Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar gs70 sahibiydim gs60 6QE aldim. 4K ekran 970 ekran kartli. gs70 olan 870ekran kartli ve 4700 serisi i7 islemcili versiyonuydu. ayni oyunlari oynamaya devam ediyorum (cs:go, hitman, watchdogs 2, dishonored ve diger piyasadaki yeni oyunlar) gs60 daha fazla ses cikartiyor ama tasinirlik olarak inanilmaz. zaten degistirme sebebim buydu. video editlicek arkadaslara bi ornek olsun diye yaptigim bi videoyu paylasiyorum. render cok hizli (6700hq islemci) ayrica adobe premierde kasma olmuyor. gopro ile cektigim videolari (1080p) hizli ve sikintisizca editliyorum. ayrica after effects olayi da gayet akici.( Abartili bi edit olayi yok tabi. gs70 cok guzel bi cihaz ama mobilite olarak her zaman yaniniza almak istemiyorsunuz. Pfff simdi bunu kim tasicak diyorsunuz. ama gs60 surekli lets go moduna sokuyor adami. 4K ekran fantastik ama cok da lazim degilmis aldiktan sonra fark ettim.FHD ips olsa da olurmus. gs60 buyuk olan gs70den daha cok isiniyor ama evde kullandigimda sogutucuyla kullandigim icin problem yok.diger zamanlarda da zaten cok zorlanmicak sekilde kullaniyorum.render ve edit icin guzel bi cihaz.linkler asagida.umarim yardimci olmustur.

https://youtu.be/Oy0TUhX_1NU

https://youtu.be/4jqVcYf6kao

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrica eklemek isterim mat ekran oldugu icin dediginiz gibi bi macbook ekrani degil ama 4K ekrandan bahsederken belirttigim gibi fantastik bir deneyim yasiyorsunuz. ben de apple istiyordum fakat oyun oynanamamasi veya oynansa bile cok verimli olamamasi sebebiyle bu modellere yoneldim. hackintosh denedim yaptim cokta guzel oldu ama butun usb girisler 3.0 oldugu icin windowsla beraber cift isletim sisteminde sorunlar cikti. vatan computera gelince. bedava verseler bile almam. paranizla rezil olursunuz. zaten sizle muhattap olmuyorlar direk servise yonlendiriyorlar. boylelikle sanalmarketimden de alsaniz ebrar pcden de alsaniz birsey olursa ayni servise gonderiyorsunuz. madem oyle en hesaplisini almayi dusunebilirsiniz. konularin uzerinden belirli bi sure gecmis tabi ama daha sonra okuyup fikir edinebilecekler icin yazdim bunlari.

• Msi Ge60 2oe 293xtr bu laptop a batarya tavsiyesinde bulunacak birileri varmı acaba ?

• fingerr F kullanıcısına yanıt
    Hocam gs60-6qe nin full hd versiyonunu alicam inş, internette tek tük sıkıntılar gördüm, bir sıkıntı çıksa garanti uğraştırır mı, yoksa hızlı mi hallederler? Fandan çok fazla ses geliyor mu?(Bilgisayarın başında çok duruyorum).Ekran kalitesi nasıl sizce(Gözlük takdığımdan soruyorum)?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imammmm -- 12 Temmuz 2017; 12:28:26 >
  • hocam ben iki tane gs70 kullandim (860m ekran kartli ve 870m stealth pro) simdide bunu aldim. ucundende cok memnunum.servise hic isim dusmedi acikcasi. bu gs70e gore biraz fazla isiniyor ve fan sesi de biraz daha fazla. Ama alicagin baska bi laptopta daha da az olucagini soyleyemem. bunu ince diye aldim daha kolay tasiyabilmek icin.ben de gozlukle oynuyorum FHD de alsan 4K da alsan farki cok anlamicaksindir cunku ekran karti 970m ve 4K icin cok randimanli degil. Ben direk 1080 ayarlara cektim oyle oynuyorum.o zaman performansi cok iyi oluyor. Buyuk ihtimal sen de oyle yaparsin. bu bendeki gs60 modelinde bana gore tek sorun uzun sure oyun oynayinca sarj aleti takili bile olsa batarya azalmaya basliyor. onun sebebide 4K ekranmis. yerli ve yabanci forumlarda arastirdim o sonuc cikiyor. onun disinda zaten pil suresi max 1 bucuk 2 saat gidiyor.

• msi gs70 stealth modeli kullanıyorum 4700 hq egpu yapmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Bu cihazı bende yaklaşık 3 yıldır kulanıyorum. Cihazın bataryası fena halde şişti artık eski bataryasını kulanamaz hale geldim çıkardım, pilsiz kullanıyorum şuan. Ayrıca alt kasayı da yamulttu. Bu cihazın orjinal servisi neresi arkadaşlar yada orjinal bataryasını bulabileceğim biryer var mı acaba? Bi sitede buldum 600 liradan aşağı değildi.
  • arkadaşlar merhaba,
    aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ama araştırdığım kadarıyla çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım. bu ürünün kronik sorunlarımı var? bi de ips panel yok deyip gömüyorlar, ne işe yarıyor bu panel bilgi verirseniz sevinirim. ve ya bu ürün yerine ne önerebilirsiniz 1-2 güne almam lazım?
    yardımlarınızı bekliyorum konu açtım ama pek ilgi çekmiyor ve msi kullanucıları olarak deneyimlerinize ihtiyacım var.
    http://www.hepsiburada.com/msi-pe62-7rd-1621xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006OJOA?magaza=%C4%B0ntegra%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKCAiAjanRBRByEiwAKGyjZTnZ4_TensMJbfbMxhjNN36QmRWgapEHUurO8tLHzuIkezJFm936VRoCnZAQAvD_BwE

• Başka konu da açtım dönen olmadı. Msi 6s60 laptop sahibim. 3 yılında fan sorun çıkardı. Servis fan fiyatını 150 dolar + kdv istedi. Bana çok geldi bu fiyat. Fanın bir dişi kırık böyle kulanmam sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: termomuk

arkadaşlar merhaba,
    aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ama araştırdığım kadarıyla çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım. bu ürünün kronik sorunlarımı var? bi de ips panel yok deyip gömüyorlar, ne işe yarıyor bu panel bilgi verirseniz sevinirim. ve ya bu ürün yerine ne önerebilirsiniz 1-2 güne almam lazım?
    yardımlarınızı bekliyorum konu açtım ama pek ilgi çekmiyor ve msi kullanucıları olarak deneyimlerinize ihtiyacım var.
    http://www.hepsiburada.com/msi-pe62-7rd-1621xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006OJOA?magaza=%C4%B0ntegra%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKCAiAjanRBRByEiwAKGyjZTnZ4_TensMJbfbMxhjNN36QmRWgapEHUurO8tLHzuIkezJFm936VRoCnZAQAvD_BwE
    Üzerine bira daha ekleyip i7-8750H işlemcili ve GTX 1050Ti ekran kartlı GP73 alabilirsin hocam.

• Neylersin1 N kullanıcısına yanıt
    sorun olup olmayacağı hakkında bir şey diyemiyorum ama yurtdışı sitelerinde falan daha ucuza bulabilirsiniz diye düşünüyorum. takması da basit bir şey, videoları falan kesin vardır youtube'da.
  • Orjinal değil hiç biri. Bulamadım galiba vermej zorunda kalacağım o parayı

• Neylersin1 N kullanıcısına yanıt
    orijinalle arasında ne kadar fark olabilir bilmiyorum, bence alıp takıp 1-2 gün sıcaklıkları takip edip karar vermek faydalı olabilir. tabi içinize sinmeyecekse bir şey diyemiyorum. ama sıcaklık farkı olmadığı sürece orijinal veya muadil fark etmez sanırım.
  • Mantıklı dediginiz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.