar bilgisi olan varsa yazabilirmi?.
Kredi kartı limit yetmiyor. 3 kart var ama parçalı ödenmiyor. Hediye çeki alabiliyoruz ama sanırım en fazla 250 dolar alabiliyoruz. 3 ayrı hediye çeki alsam bunları laptop ödemesinde birleştirebiliyormuyum?. Tabi geri kalan parayıda kart ile ödeyeceğim. Olurmu bu şekilde??ödeme konusunda birçok arkadaş sorun yaşamış o yüzden böyle bir ödeme yöntemine yönelmenizi önermem. yinede deneyen varsa yazabilir
-
Beyaz olması dışında güzel duruyor hocam. Garantiyi araştırmış mıydınız siz, ben bir bilgi bulamadım?
Kutuya da iyi güldüm
😂😂 garanti geçerli hocam 1 yıl tr garanti var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X