Şimdi Ara

msi gs60 oyun dışında da fan sesi geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi gs60 almayı düşünüyordum ama duydum ki fan sesi problemi varmış. ben hemen hemen hiç oyun oynamayacağım daha çok render almak, çizim programları için düşünüyorum. ama sınıfın ortasında ses çıkaran bir laptop da tuhaf olur, ayrıca müzik dinlerken falan da sıkıntı yaratır. bahsedildiği gibi daimi bir fan sesi sorunu var mı?

• Merhaba kardeşim bende yenı almıstım gs 60 aynı ses problemı bendede var dragon gamıng centerdan normalde fan hızı devir 2891 rpm civarı calısıyor ama benım pcde butun fırmware ve bıos guncellemesımden sonra 3100 rpm altına dusmuyor fanda temız problem yok sqdece ıslemcı fanından ses gelıyor yanı sureklı calısıyor msın kendı sıtesınden en son 507 fırmware surumunu kurmustum fakat ortalama 3750 rpm assagı dusmuyor sonra 506 eskı fw yukledım sımdıde 3100 asagı dusmuyoe hafıf gurultu gelıyor ama oyle sacma sacma fırlamıyor ınternette ıncelemelerde 2891 rpm cıvarı calısıyor nıye boyle oluyor acaba bende merak edıyorum bılen varsa cevaplarsa sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki fanın sürekli yüksek seste çalışması gibi bir şey söz konusu değil. Oyun oynamıyorsanız veya işlemciyi zorlayacak bir şey olmazsa fan sesini duymazsınız bile. Müzik çizim vesaire sırasında duyulmaz pek bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.