Şimdi Ara

MSI Gtx 960 4G Fan !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben ekran kartimin ikinci fan kisminin 4 adet yapraklarini kirdim supurgeyle temizlerken oldu bu.Ekran karti Msi gtx 960 4G. Uzun bir sure kullandim hic sikinti yasamadim.Yeni bir ekran karti aldim oyuzden eskisini satmaya karar verdim fakat millet sorunlu oldugunu dusunuyor ve almiyor(Yurtdisindayim).Oyuzden yeni bir fan takarsam satabilirim diye dusnuyorum cunku hicbir sikintisi yok. Yeni bir fan nereden temin edebilirim bu kart icin ?

MSI Gtx 960 4G Fan !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fan olayını bilmem de bilgisayar bileşenleri için süpürge pek önermiyorlar.

• Bu tarz temizliği saç kurutma makinasını soğuk modda kullanarak yapın. Hem zarar vermiyor, hem de kasa içini çok güzel temizliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bu tarz temizliği saç kurutma makinasını soğuk modda kullanarak yapın. Hem zarar vermiyor, hem de kasa içini çok güzel temizliyor.

Aynen katılıyorum, ya da el kompresorü de kullanılabilir;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hava-ufleme-korugu-kompresor-supurge-guclu-213835256?gclid=CNviidCCrMwCFQuNGwodixoGMw&ggmktg=PaidSearch*PLA*232249887*22324004127*58375854447*pla**pla-79002226647&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

• TitanBlackrose T kullanıcısına yanıt
    Hocam kartı Servise gönderin ücretli Fan değişimi yapın Bu şekilde ancak satarsınız gibi duruyor....
  • hocam bu haliyle 500 alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wesker005 W kullanıcısına yanıt
    Kargo benden 501 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.