Şimdi Ara

msi gs 70 türkiyede varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi gs70 modeli türkiyede herhangi bir yerde satılıyor mu acaba ?
    kardeşim fransada, 3600 tl ye buldum fransada fakat kredi kartıyla alacağım için türkiyede biyerde arıyorum bilginiz varmı ?

• godz kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satışı yok.
  • Bende o bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat Türkiye'ye 2 ay sonra gelir diyorlar. Alacak olursan izlenimlerini paylaşırsan ya da pm atarsan sevinirim.
  • GS70 çok hoş olmuş da, çok pahalı. Kesinlikle f/p a yanaşabilecek bir model değil, tamamiyle lüks. Türkiye'ye yaklaşık 4000 TL civarından giriş yapacağını tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar ben de bu bilgisayara uzun süredir bakıyorum. Fransa'ya bayramda gitmeyi planlıyorum o yüzden nerden buldugunu soyleyebilir misin? Bence gerçekten başarılı bir model olmuş. Özellikle fiyat performans konusunda da çok başarılı buluyorum. O kadar ince kasada bu denli güçlü hardware'i bir araya getirmek gayet zor. Üstüne 2 adet hafıza slot'ı var yani hem ssd hem de hdd olması da bu incelikte bir laptop için çok iyi olmuş. Msi'dan beklenmiycek tek parça aliminyum kasa da cabası...

Türkiye hakkında hiçbir fikrim yok fakat dediğim gibi Fransa'da nerede bulduğunuzu oğrenirsem bayramda alabilirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventador98

Arkadaşlar ben de bu bilgisayara uzun süredir bakıyorum. Fransa'ya bayramda gitmeyi planlıyorum o yüzden nerden buldugunu soyleyebilir misin? Bence gerçekten başarılı bir model olmuş. Özellikle fiyat performans konusunda da çok başarılı buluyorum. O kadar ince kasada bu denli güçlü hardware'i bir araya getirmek gayet zor. Üstüne 2 adet hafıza slot'ı var yani hem ssd hem de hdd olması da bu incelikte bir laptop için çok iyi olmuş. Msi'dan beklenmiycek tek parça aliminyum kasa da cabası...

Türkiye hakkında hiçbir fikrim yok fakat dediğim gibi Fransa'da nerede bulduğunuzu oğrenirsem bayramda alabilirim hocam.

pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.