Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI GTX 1650 Super AERO ITX OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming - GARANTİLİ KUTULU FATURALI
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Sizin karta 3000 veririm.
www.cimri.comMSI GEFORCE GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC GTX1650S 4GB GDDR6 128B DX12 PCIE 3.0 X16 (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.cimri.com/ekran-kartlari/en-ucuz-msi-geforce-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-gtx1650s-4gb-gddr6-128b-dx12-pcie-3-0-x16-1xhdmi-3xdp-ekran-karti-fiyatlari,883640107 -
Attığınız linke tıklayınca düz 1650 ye yönlendiriyor bilginiz olsun 3000 liraya düz 1650 alabilirsiniz. Zaten kart ihtiyaç fazlası 2 adet var satılmazsa da sorun değil ilanda belirttiğim gibi acelesi hiç yok kurduğumuz Gaming Pc lerde kullanıyorum sipariş gelince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 16 Mayıs 2022; 16:7:12 >______________________________
-
Benim ilanimda bana akil ogretene bak once bana soylediklerini kendin uygulasaydin keske😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Super paylasim yapmissiniz benim dedigime geliyor konu yine attiginiz model DÜZ GTX 1650 yani bu fiyatlara DÜZ GTX 1650 alabilirsiniz tabiki ilandaki kartla attiginiz linkteki kart aynimi baksaydiniz keske.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Alakasi yok birebir sizin kartin aynisi hatta sizin koydugunuz gorsellede birebir ayni sen gidiyorken ben geliyordum bu yollardan 😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani düz Gtx 1650 ile Gtx 1650 Süper arasinda ki performans farkini bilmiyorsaniz tabiki ayiplamiyorum aciniz Google amcadan yada Youtube dan arastiriniz
-
Ahahah sizin gözlerde problem var benim ilana bakiniz yazana bakiniz fotografa x16 zoom yapip bakiniz attiginiz linkte yazan modele bakiniz oradaki fotografada x32 zoom yapip bakiniz hala anlayamadiysaniz gidip en yakin göz doktoruna muayene olunuz lutfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Mayıs 2022; 11:44:35 >
-
Yani gidip dönememissiniz muhtemelen Gtx 1650 ile Gtx 1650 Süperi ayirt edemiyorsunuz daha ve aralarindaki farki hic sormayacagim bile muhtemelen bilginiz yok neyse az biraz arastirma yapiniz faydasini gorursunuz birde göz doktorunu ihmal etmeyiniz
-
Tebrik ediyorum ilan da ki görsel ile linkte kinin bu kadar farklı olup da aynı olduğunu ölümüne savunan başka kimse görmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart satılmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 23 Mayıs 2022; 21:53:12 >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X