Şimdi Ara

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
8
Favori
14.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün 2-3 saat bf4 oynadım max 72 dereceyi gördü Cpu.Turbo fanı açtığımda hemen 50'lere iniyor
    Bf4 ü high ayarlarda 75- 80 fps ile oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Arkadaşlar bilgisayar sabah elime geçti şu anda Msi'dan yazmaktayım
    Genel olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim özellikle ses kalitesi çokiyi.Henüz oyun oynama fırsatım olmadı şimdi BF4ü yüklüyorum.Oynadıktan sonra da biilgilendirirm.
    Canımı sıkan tek nokta, cihazda köşelerde tam simsiyah ortamda görülebilecek şekilde ışık sızmaları var.Çok da dert etmiyorum bakalım.Onun haricinde ölü piksel vs çok şükür ki yok.

Sanalmarketimden yaptığınız alışverişten memnun kaldınız mı peki? Kaç günde elinize ulaştı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Cumartesi sipariş verdim pazartesi sabahı gidip kendim şubeden aldım.
    Alışverişte sıkıntı yaşamadım sadece bu ışık sızması meselesiyle alakalı kendilerini aradığımda iade alamayacaklarını belirttiler yalnızca servis onayıyla iade yapabiliyorlarmış.Dolayısıyla tamamen şans işi bu,aldığınız cihaz problemli olursa servisle uğraşmak zorunda kalacaksınız.Koşullu-koşulsuz iade almıyorlar servis onayı olmadan.Bendeki ışık sızması rahatsız edici düzeyde olmadığı için problem etmedim dolayısıyla göndermiyorum servise.
    Ürünü almadan önce her türlü soruma cevap verdiler burada bir sıkıntı yok fakat aldıktan sonra çok fazla bir destek beklemeyin Sanalmarketim.com'dan,başka sitelere yönelin derim.
  • quote:

Alışverişte sıkıntı yaşamadım sadece bu ışık sızması meselesiyle alakalı kendilerini aradığımda iade alamayacaklarını belirttiler yalnızca servis onayıyla iade yapabiliyorlarmış.Dolayısıyla tamamen şans işi bu,aldığınız cihaz problemli olursa servisle uğraşmak zorunda kalacaksınız.Koşullu-koşulsuz iade almıyorlar servis onayı olmadan.Bendeki ışık sızması rahatsız edici düzeyde olmadığı için problem etmedim dolayısıyla göndermiyorum servise.
    Ürünü almadan önce her türlü soruma cevap verdiler burada bir sıkıntı yok fakat aldıktan sonra çok fazla bir destek beklemeyin Sanalmarketim.com'dan,başka sitelere yönelin derim.

Hocam şubeden aldım derken kargodan bahsetmiyorsunuz sanırım değil mi?

• Namikal kullanıcısına yanıt
    Hocam bulunduğum yere en yakın Yurtiçi kargo şubesinden gidip aldım.
  • Hocam bende bu ayın sonuna doğru PC almayı düşünüyorum Allah nasip ederse. Birkaç tane sorum var, cevaplarsanız sevinirim.
    1- Kasası nasıl? Size göre bir sıkıntısı var mı?
    2- Zamanınız varsa uzun bir süre oyun oynayıp ısı değerlerini paylaşır mısınız?
    3- Fanları normal kullanımda çok sesli mi yoksa sadece turbo fan açınca mı ses çıkarıyor?
    4- Klavyesi nasıl? Ayrıca Türkçe ve İngilizce klavyelerden seçimi biz mi yapıyoruz?
  • quote:

Ürünün garantisi Msi Türkiye yani distribütör mü yoksa ithalatçı garantili mi?

• Guzel notebook msi yeni nesil gl serilerinde f/p oranını bayağı yükseltti ama tasarim olarak eski ge serisi daha guzel benim gozumde

• RioDarK R kullanıcısına yanıt
    Kasası güzel ama beklentilerimi çok karşılamadı.Felaket parmak izi kalıyor kasada.
    Ses kalitesi gerçekten çok iyi.
    3-4 saat bf4 oynadım 70 dereceyi geçmiyor ısı duzeyleri.
    Msi Türkiye garantili ( bir arkadaş sormuş ona cevaben)
    Çift fanlı cihaz.Sıkıştığında ikinci fan devreye giriyor turboyu açmadığınızda fanın çalıştığını pek hissetmiyorsunuz.Sessiz çalışıyor diyebiliriz.Turboyu açınca hemen soğutuyor.
    Klavye bana Türkçe olarak geldi ekstradan bir seçim yapmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 15 Haziran 2016; 7:03:09 >
  • Arkadaşalar piyasada bu özelliklerde bu fiyata 1 tane ürün yok. Monster vs muadilleri msı'dan daha pahalı. O yüzden pc'nin herşeyinin iyi olmasını beklemeyin

• beyler gl-72 6QC-076XTR model laptop aldım. csgo da low ayarlarda 100 fps alıyorum. şaka mı bu yoksa ayarlarda bi sorun mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanyuksel

beyler gl-72 6QC-076XTR model laptop aldım. csgo da low ayarlarda 100 fps alıyorum. şaka mı bu yoksa ayarlarda bi sorun mu var ?

Ekran kartı sürücüsü indirmemişsinizdir bence.
  • Arkadaşlar pc bugün elime ulaştı. Uefi windows kurdum ssd'ye. Pc uçuyor şuan. Steamdan oyun indirdikçe ısı değerleri vb paylaşırım sizle.

• sanalmarketim.com dışında ve msi sitesi dahil modelde 2gb gtx 960 olduğu sanalmarketim.com da 4 gb olduğu yazıyor doğru mudur siteye güvenilebilinir mi
  • musrat kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 4gb ekran belleği var. Güvenebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicia

Arkadaşlar pc bugün elime ulaştı. Uefi windows kurdum ssd'ye. Pc uçuyor şuan. Steamdan oyun indirdikçe ısı değerleri vb paylaşırım sizle.

Kardeşim lisanssız mı kurdun windows 10u? Bilgisayarcıya işletim sistemi kurdursak kaça yapar acaba? Ben daha önce windows kurmadım pek...

• olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Youtube freedos laptopa windows 10 kurma yaz. Birsürü video var çok rahat kurarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cicia

Arkadaşlar pc bugün elime ulaştı. Uefi windows kurdum ssd'ye. Pc uçuyor şuan. Steamdan oyun indirdikçe ısı değerleri vb paylaşırım sizle.

Hayırlı olsun arkadaşım.
    Bende bu bilgisayarı almayı planlıyorum zamanın varsa inceleme gibi böyle kısa bi yazı yazabilir misin acaba avantajlarını dezavantajlarını falan.
    Bi de merak ettiğim birşey klavyesi nasıl
  • ouzcckl O kullanıcısına yanıt
    Yalmayı planlıyorum detaylı bir inceleme ama pc de oyun yok şuan. Net sıkıntılı biraz. Bir haftaya toparlarım oyunları. Ondan sonra sıcaklık fps vs test ederim. Şimdilik dragon age origins oynadım sadece. Oda eski bir oyun. Sıcaklık turbo fan kapalı olmasına rağmen 70 dereceyi geçemdi. Zaten turbo fan rahat 5 derece düşürüyor. Klavyeye gelince ben zaten oldum olası sevemedim laptop klavyelerini. Buda steelseries ama normaö klavye tadı vermiyor. G105 var zaten onu kullanıyorum. Ama başka laptoplarla karşılaştırcak olursak bir tık daha iyi diyebilirim klavyeyi. Tek eksiği ışıklı değil maalesef.

• Yeni haberler var mı alanlardan ben büyük ihtimalle gelecek hafta sipariş vericem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.