Şimdi Ara

Msi gt70 2pe 2227 tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el bölümüne giremiyorum hata veriyor şehir semti ayarladıktan sonra boş ekran oluyor.Ondan yetkililer kusura bakmasın aciliyeti var yurt dışına çıkacağım buraya yazıyorum.

Sizler bilgili arkadaşlarsınız ilandaki detaylar tuafınıza gidebilir ancak sahibinden ilanını yazıyorun buraya aynen çünkü orda konuya vakıf olmayan çok arkadaş mevcut.

MSI GT70 2PE 2227TR

INTEL i7 - 4810MQ CPU 2.8 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.8 GHz.) - 6 MB Cache Bellek
    16 GB RAM / 32 GB ye kadar yükseltebilirsiniz boş yer mevcut ! 1600 MHz DDR3L
    880M 8 GB Nvidia Ekran Kartı
    Intel HD 4600
    2 x 128 GB SSD RAID yani toplamda 256GB SSD - Extradan 1 SSD daha takabilirsin boş yer mevcut !
    1 TB HDD
    17.3 Full HD Ekran
    Full-color backlight Keyboard by SteelSeries Programlanabilir.
    Blu-Ray/DVD/CD MultiReader
    Kart Okuyucu SD (XC/HC)
    Ses " -Sound by Dynaudio(2Wx2)with subwoofer -Support 7.1 channel SPDIF output -Exclusive Audio Boost technology -Creative Sound Blaster Cinema"
    HDMI v1.4 Çıkışı
    Ses giriş çıkışları altın kaplamadır.
    LAN Killer DoubleShot Gb LAN - Lan bağlantı yaptığınız takdirde INTERNET ONLINE GAMING 'te düşük ping ler alırsınız.
    Wireless LAN 802.11 ac
    Bluetooth Bluetooth v4.0
    Webcam HD type (30fps@720p)
    Batarya 9-Cell Lithium Ion (87wHr)
    Güç Adaptörü 180W
    Windows 8.1 64 bit

Sorunsuz ,çiziksiz ,hatasız bir high-end laptop.
    MSI Pro Gamer Aksesuar Paketi (Steelseries Siberia Headset Gaming Kulaklık, MSI Super Gaming Sırt Çantası, MSI Gaming Mouse, MSI Gaming Mousepad) HEDİYELER SIFIR KULLANILMAMIŞTIR !
    POŞETLERİNE KADAR DURUYOR !
    SADECE ELDEN TESLİM OLUR - KARGO TEKLİF ETMEYİN LÜTFEN !

Elimdeki bu model 880m ekran kartının sorunsuz serisindendir.Hiç bir oyunda throttling vs gibi sorunları yoktur.
    4k ekrana bağlayın oynayın sorun yok.
    Malım kıymetlidir cihaza çok temiz baktım bu konuda obsesyonum var ondan gönlünüz rahat olsun =)
    Ürünüm garantili ve faturalıdır kadiköy exa bilgisayardan almıştım.
    Fiyat aralıkları netten baktım 8000-9000 tl aralarında satılıyor.Dolar fırladı diye mezarcılık yapmaya gerek yok.Aletin ederi ortada.

5200 TL fiyatidir
    Alana şimdiden hayırlı olsun.

Zalman ZM-NS2000 17" Notebook Soğutucu 140 tl lik soğutucu hediye...

• konuyu satılık kısmına taşıyabılırmı admınler
  • güncel
  • Bu bilgisayar bende olacak off :)) konuya resimde ekleyebilirsiniz daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUNCEL
  • up
  • gunvcel
  • up
  • GUNCEL
  • guncel
  • guncel
  • 4900 tl son
  • guncel
  • guncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.