Şimdi Ara

MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALI

MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALI 

Kartın kutusu faturası herşeyi tamdır. Türkiye garantili 16-17 ay daha var garantisinin bitmesine sadece Call of Duty Warzone ve Valorant da kullanılmıştır.PC de işten güçten çok zaman bulamadığım için az kullanıldı.

Kart ihtiyaç fazlasıdır 2 adet vardır 2. yedek sisteme alınmıştır dediğim gibi az kullanılmıştır satış için acelesi yoktur takas RTX 3050 ile olabilir. İsteyene Whtspp dan detaylı foto video atarım.

Ptt kargo ile indirimli gönderim yapabilirim daha ucuza gelir. Alan arkadaşa hayırlı olsun MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALI 

FİYAT: 4150 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Kartın çift fanlı modeli 4500 liraya satılıyor sıfır olarak.

Sizin karta 3000 veririm.

MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALIwww.cimri.com
    MSI GEFORCE GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC GTX1650S 4GB GDDR6 128B DX12 PCIE 3.0 X16 (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.cimri.com/ekran-kartlari/en-ucuz-msi-geforce-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-gtx1650s-4gb-gddr6-128b-dx12-pcie-3-0-x16-1xhdmi-3xdp-ekran-karti-fiyatlari,883640107
  • Attığınız linke tıklayınca düz 1650 ye yönlendiriyor bilginiz olsun 3000 liraya düz 1650 alabilirsiniz. Zaten kart ihtiyaç fazlası 2 adet var satılmazsa da sorun değil ilanda belirttiğim gibi acelesi hiç yok kurduğumuz Gaming Pc lerde kullanıyorum sipariş gelince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 16 Mayıs 2022; 16:7:12 >
  • Benim ilanimda bana akil ogretene bak once bana soylediklerini kendin uygulasaydin keske😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super paylasim yapmissiniz benim dedigime geliyor konu yine attiginiz model DÜZ GTX 1650 yani bu fiyatlara DÜZ GTX 1650 alabilirsiniz tabiki ilandaki kartla attiginiz linkteki kart aynimi baksaydiniz keske.....

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt

Alakasi yok birebir sizin kartin aynisi hatta sizin koydugunuz gorsellede birebir ayni sen gidiyorken ben geliyordum bu yollardan 😎

• Yani düz Gtx 1650 ile Gtx 1650 Süper arasinda ki performans farkini bilmiyorsaniz tabiki ayiplamiyorum aciniz Google amcadan yada Youtube dan arastiriniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahahah sizin gözlerde problem var benim ilana bakiniz yazana bakiniz fotografa x16 zoom yapip bakiniz attiginiz linkte yazan modele bakiniz oradaki fotografada x32 zoom yapip bakiniz hala anlayamadiysaniz gidip en yakin göz doktoruna muayene olunuz lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Mayıs 2022; 11:44:35 >
  • Yani gidip dönememissiniz muhtemelen Gtx 1650 ile Gtx 1650 Süperi ayirt edemiyorsunuz daha ve aralarindaki farki hic sormayacagim bile muhtemelen bilginiz yok neyse az biraz arastirma yapiniz faydasini gorursunuz birde göz doktorunu ihmal etmeyiniz

• Tebrik ediyorum ilan da ki görsel ile linkte kinin bu kadar farklı olup da aynı olduğunu ölümüne savunan başka kimse görmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart satılmıştır MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 23 Mayıs 2022; 21:53:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.