Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal marketimden 2ay önce aldığım gs70 stealth pro 2qe cihazımı satmayı düşünüyorum. Yoğun iş temposundan oyun oynayacak vaktim olmuyor. Fiyat 5000tl yanında kablosuz logitech gamepad vereceğim. Cihaz çok az kullanıldı. Zerre çizdiği dahi yok. Fırsat bulursam detaylı bir ilan açacağım. yer Konya. İlgilenenler pm atsın lütfen. Takas ya da indirim düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 28 Mart 2015; 19:58:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, msi gs60 4k modelinin ekran yenileme hızı 48hz le sınırlandırılmis yazıyor bazı yerlerde bu doğru mu acaba ? Kullanan arkadaşlar teyit edebilir mi

• 15 inchte 4kyı ne yapacaksınız? zaten normallerin 4k çıkışı var bağlarsın büyük lede
    yakında gs60 2qe-248TR alıcam, doların 2,5 altına düşmesini bekliyorum... (bu hafta düşer bence)
  • nseiken kullanıcısına yanıt
    Simdiden hayırlı olsun sana da ama hala 4K'da 48hz olup olmadığının cevabını alabilmiş değilim...
  • cemutku C kullanıcısına yanıt
    @cemutku nvidiadann kaynaklı o durum; 4k panellere 48hz veriyor. driverı ilerde güncelleşip değişebilir.
  • Bizim 2qe lerde gta v oynayan oldu mu arkadaslar. Full ayarlarda kaç fps?

• Ben gs 70 ile gt72 2qd arasında kaldım arkadaşlar ama taşıma sırasında aradaki kilo farkı çok hissedilir mi sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata771

Ben gs 70 ile gt72 2qd arasında kaldım arkadaşlar ama taşıma sırasında aradaki kilo farkı çok hissedilir mi sizce

mesela sırf ağırlık yüzünden ben gidip MSI GS60 Ghost Pro 2QE-248TR aldım. Çok memnunum. sürekli yanınzda taşıyacaksanız bir süre sonra tuğla vaya g3 piyade tüfeği gibi külçe oluyor ağır modeLLer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata771

Ben gs 70 ile gt72 2qd arasında kaldım arkadaşlar ama taşıma sırasında aradaki kilo farkı çok hissedilir mi sizce

Farkeder tabiki. Mesela başka bir yönden bakarsak ilerde bilgisayar eskiyince ağır bilgisayar daha tahammül edilemez hale gelir. Benim bir önceki bilgisayarım 6. yılı oldu ilk aldığımda çok seviyordum takılıyordu çok ama yeni diye önemsemiyordum yeni diye ama aradan 5 sene geçtikten sonra kendi kendime hem takılıyor hemde o kadar ağırlığı oraya buraya taşıyorum diye düşünmeye başladım ağırlığı 3.5kg olduğu halde. Şimdi sizin dediğiniz gt72 4-4.5 kg civarı herhalde birde adaptör de var.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için her gün taşinmayacagi için gt72 aldım su an baya memnunum dediğimiz gibi her gün taşınacak bir model değil haftada bir iki kez taşıma için çok sorun olacağını düşünmedim

• Gs60 idle da iken ses çıkarıyor mu? Yani sessiz bir ortamda, kütüphanede açtığımı düşünün. Web de gezerken felan ne kadar ses oluyor. Bir de fanları devre dışı bırakabiliyor muyuz?

• AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    fan sesi olur ve sürekli çalışıyorlar / (kütüphanede insanlar tip tip bakabilir), fanlar devre dışı bırakılabilir ama birşey olursa cihazda garanti dışı kalabilir. Yabancı forumlarda konusu vardı ama sorumluluk kabul edilmez yazıyordu başlığında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

fan sesi olur ve sürekli çalışıyorlar / (kütüphanede insanlar tip tip bakabilir), fanlar devre dışı bırakılabilir ama birşey olursa cihazda garanti dışı kalabilir. Yabancı forumlarda konusu vardı ama sorumluluk kabul edilmez yazıyordu başlığında...

Birisi fanları kapattım web browsing yaparken sıcaklık 50 civarındaydı dedi. Eğer öyleyse sorun olmaz herhalde. Ya da fan hızını ayarlayabiliyorsak 1000rpm é felan sabitlenebilir belki.

• gs60 ve gs70 de fan devri ayarlanmıyor sadece güc seceneklerinden aldığınız profile göre aralıklı çalışıyor.ben her ikisinide görme fırsatı buldum gs70 2qe kendi cihazım gs60 2qe ise tasarımcı arkadaşıma ait kesinlikle gs60 2qe daha sezsiz çalışıyor gs70 in fanı dırıltılı gibi özellikle fan devri düşükken bildiğin dırlıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 6 Mayıs 2015; 21:14:15 >
  • Ben de dolar en azından 2.4-2.5 civarlarına inerse gs70 2qe-252tr modelini almayı düşünüyorum. Geçen sene ürünü alan arkadaşlara sesleniyorum. İzlenimleriniz neler? Notebook sizi memnun ediyor mu? Nasıl gidiyor hayat? En önemlisi cihazda GTA5 oynadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mictlan -- 7 Mayıs 2015; 10:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mictlan

Ben de dolar en azından 2.4-2.5 civarlarına inerse gs70 2qe-252tr modelini almayı düşünüyorum. Geçen sene ürünü alan arkadaşlara sesleniyorum. İzlenimleriniz neler? Notebook sizi memnun ediyor mu? Nasıl gidiyor hayat? En önemlisi cihazda GTA5 oynadınız mı?

GS60 Ghost Pro 2QE ile GTA5 oynuyorum sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoper01 -- 8 Mayıs 2015; 8:07:18 >
  • hoper01 kullanıcısına yanıt
    Rica etsem hangi ayarlar ve çözünürlükte kaç fps aldığınızı yazabilir misiniz? Tabi mecbur değilsiniz ancak bilgilendirilseniz mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mictlan -- 8 Mayıs 2015; 16:04:53 >
  • Ben de pazartesi günü hepsiburadadan son kalan gs60'ı sipariş verdim. Bugün geldi. Sonunda 3 aylık arayışımı tamamladım ve aranıza katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

Ben de pazartesi günü hepsiburadadan son kalan gs60'ı sipariş verdim. Bugün geldi. Sonunda 3 aylık arayışımı tamamladım ve aranıza katıldım.

Hocam gs60 mı gs70 mi karar veremiyorum sizce hangisi ve neden? GS70'in ekranı cazip geliyor ama gs60 daha iyi çalışıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

Ben de pazartesi günü hepsiburadadan son kalan gs60'ı sipariş verdim. Bugün geldi. Sonunda 3 aylık arayışımı tamamladım ve aranıza katıldım.

Hocam gs60 mı gs70 mi karar veremiyorum sizce hangisi ve neden? GS70'in ekranı cazip geliyor ama gs60 daha iyi çalışıyor diyorlar.

cihazı sürekli taşımayacaksanız gs70 almak daha mantıklı gibi aMa sürekli yanınızda olması gerekiyorsa o zaman gs60 derim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.