|
MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (16. sayfa)
-
-
-
Bunun touchpad i daha iyi sanırsam indirim bekliyorum bende bu leptopda -
İlk gözlemlerim.
Cihazın touchpadi ve klavyesi diğer modele göre daha iyi. Kasa daha kalın ve yanlarda daha fazla soket var. Cihazdan ses gelmiyor şuan driverlarla ilgili sanırım windows kurulsun bakacağım. Yorumlarda driverlarla ilgili bikaç kişi yazmış sürücü güncellemek gerekiyor diye -
Kaça almıştın o fiayata dusermi acaba.
Başka alan varmı acaba bu siteden -
8500’e almıştım. Düşer tekrar ama takip etmek lazım
Bu arada ses driveri kurdum düzeldi şuan -
Ben acele edip us sitesinde indirime girince amerika postam aracılığıyla aldım hocam. Benimki de 8500e geldi ama daha hala Türkiye'ye ulaşmamış. Arayıp sordum yarın ulaşır sonra gümrüğe girer diyorlar... inşallah benimki de gelir. Diğer modele göre sizce nasıl?
-
Diğer model daha çok ultrabook tarzında daha kompak taşınabilir bir model. Bu model daha çok ev kullanıcılarına yönelik kasa kalitesi oturaklı. Klavye daha rahat geldi bana steelseries klavyeden dolayı sanırım. Tam deneyemedim ve panel özelliklerine bakmadım ama diğer modelde renkler daha canlıydı sanırım detaylı inceleyince yazarım buraya -
Klavye işini nasıl yapacaksınız hocam? Bu şekilde kullanmaya devam mı yoksa Türkçe'ye çevirip sticker falan mı yapıştıracaksınız?
-
Sticker yapıştırmam sanırım. Bu şekilde kullanırım. Zaten ezbere biliyoruz tuş yerlerini boşa cihazın kozmetiğini bozmayalım -
Cihazda panel olarak "B156HAN08.4" kullanılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 8 Şubat 2021; 16:23:57 > -
Anladımm hocam teşekkürler.Bir de aldığınız ürünlerin linkini atabilir misiniz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cagtay13Anladımm hocam teşekkürler.Bir de aldığınız ürünlerin linkini atabilir misiniz acaba?
-
ısınma olarak fark var mı?
-
arkadaş yurtdışından nasıl cesaret edipte alabiliyosunuz böyle şeyleri. arızalı gelse ne yapacağız? fiyat çok ii bu arada.
-
mining işi yapanlar ekran kartı stoğu olmadığı için laptop almaya başlamış. bilgin olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasa daha kalın olduğu için bu biraz daha az ısınıyor. Soğutması daha iyi diğer modele göre. -
Leopard modeli tekrardan 8600'e düşmüş bekleyenler kaçırmasın.
-
Link ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X