Şimdi Ara

MSI GTX 970 GAMİNG 4G(ÜSTADLAR KONUYA BİR EL ATIVERİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı alıcam ve uzun süredir araştırma yapıyorum. Herkez gibi benimde amacım GTA 5 i 1080p de yüksek ayarlarda oynayabilmek :) Bütçemede uygun olarak MSI GTX 970 GAMİNG 4G kartını buldum. Size soracağım sorular sistemimlede ilgili olduğundan önce bi sistemi sıralayım ;

Anakart : GIGABYTE GA-P67A-UD4-B3 (Dual PCI Express 2.0 Destekli)

İşlemci : İntel i7 2600 3.4 GHz

Ram : Kingston HyperX 8 GB

Şu anki kullandığım ekran kartı : Nvidia Geforce Gtx 460 2 Gb GDDR5 256 Bit

Not : Güç kaynağım 550 wat.

SORULARIM ;

1- Anakartım PCI 2.0 destekli olduğundan tam verim alabilir miyim?

2- Ekran kartı kasama sığar mı sığmaz mı bilmiyorum ama kasam 30 cm ye kadar alır. Aklımda olan soru ekran kartı anakarttan taşıyor ya sorun olur mu bu durum.(Kasamın markası Thermaltake)

3- Güç kaynağım yetersiz kalır mı?

4- Benim sisteme bu ekran kartını taktığımda genel olarak sorun olur mu yani çalışmamazlık yada bu sisteme bu kart fazla gelir falan gibi?

Elimden geldiği kadar derdimi anlatmaya çalıştım. Forumun ustadları bi yardımcı oluverinde kartı aldıktan sonra sıkıntı yaşamayayım.

Not : Ekran Kartını ikinci el almayı düşünüyorum.

• Hocam sisteminizi gtx 970 ile guncellerseniz GTA 5 te 1080p de yüksek ayarlarda akıcı bir sekilde oynayabilirsiniz.

Sorularınıza gelirsek eger ;

1 - PCI 2.0 ile 3.0 arasında fark yok denecek kadar azdır farkı hisetmezsiniz bile hocam altaki linkte gtx titan ile pcı 2.0 ve pcı 3.0 karsılastırması var bakabilirsiniz.

http://www.anandtech.com/show/7089/geforce-gtx-titan-twoway-sli-scaling-pcie-2-vs-pcie-3

2 - 30 cm vga uzunlugu yetmeyebilirbilir yetse bile dibi dibine yeter hocam bildigim kadarı ile 32 cm uzunlukta kart

3 - Güç kaynağınız 550w gold sertifikası varsa işinizi görür.

4 - Sisteminizde ekran kartı sorunsuz olarak çalışır darboğaz güç yetmeme gibi bir durum yasanacağını dusunmuyorum. VGA 145w güç çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 22 Kasım 2015; 0:21:14 >

• islemciyi en az 4.5ghz e oc yap gta 5 cpu oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilik sadece ekran kartına para var hocam o da kısıtlı zaten
  • sinan963 S kullanıcısına yanıt
    psu kaliteli markasa sorun olmaz
  • patren kullanıcısına yanıt
    Thermaltake 550w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.