Şimdi Ara

MSI GP70 2PE-233XTR Leopard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu notebook u alıp kullanan var mı ? yorum alabilirmiyim ? 2.800tl civarında bir fiyatı ile bana uygun görünüyor. tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum ?

Not: notebook tavsiye bölümüne yazdım fakat kullanan bir kişinin yorumu için buraya tekrar yazıyorum.

• mak3615 kullanıcısına yanıt
    dostum gp serisinde 840m ekran kartı var eğer son çıkan gp lerden bahsediyorsan. 2800 tl ye monster alırsın 850m veya 860m li. o kadar para verilmez o laptop a
  • sağolasın. monster serisini mi tavsiye ediyorsun aynı fiyata ?
  • hocam monster başlığını biraz okuyunca yarısı iyi yarısı kötü diyor servisi için. o sebeple monster a bakmam. ama önereceğiniz bir marka ve model var mı ?
  • Gp serisi msi in Gaming serisinin en dusugu. Gaming oldugu icin full hd ekrani bie arti ancak bunyesindeki ekran karti hd olarak oyun oybatmakta pek basarili degil. Oyun oynayacaksan ve Full HD olsun diyorsan bu fiyata monsterin abra serileri i7 ve gtx860m ile geliyor. Msi Ge60 2PC lerin ise i5 modeli gtx850M ile geliyor. Ancak GTX850M her ne kakadar maxwell ile millete fark atmis olsada FHD ekranlar icin cok uzun omurlu degil oyun konusunda. Ben Asus X550JK modelini oneririm. 1366x768 cozunurluk ile GTX870M veya GTX880M in FHD ekranlarda aldığı performansı alirsiniz. Cihaz 4GB ram ile geliyor ama 4GB da siz aldiniz diyelim. Isletim sistemi olmadan 2000 liraya falan denk geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Gp serisi msi in Gaming serisinin en dusugu. Gaming oldugu icin full hd ekrani bie arti ancak bunyesindeki ekran karti hd olarak oyun oybatmakta pek basarili degil. Oyun oynayacaksan ve Full HD olsun diyorsan bu fiyata monsterin abra serileri i7 ve gtx860m ile geliyor. Msi Ge60 2PC lerin ise i5 modeli gtx850M ile geliyor. Ancak GTX850M her ne kakadar maxwell ile millete fark atmis olsada FHD ekranlar icin cok uzun omurlu degil oyun konusunda. Ben Asus X550JK modelini oneririm. 1366x768 cozunurluk ile GTX870M veya GTX880M in FHD ekranlarda aldığı performansı alirsiniz. Cihaz 4GB ram ile geliyor ama 4GB da siz aldiniz diyelim. Isletim sistemi olmadan 2000 liraya falan denk geliyor.

hocam ben oyundan ziyade autocad, solidworks gibi programları kullanmak amacıyla notebook almayı düşünüyorum msi gp70 in özellikleri ekran kartı haricinde iyi fakat tavsiye ettiğiniz asus x550jk modelinde işlemci i5 ayrıca 4 gb ram daha az, ssd yok ayrıca hdd si en yarı kapasitede hemde 5400 rpm. ve asus un ekran 15'' , autocad ve solidworks ü kullanırken büyük ekran daha iyi olacaktır diye düşünüyorum tabi bahsettiğiniz asus x550jk dan bence tek eksik yanı ekran kartı. bunuda göz ardı edip etmeme konusunda kararsız kalmış bulunuyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak3615 -- 21 Eylül 2014; 8:14:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mak3615

quote:

Gp serisi msi in Gaming serisinin en dusugu. Gaming oldugu icin full hd ekrani bie arti ancak bunyesindeki ekran karti hd olarak oyun oybatmakta pek basarili degil. Oyun oynayacaksan ve Full HD olsun diyorsan bu fiyata monsterin abra serileri i7 ve gtx860m ile geliyor. Msi Ge60 2PC lerin ise i5 modeli gtx850M ile geliyor. Ancak GTX850M her ne kakadar maxwell ile millete fark atmis olsada FHD ekranlar icin cok uzun omurlu degil oyun konusunda. Ben Asus X550JK modelini oneririm. 1366x768 cozunurluk ile GTX870M veya GTX880M in FHD ekranlarda aldığı performansı alirsiniz. Cihaz 4GB ram ile geliyor ama 4GB da siz aldiniz diyelim. Isletim sistemi olmadan 2000 liraya falan denk geliyor.

hocam ben oyundan ziyade autocad, solidworks gibi programları kullanmak amacıyla notebook almayı düşünüyorum msi gp70 in özellikleri ekran kartı haricinde iyi fakat tavsiye ettiğiniz asus x550jk modelinde işlemci i5 ayrıca 4 gb ram daha az, ssd yok ayrıca hdd si en yarı kapasitede hemde 5400 rpm. ve asus un ekran 15'' , autocad ve solidworks ü kullanırken büyük ekran daha iyi olacaktır diye düşünüyorum tabi bahsettiğiniz asus x550jk dan bence tek eksik yanı ekran kartı. bunuda göz ardı edip etmeme konusunda kararsız kalmış bulunuyorum :(

O zaman Lenovo Y510P alin. Hem islemci yuksek hem ekran karti ortalama. Ayrica ikincil ekran kartida takabiliyorsunuz performans 1.5 kati falan artıyor. Isterseniz HDD veya DVD RW takabiliyorsunuz. Bence GP60 i o foyata almayin. Cok asiri derecede pahali. Yani temiz bir GE60 0ND arayin daha iyi. Asus zaten oyun icin degilse bulasmayin bile islemcisi sizi kanser eder.

Bunlar disinda diyecegim yine Monster veya Victormus. Ben Mondter kullaniyorum bir kere ekran degisimi icin servise gondermem gerekti 2 gunde gitti 3 gunde geldi toplam 5 gun. Yani gayet hizlilardi normal servislere gore. Bunuda belirteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mak3615

quote:

O zaman Lenovo Y510P alin. Hem islemci yuksek hem ekran karti ortalama. Ayrica ikincil ekran kartida takabiliyorsunuz performans 1.5 kati falan artıyor. Isterseniz HDD veya DVD RW takabiliyorsunuz. Bence GP60 i o foyata almayin. Cok asiri derecede pahali. Yani temiz bir GE60 0ND arayin daha iyi. Asus zaten oyun icin degilse bulasmayin bile islemcisi sizi kanser eder.

Bunlar disinda diyecegim yine Monster veya Victormus. Ben Mondter kullaniyorum bir kere ekran degisimi icin servise gondermem gerekti 2 gunde gitti 3 gunde geldi toplam 5 gun. Yani gayet hizlilardi normal servislere gore. Bunuda belirteyim.

yalnız hocam bahsettiğim notebook gp70 ekranı büyük işlemciside i7. fakat şunu anladım yada anlayamadım. kafam allak bullak oldu. normal masa üstü olsa hiç sorun yok istediğimi kendim de toplarımda ilk defa notebook alacağım bunda da çok kararsız kaldım. aklımda msi gp70 leopard vardı bunun sadece ekran kartı biraz zayıf geri kalan özellikleri tam istediğim gibiydi. fakat buradaki arkadaşlarda ekran kartı sebebiyle alınmaz dedikleri için iki arada bir derede kaldım şuan. asus un n550jk-cn267d modelini gördüm ekran kartı vs iyi fakat fiyatı 32.850-3.000 arası kaldı ki hdd 5400 ve ssd takılabiliyor mu onu araştırıyorum ki ssd takarsam yada takdırırsam fiyatı 3.200 -3.300 lere gelecek. bu notebook işi bana göre değil ama mecbur almam gerekli bir tane. :(

Büyük ekranlı olarak bu fiyat çerçevesinde fiyatını hakeden modeller Monsterda var. Şu modellere bakabilirsiniz belkide bulunduğunuz ilde temiz olarak Msı GT70 20E bakabilirsiniz veya GE70 2OE. Ama bulamazsanız size uygun olark sadece GP70 kalıyor . Ama dediğim gibi bu noktada Monster size en uygun olarak gözüküyor
  • aslında ilk önce ge60 ile ge70 modellerini incelemiştim fakat çok ısındığından bahsettiler. sonra bu gp70 i buldum bütün özellikleri iyi sadece ekran kartı zayıf kalıyor bu sisteme. notebooklarda ekran kartları değiştirilebiliyor mu sonra ?
    Sanmam. Değiştirilmez yani. Ama şöyle bir durum var zaten GP serisinin kasası iki sene önceki GE serisinin ve şimdiki CX serisinin kasası. Sadece klavye farkı var diye biliyorum ben CX serilerine göre. Evet ısınır. Zaten ısınmasını istemiyorsanız GT serisi kasalara bakacaksınız. Bende Tulpar T5 var GTX870M ekran kartı ile benim modelin anca 80 derece tutabiliyor. İşlemci ise i7 4700mq. Yani ısınmasın istiyorsanız ısı yalıtımı çok iyi olan bir model lazım yoksa bu cihazlarda fan boyutları çok aşırı derecede değil ısınması en olağan şey olacaktır . Acer Aspire V3 772G modeline bakın demek isterdim ama bu model iki ay önce 2500 liraydı şimdi 3500 liraya satıyorlar ucuza bulursanız bence bir bakın :)
  • ekrandan ödün verip msi ge60 serisinden baktım bir kaç modele benim aklımdakileri karşılayan modelleri var fakat fiyatları 3.000-3.300 lere çıkıyor fakat çok ısındığını belirten arkadaşlar sebebiylede bu seriden de şüpheleniyorum.
    Isınma olarak çoğu model ısınacaktır. Hiç ısınmayan Laptop bulmak neredeyse imkansız. MSI GE60 yerine Lenovo Y510P almak sizin için daha karlı olacaktır bu arada. Sıcaklık seviyesi olarak MSI ile Lenovo arasında çok fark olmayacaktır ikiside 90 dereceye kadar çıkacaktır büyük ihtimalle :)
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/arama?tip=1&word=y510p&kat=0&submit=ARA

bu linkte 3 farklı lenovo y510p var ama aralarında büyük bir fark göremedim. bu y510p yi önermenizin özel bir sebebi var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.