Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs70 2qe stealt pro modelini aldım ama bilgisayarın işlemci fanı sesli çalışıyo gibi gs70i olan arkadaşlarda durum nedir acaba işlemci fanı sesinden rahatsız olan var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun MSI GS60 2pl-049TR modelini alacagım heycanla mesai satini bekliyorum okdr yorum ve video izledim ki gece uyuyamadım :D, Sabaha kadar bugun deneyip yarın düşüncelerimi paylaşacagım :)
  • MSI GS70 2QE-252TR Stealth Pro modelini nereden alabilirim? Hiçbir sitenin stoğunda kalmamış, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knix

MSI GS70 2QE-252TR Stealth Pro modelini nereden alabilirim? Hiçbir sitenin stoğunda kalmamış, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son durum nedir hocam, bulabildiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanasici

quote:

MSI GS70 2QE-252TR Stealth Pro modelini nereden alabilirim? Hiçbir sitenin stoğunda kalmamış, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Birkaç haftadır arıyorum ama maalesef hala bulabilmiş değilim.
  • quote:

quote:

quote:

Burada stokta gözüküyor:

http://www.webdenal.com/msi-gs70-stealth-pro-2qe-252tr_736531.html

• quote:

Orijinalden alıntı: DoNaNıMcı

Gs70 2qe stealt pro modelini aldım ama bilgisayarın işlemci fanı sesli çalışıyo gibi gs70i olan arkadaşlarda durum nedir acaba işlemci fanı sesinden rahatsız olan var mı.

Sistem yükteyken fan devrinin ve orantılı olarak sesin artması son derece normal. Bu durum sadece MSI değil, tüm markalarda var.
  • Herşey çok pahalı be. Ama çok hoşuma gidiyor şu cihaz. İddayı tutturursak alıcam bi tane

• quote:

Orijinalden alıntı: burak74

quote:

quote:

quote:

Burada stokta gözüküyor:

http://www.webdenal.com/msi-gs70-stealth-pro-2qe-252tr_736531.html

Siteyi açtığımda "Bu ürün şu anda temin edilememektedir." şeklinde gözüküyor bende.

• Sanalmarketimde stokta gorunuyor

• Dolarda çok yükseldi. Sanalmarketim de fiyatlar uçtu.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak74

quote:

Orijinalden alıntı: DoNaNıMcı

Gs70 2qe stealt pro modelini aldım ama bilgisayarın işlemci fanı sesli çalışıyo gibi gs70i olan arkadaşlarda durum nedir acaba işlemci fanı sesinden rahatsız olan var mı.

Sistem yükteyken fan devrinin ve orantılı olarak sesin artması son derece normal. Bu durum sadece MSI değil, tüm markalarda var.

Ben yük altındaki fan sesinden bahsetmiyorum ki bekleme ve internette gezinirken yavaş devirde dönerken çıkardığı sesten bahsediyorum.yuk altindayken cikardigi ses daha iyi biraderin lenovo y510p sindeki fanlara alıstım hem gs70 hemde alienware 17 nin fanları sesli geliyor.lenovo fan sessizliği konusunda bence en iyisi.

• arkadaşlar gs70 2qe için bios ve EC firmware in yeni sürümleri çıkmış ben güncelledim makinada fark edilir rahatlama var.güncelleyeceklerin bilgisine. nasıl güncellenir diyenler kesinlikle şu videoyu izlesin.

yeni bios indirme linki :http://tr.msi.com/support/nb/GS70-2QE-Stealth-Pro.html#down-bios

yeni firmware lar ise burda :http://tr.msi.com/support/nb/GS70-2QE-Stealth-Pro.html#down-firmware&Win8.1%2064

not: driverların bazılarıda yenilenmiş tarihlerine bakarak yenileyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 18 Şubat 2015; 0:32:11 >

• Arkadaslar bende gs60in 970m modelini dusunuyorum da nereden alabilirim ve bir siteden alirsam turkce klavye olup olmadigini nasil anlayabilirim ve vatana 970m lik modeli gelecek mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemlee

Arkadaslar bende gs60in 970m modelini dusunuyorum da nereden alabilirim ve bir siteden alirsam turkce klavye olup olmadigini nasil anlayabilirim ve vatana 970m lik modeli gelecek mi acaba

Vatana gelmez internetten alabilirsin guvenli 1.2 site var 1.sanalmarketim 2.pcdepo turkiyede nerden alirsan al turkce klavyeyle gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 27 Şubat 2015; 3:12:21 >
  • Merhabalar,
    Msi gs60 2pc-078tr modelini kullanıyorum. Yaz sonunda almıştım aleti bir problem yaşamadım şimdiye kadar ancak kısa bir süredir beni rahatsız eden bir sorun yaşıyorum.
    Oyun oynarken ya da modelleme gibi bir işle uğraşırken harici ekran kartına aldığımda pcyi, yani açıp kapama tuşu da turuncuya döndüğünde, ekranda arada bir ama sıklıkla böyle çizgi halinde bir gidip gelme gibi bir durum oluşuyor. Harici ekran kartı açıkken oluyor özellikle ama bir kaç kere harici ekran kartı devrede değilken bile aynı sorunu yaşadım sanırım. Hatta bir kaç kere o ince çizgi halinde gidip gelmeler kalın çizgiler şeklinde yukardan aşağıya doğru çok fazla oldu ve bilgisayar birden ağırlaştı ama açıp kapatınca düzeldi.
    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Ekran Kartında mı bir problem var acaba ? Ne yapmamı önerirsiniz ? Şu an için yaptığım işi engellemiyor ama ilerde sıkıntı çıkaracak bir duruma dönüşebilir mi ?

• snopy12 S kullanıcısına yanıt
    "Bilgisayar ağırlaştı" demeseniz ekran ile ilgili bir problem düşünebilirdim.
    Bilgisayarı yavaşlatacak bir sorun donanım olabilir tabi ama hem dahili hem de harici grafik özelliklerinin ikisi birden arıza yapmaz diye düşünüyorum.
    Geriye yazılım kısmı kalıyor.Bir dosyanın hasar görmüş olabileceğini, sistem geri yükleme gibi kolay bir şekilde hallolabileceğini umuyorum.
  • Up up

• MSI GS70 2QE -252TR STEALTH PRO MODELINI EBRAR BILGISAYARDAN SATIN ALDIM. ÜRÜNDEN ÇOK MEMNUNUM .ALMIŞ VE ALACAK OLANLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • 3 ay sonra inşallah alıyorum, gs70 970m lik modeller hoşuma gitti, lys den sonra bakacağım

Edit: Pazar gecesi yurtdışından geliyor. Pek bi hevesliyim Bakalım, inşallah fan sesi ve ısınma olayı aşırı miktar da değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.Murat -- 3 Temmuz 2015; 14:11:23 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.