Şimdi Ara

Msi GT70 2PC Dominator Alıyorum Fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu laptop ı almayı düşünüyorum bilgi sahibi olan arkadaşlarada danışmak isterim fikirleriniz nedir? Neler eksik neler fazla?

galiba adaptör filan eksik tamda bilmiyorum adaptörü yanında vermek zorundamılar yoksa kafalarına göremi veriyorlar? siteden alınca

ilk siteden alıcamda :)

KISA BİLGİ

Intel® Core™ i7-4800MQ (2,7GHz) turbo ile (3.7GHz)

NVIDIA® GeForce® GTX 870M 3Go GDDR5 avec NVIDIA Optimus

8 Go (1x 8 Go) DDR3L 1600 MHz (4 emplacements dont 3 disponibles) 3 tane boş yer var 32GB kadar yükseltilebilir

1To 7200 tpm
    (Carte Super Raid2 fourni : 3 emplacements mSata) ssd yerine Süper Raid 2 1500 MB Hıza ulaşabiliyor

alacağım site

MSI GT70 2PC-1216XFR Dominator ordinateur portable - GrosBill.com

MSİ
    MSI Global GT70 2PC Dominator

• quote:

Orijinalden alıntı: bayburt16

bu laptop ı almayı düşünüyorum bilgi sahibi olan arkadaşlarada danışmak isterim fikirleriniz nedir? Neler eksik neler fazla?

galiba adaptör filan eksik tamda bilmiyorum adaptörü yanında vermek zorundamılar yoksa kafalarına göremi veriyorlar? siteden alınca

ilk siteden alıcamda :)

KISA BİLGİ

Intel® Core™ i7-4800MQ (2,7GHz) turbo ile (3.7GHz)

NVIDIA® GeForce® GTX 870M 3Go GDDR5 avec NVIDIA Optimus

8 Go (1x 8 Go) DDR3L 1600 MHz (4 emplacements dont 3 disponibles) 3 tane boş yer var 32GB kadar yükseltilebilir

1To 7200 tpm
    (Carte Super Raid2 fourni : 3 emplacements mSata) ssd yerine Süper Raid 2 1500 MB Hıza ulaşabiliyor

alacağım site

MSI GT70 2PC-1216XFR Dominator ordinateur portable - GrosBill.com

MSİ
    MSI Global GT70 2PC Dominator

Hocam makine iyi , fiyat da baya uygun yalnız site Fransız sitesi ve eğer Türkiye'den alacaksanız baya sıkıntı çıkabilir gümrükte
    ayrıca sitenin güvenilirliği de ayrı bir mesele

• Mr.WhıTe kullanıcısına yanıt
    fransada yaşıyorum hocam :) teşekkür ederim şu süper raidden hiç birşey anlamadım süper raid yapmak için kendimiz temin ediceğiz sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayburt16 -- 18 Haziran 2014; 22:07:53 >
  • bayburt16 B kullanıcısına yanıt
    Cok sanslısınız bız turkıyede aynı makıne yı alacak olsak 2000 euro vermelıyız
  • quote:

fransada yaşıyorum hocam :) teşekkür ederim şu süper raidden hiç birşey anlamadım süper raid yapmak için kendimiz temin ediceğiz sanırım ?

Fiyat guzel makinede guzel ssdleri kendiniz alacaksiniz raid yapmak icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    evet malesef
  • ScartA_ArgentO S kullanıcısına yanıt
    bu raid olayı nasıl oluyor hocam. hangi ssd almam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet içinde ssd gözükmüyor ancak benim fikrimi sorarsan çok da gerekli bir şey değil
    oyunlarda yükleme ekranının hızlı geçmesi ve pc nın biraz daha hızlı açılması dışında pek bir artısı yok
  • Mr.WhıTe kullanıcısına yanıt
    hocam ssdyi öyle bir övdülerki çok kararsızım
  • Bu modeli turkiyede yok sanirsam. Amerikada 6gb 870m li bir model gordum ebayda. Keske bunlar burda olsa. Direk aliriz. Ya 780m var ya da 880m. 880m 6.000liradan basliyor. Cok pahali. Tek alternatifi monster.

Bu arada hocam ssd yi bosver eklersin ilerde kendin basit birsey zaten ki cokda gerekli degil.

Hayirli olsun.

Not:Kiskandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

bu raid olayı nasıl oluyor hocam. hangi ssd almam lazım

Şimdi alacagin yere bir sor emin olmak icin bazi dominatorlerde m-sata girisi olmuyor eger varsa 2 yada 3 tane m-sata ssd alarak raid olusturabilirsin

• Aksoyprdc A kullanıcısına yanıt
    sağol hocam

malesef ülkemiz geriden geliyor ve çok pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.