Şimdi Ara

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
8
Favori
14.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de paylaştığınız ürünün 16 gb ram li olanını düşünüyorum fiyat olarak bu özelliklerde msi laptop çok cazip geldi bana da benimde kafamda birkaç soru olduğundan forumda biraz araştırdım derlediğim bilgileri sizlerle paylaşayım gl serisi ile ilgili ;

Genelde forumda bilgili arkadaşlar gl serisi ile ilgili msi in giriş segment laptoplarından diyorlar 4000 tl verecekseniz biraz daha çıkmakta fayda var diyorlar

Ekranı ips değilmiş gl72 nin belirtmek isterim

Klavye steelseries ama alttan aydınlatması yokmuş

Gl serileri normalde tek fanlıymış ama bu üründe 2 fan mevcutmuş

Kasası kalite olarak diğer msi lardan biraz daha geriymiş ürünün

Aklımı karıştıran bu fiyatları verecekseniz pişman olursunuz biraz da koyup ge almanızda fayda var denmesi.

4000 tl az bir para değil insan bu ücretleri vermişken daha iyisi olsun istiyor ama teknolojide de sınır yol herşeyin daha iyisi elbetteki var.

Söylediğim şeyler genelde derlediğim bilgiler ben de bu ürünün 16gb ram li olanını almayı düşünüyorum ama kafamda sorular mevcut. Bu gidişle ge72 ye 4400 vereceğim gibi .

Bilen arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa bizim için güzel olur anladığım kadarıyla bu modeli almayı düşünen çok insan var forumda . :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mCNashgio

Arkadaşlar ben de paylaştığınız ürünün 16 gb ram li olanını düşünüyorum fiyat olarak bu özelliklerde msi laptop çok cazip geldi bana da benimde kafamda birkaç soru olduğundan forumda biraz araştırdım derlediğim bilgileri sizlerle paylaşayım gl serisi ile ilgili ;

Genelde forumda bilgili arkadaşlar gl serisi ile ilgili msi in giriş segment laptoplarından diyorlar 4000 tl verecekseniz biraz daha çıkmakta fayda var diyorlar

Aklımı karıştıran bu fiyatları verecekseniz pişman olursunuz biraz da koyup ge almanızda fayda var denmesi.

4000 tl az bir para değil insan bu ücretleri vermişken daha iyisi olsun istiyor ama teknolojide de sınır yol herşeyin daha iyisi elbetteki var.

Söylediğim şeyler genelde derlediğim bilgiler ben de bu ürünün 16gb ram li olanını almayı düşünüyorum ama kafamda sorular mevcut. Bu gidişle ge72 ye 4400 vereceğim gibi .

Bilen arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa bizim için güzel olur anladığım kadarıyla bu modeli almayı düşünen çok insan var forumda . :)

Fiyat çıkmak değilde benim ilgilendiğim şey bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar bu mu?
    Çünkü muhtemelen 2 sene sonra masaüstü dizicem, o yüzden fazla para basmak istemiyorum laptoba.

• Forumda sorduğun sorunun cevabını daha iyi verebilecek arkadaşlar vardır ben de bu sorunun cevabını arıyorum açıkçası :)

• Bu paraya alınabilecek en iyi sistem özelliklerine sahip laptop.2 ay araştırdım sonunda aldım.

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Dostum peki ekranı Nasıl ips ekran değil bildiğim kadarıyla memnun musun ekrandan? İps ekran inceledim bir kaç tane çok hoş duruyorlardı ips istiyorum o nedenle ama bu cihaz da f/p olarak çok iyi duruyor gibi

• şu laptopu elimize alıp gözümüzle görebileceğimiz bir mağaza var mı ?
    İnternetten hissetmediğim birşeyi alırsam 5 yıl boyunca üvey evlat muamelesi yapmak istemem :D
  • Arkadaşlar teknolojinin sınırı yok. Bir üstü bir üstü derken bi bakmışsınız 6000tl lere çıkmışsınız. O yüzden yapacağınız ilk şey bütçe belirlemek olsun. Eğer bütçeniz 4000 tl ise alınabilecek en iyi pc kesinlikle bu. Ama bütçem biraz fazla derseniz başka modellere bakabilirsiniz. Ge serilerinde 16gb ram 4gb vram olan bir pc 5000 tl yi geçiyor. Üstüne ge serileri de ıps ekran değil. Gl serileri gibi yansımasız ekran. Başka sormak istedikleriniz varsa pc hakkında sorabilirsiniz.

• Şu makinede GTX 960M yerine GTX970M olsaydı tadından yenmezdi.
    GL serisine neden diğerlerine göre düşük diyorlar yani neyi eksik ?
  • RoyalGuard24 R kullanıcısına yanıt
    Kasa farkı var. Bu model hariç diğerleri tek fan. Oda soğutma konusunda baya etkiliyor. Renkli klavye yok. Onun haricinde içindeki donanımlar aynı. Benim için performans önemli olduğundan dışını önemsemedim. Kasasıda öyle dandik bir kasa değil yani. Dell7559 a göre baya kaliteli bile :)

• Ekranla alakalı herhangi bir sorun yok gayet memnunum.Makul sayılabilecek derecede ışık sızması var ama sorun yaratmıyor %100 karanlık ortamda fark ediliyor.Çok dert etmiyorum.
    Haricinde ,soğutma sistemi gerçekten iyi ama 3-4 saat sürekli oyun sonrası space tuşunun alt kısmında el yakmayacak derecede ısınma oluyor.
    Kasa kalitesi hakkında konuşacak olursak, bu fiyat aralığındaki cihazlara göre iyi,örneğin monsterda bile bu fiyat aralığında 4gb 960m ekran kartlı model alınamazken msi gl 72 alınabiliyor ve kasa soğutma ve ses kalitesi kat kat üstün.Tek eksi noktası parmak izini çok belli eden bir yapıya sahip.
    Kısacası bütçe 4 bin ise alınabilecek en iyi laptop diyorum halen.

• Performans anlamında gerçekten çok iyi duruyor.Ama şu internet sitesi yerine vatan gibi bir yerde bu fiyattan satılsaydı hem görüp hem alırdım.Böyle görmediğim birşeye 4000 TL vermek içime hiç sinmiyor.Birde GTX 970M olsaydı muhteşem olacaktı.

GTA5 gibi oyunları ultrada açabiliyor mu ?
    ben 5-6 yıl boyunca her gün en az 2 en fazla 3 saat oyun oynarım.Dayanırmı banada sizce ?
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Bende onu yazmayı unutmuşum. Kasası parmak izini çok belli ediyor. Eksilere yazalım onuda :)

• quote:

Arkadaşlar ben de paylaştığınız ürünün 16 gb ram li olanını düşünüyorum fiyat olarak bu özelliklerde msi laptop çok cazip geldi bana da benimde kafamda birkaç soru olduğundan forumda biraz araştırdım derlediğim bilgileri sizlerle paylaşayım gl serisi ile ilgili ;

onu yazan arkadaş GE62 almış ve her konunun altında en iyi laptop benimki diye savunuyor. ge62 de alabilirsin ama sırf kasası iyi diye 450tl fazladan verip ekrandan(15.6) ödün vermek ister misin? 17 inç ekran istiyorsanız ve 4bin tl bütçeniz varsa en iyisi bu galiba. ben de sipariş vermeyi düşünüyorum birazdan

• R1D1 kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçtiniz mi hocam son kararınız nedir?

• quote:

Sipariş geçtiniz mi hocam son kararınız nedir?

Verdim GL72 siparişini kargoya verdiler.
  • Banada bu laptop iyice yakın gelmeye başladı.Şu an hangi laptopu alırsın deseler bu laptopu alırım derim ama tabi ben ağustosta laptop alacağım için o zamana kadar fikrim ne kadar değişir bilemem :D
    Bu laptopa en güncel oyunları yükleyen var mı ?
    Mesela GTA5 Witcher 3 , Total war Warhammer gibi oyunları ultra ayarlarda kasmadan oynatıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalGuard24

Banada bu laptop iyice yakın gelmeye başladı.Şu an hangi laptopu alırsın deseler bu laptopu alırım derim ama tabi ben ağustosta laptop alacağım için o zamana kadar fikrim ne kadar değişir bilemem :D
    Bu laptopa en güncel oyunları yükleyen var mı ?
    Mesela GTA5 Witcher 3 , Total war Warhammer gibi oyunları ultra ayarlarda kasmadan oynatıyormu ?

hocam o oyunlarda ultra zor biraz, gtx960m'in performansı neyse onu verir.
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-960M.138006.0.html

bu linkten değerlere göz atabilirsin. gta high ayarlarda 45fps civarında oynanıyor full hd'de. ultrada oynanmaz

• R1D1 kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderdiğin siteyi inceledim de 4000 bin tl verdiğimiz bilgisayarda medium la mı oynuyoruz ? Uzun süredir bilgisayarla ilgilenmiyordum açıkçası devir ne ara bu hale gelmiş 7 sene evvel üniversite çağında 1300 tl ye aldığım toshiba laptop ta call of ları ultra high ayarda oynarken geldiğimiz noktaya bak şaşırdım. Hocam bu bilgisayar kaç sene güncel oyunları açar acaba

• GTA 5 2015 yılında çıkmış bir oyun ve ben 2016 yılında 4000 TL vererek aldığım PC ile Ultrada açamıyorum.
    Kasmadan oynatması için en az kaç FPS olması lazım?
  • RoyalGuard24 R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 30 fps gözün gördüğü değer. 30 fpsde çok rahat oynarsınız. Dolar fırladığı için 4000 liraya ultrada oynayamıyoruz. Mecbur değilseniz kesinlikle laptop almayın. 4000 tl ile süper bir masaüstü ve ekipman seti toplarsınız. 2 sene içindeki tüm oyunları da ultrada ısınma vs derdi olmadan oynarsınız. Ben sürekli yer değiştirdiğim için macbur aldım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.