Şimdi Ara

MSI GT70 FPS DROP - GÖRÜNTÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende MSI GT70 modelli laptop var. Bilgisayar'ın özelliklerini imza kısmında görebilirsiniz. Cihazda GTX 675M ekran kartı bulunmakta. Bu aralar fps düşmesi ile ilgili bir ton sorun yaşıyorum.
    En basitinden örnek verecek olursam CS GO'da 220-240 arası yüksek ayarlarda fps alırken şimdi iyice işler çığırından çıkmış gibi duruyor.
    120 fps'ye sabitliyorum ancak öyle oynanıyor biraz ama Smoke vs gibi yerlerde görüntü birbirine giriyor resmen. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz nasıl olduğunu. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

PC'de daha önceden powerjack ile ilgili sorun olmuştu tamir edildi ve powerjack'in tamir edildiği bölgede anakart sorunu olduğunu söyleyip orayı da tamir ettiklerini belirtmişlerdi.
    Acaba bunun dışında diyelim ekran kartında sorun var ve bu şekilde kendini ortaya çıkarıyor.
    Adaptörün giriş kısımları değiştirildi. Bu gibi sorunlar acaba etki ediyor olabilir mi ?
    Bu arada ekran kartının bütün güncellemelerini her türlü şekilde denedim ve sonuç aynı.

Bilgisayarın normal kullanımında bir sorun yok ama oyunlarda vs. aşırı fps düşmesine maruz kalıyorum ve grafik ayarlarını low yapıp zoru zoruna oynayabiliyorum.

Herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Destek olabilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• Smoke sorununu sadece CS:Go'da mı yaşıyorsun, yoksa tüm oyunlarda genel bir sıkıntı mı var? Eğer sadece CS:GO'da varsa, muhtemelen yazılımsal bir sorundur. FPS düşüşü aşırı sıcaklıklara bağlı olabilir mi?
  • Diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyorum. Ani grafik değişimlerinde vs. Ani fps düşmesi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici ekran kartında fiziksel bir sorun olsa, bunu masaüstünde de yaşarsın. Format = C belki çözüm olabilir. Temiz Windows ve driver kurulumundan sonra tekrar dene. Firmware güncellemeleri ne durumda?
  • Öncelikle cevap için tekrardan teşekkür ederim. Full ayarlara yakın oynadığım oyunlarda bile aynı fps düşme problemini yaşıyorum. Gtx 675m olmasına rağmen düşük ayarlarda cs go ya giriyorum o şekilde akıcı oluyor.
    Maalesef 2 kez falan denedim sonuç yine aynı. Format attıktan sonra temiz kurulum vs yaptım ama sonuç değişmedi.
    Aklıma tek bir sorun geliyor açıkçası şu anda. O da işlemci de problem olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.