Şimdi Ara

MSI GT683DXR-805TR ALICAĞIM FAZLA MI VERiYORUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , MSI bu ürünü gerçekten beni cezbetti. 6 yıllık laptoptan sonra kendimi ödüllendirmek istedim bu kadar katlandığım için :)
    Ama fiyat 3500 TL . Laptop fiyatlarından pek anlamıyorum o yüzden sormak istedim. Bu fiyata yakın daha iyi bir ürün varsa söylermisin ? Bugün şipariş vericektim fakat forum aklıma gelince bir paylaşım yapayım bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim .
    En geç 1 hafta içinde almam lazım 13 haziran da sefere çıkıyorum. Gemi de bir hayli boş zaman oluyor. En azından crysis 2 asasian creed gibi oyunları gerçekten tabiri caizse su gibi çalıştırması lazım . Yoksa bilgisayarın çekeceği var benden :)
    Yardımcı olursanız ne mutlu .

• Fiyat az bile ben olsam 4 e bırakırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Fiyat az bile ben olsam 4 e bırakırdım.

iyi ki senin gibi satıcı tarafından karşılanmıyorum :)
    Cebimdeki akrebi mi çıkartacaksın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBaLy0z

Merhabalar , MSI bu ürünü gerçekten beni cezbetti. 6 yıllık laptoptan sonra kendimi ödüllendirmek istedim bu kadar katlandığım için :)
    Ama fiyat 3500 TL . Laptop fiyatlarından pek anlamıyorum o yüzden sormak istedim. Bu fiyata yakın daha iyi bir ürün varsa söylermisin ? Bugün şipariş vericektim fakat forum aklıma gelince bir paylaşım yapayım bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim .
    En geç 1 hafta içinde almam lazım 13 haziran da sefere çıkıyorum. Gemi de bir hayli boş zaman oluyor. En azından crysis 2 asasian creed gibi oyunları gerçekten tabiri caizse su gibi çalıştırması lazım . Yoksa bilgisayarın çekeceği var benden :)
    Yardımcı olursanız ne mutlu .

Cihaz güzel ama madem sefere çıkacaksınız neden buradan alıyorsunuz? Amerika ya da Singapur taraflarına yolunuz düşerse baya uygun fiyatlara alabilirsiniz. Bu arada gemide vaktinizin bol olması güzel. Ben denizde çalıştığım zamanlarda vakit bulabilirsek hemen uyurduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBaLy0z

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Fiyat az bile ben olsam 4 e bırakırdım.

iyi ki senin gibi satıcı tarafından karşılanmıyorum :)
    Cebimdeki akrebi mi çıkartacaksın :D

eed .d bide pc güzel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.