Şimdi Ara

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
8
Favori
14.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cicia Msi icin hangi seriler mesela hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Quincy T kullanıcısına yanıt
    Gs serilerini inceleyin. İnceleme videolarını izlemiştim. Gerçekten paranın hakkını veriyor.

• Sailyn S kullanıcısına yanıt
    Aldın mı hocam pc?

• Aldım. Dell sipariş verdim. Bugün elime geçti. Legend panel almıştım ama kücük bir ışık süzmesi var. Onun dışında çok memnunum.
    Hayırlı olsun. Garanti kapsamına giriyorsa değişim talep et bence.

• cicia kullanıcısına yanıt
    Valla hiç uğraşamam. O kadar abartıldığı kadar değil. Sadece pc açılırken siyah ekranda azıcık ışık süzmesi görüyorum diye o kadar zahmete giremem.
    Sizde benim gibisiniz. Hayırlı olsun tekrardan.

Teşekkür ederim.
  • Bilgisayarı almayı düşünüyorum
  • Namikal kullanıcısına yanıt
    Bugün siparişi vericem bende büyük ihtimalle. Alan arkadaşlardan bir inceleme bekledim ama vakti yok heralde kimsenin.

Alan yoktur belki.
  • Arkadaşlar bilgisayar sabah elime geçti şu anda Msi'dan yazmaktayım
    Genel olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim özellikle ses kalitesi çokiyi.Henüz oyun oynama fırsatım olmadı şimdi BF4ü yüklüyorum.Oynadıktan sonra da biilgilendirirm.
    Canımı sıkan tek nokta, cihazda köşelerde tam simsiyah ortamda görülebilecek şekilde ışık sızmaları var.Çok da dert etmiyorum bakalım.Onun haricinde ölü piksel vs çok şükür ki yok.
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum. Bence yarın ara bilgi al. Garanti kapsamındaysa değişim talep et. Sonuçta sıfır pc alıyorsun. Bende yeni sipariş verdim. Bilgilendirmeyi bekliyoruz merakla.

Hocam durum bu şekilde
    Bu mesaja eklenen görseller:

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır?

• Birkaç arkadaşa gösterdim normal dediler,ben biraz pimpirikliyim ama öyle servis vs de gerçekten hiç uğraşmak istemiyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır?

Sana birşey anlatayım. Benim eski laptopum var casper 4 senedir kullanıyorum. Yeni tv almaya karar verince araştırmamda öğrendim ışık sızmasının ne olduğunu. Sonra benim pc de varmı acaba diye bir baktım seninki onun yanında devede kulak :) Demem o ki hiçbir zararını görmezsiniz. Takmıyorsanız fazla servis garanti uğraştığınıza değmez.

o kadar önemli bir şey değil sanırım dimi hocam :) biraz obsesifim bazen kendi gördüğümü de başkasına onaylatmak durumunda kalıyorum :D
    Servis vs hiç uğraşmak istemiyorum inanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Arkadaşlar bilgisayar sabah elime geçti şu anda Msi'dan yazmaktayım
    Genel olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim özellikle ses kalitesi çokiyi.Henüz oyun oynama fırsatım olmadı şimdi BF4ü yüklüyorum.Oynadıktan sonra da biilgilendirirm.
    Canımı sıkan tek nokta, cihazda köşelerde tam simsiyah ortamda görülebilecek şekilde ışık sızmaları var.Çok da dert etmiyorum bakalım.Onun haricinde ölü piksel vs çok şükür ki yok.

Kardeşim klavye türkçe mi? Tek fan mı var çift fan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Klavye Türkçe de var İngilizce de varmış ellerinde. Çift fan pc. Bende baya araştırdım. Bugün verdim siparişi.

Gözle göremeyince bişey diyemicem ama aşırı olmadıktan sonra ben takmam hiç. Dediğim gibi servise verip beklediğine değmez bence. Ama bazıları içim önemli olduğundan değiştiriyolar. Tamamen sana kalmış birşey :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.