Şimdi Ara

MSI GTX460 Hawk SLI mı Zotac GTX480 Amp! mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TURK SITH

6870 'i bekle...

Hah otobüs durakcıları da geldi. Bekle bekle bekle
  • MS olayı kesinlikle yok ise düşünmeden geçilmeli. Tabi ihtiyaç ve yeterli bütçe var ise.
  • Herzaman dedigim gibi tek kart ustu tek gpu ama en guclu olaninadan 1 tane !!!
  • gtx480 bence ilerde bulursan bitane daha alıp sli yaparsın gtx480 zaten herşeye yeter şu anda
  • ben gtx 480amp alırdım ilerde çok güçlü oyunlar vs çıktımı yetersiz kaldımı 2.kartı alıp çift tabanca devam edersin

gtx 400 serisi sli performansı gtx 2xserisinden çok daha iyi kıyaslamam bile fermide birtakım çalışmalar yapmışlar slı performansı çok iyi seviyeye gelmiş
  • Yorumlar için herkese çok teşekkür ederim.
    SLI'da karar kıldım arkadaşlar, kart Giga değil MSI Hawk olacak. Soğutması deli ediyor beni, bir an önce alıp kasaya sokmak istiyorum 2 tane.
    Hayırlısıyla bir de adam gibi SLI destekli X58 anakart bulursak süper olacak.

born2bemad hocam, benzer bir sistem olacak sizinkiyle. Şu konuda sistemi hemen hemen son aşamaya getirdim. Fikirlerinizi özellikle merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 8 Ekim 2010; 3:41:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironhide

Yorumlar için herkese çok teşekkür ederim.
    SLI'da karar kıldım arkadaşlar, kart Giga değil MSI Hawk olacak. Soğutması deli ediyor beni, bir an önce alıp kasaya sokmak istiyorum 2 tane.
    Hayırlısıyla bir de adam gibi SLI destekli X58 anakart bulursak süper olacak.

born2bemad hocam, benzer bir sistem olacak sizinkiyle. Şu konuda sistemi hemen hemen son aşamaya getirdim. Fikirlerinizi özellikle merak ediyorum.

920-950'de kullanma düşüncesi yoksa eğer HAWK alırsın paranı sokağa atarsın.

• dostum kendim olarak gtx460 3way sli kullandım müthiş performans yalnzı anlamsız oluyor her oyun desteklemiyor güç tüketimi fazla ve fiyatlı oluyor anakart tam verimli olması gerekiyor vs vs ben mübah yoldan gidip zotac gtx 480amp x 2 en makbulüdür bir tanesi bil fazlasıyla yeterlidir full 1920x1080 metro 2033 her türlü açar parçalar ufak voltajlarla sistemi kprarısısn 2 tanesi zaten dünyaya yeter ben öyle kulalnıyorum bence zotac gtx 480 almalısın tek gpu farklıdır emin oaliblirsin çünkü sli desteklemdiğinde o hawk ve 460 yetrli değildir haberin olsun bu arada 570 i tokatlar gtx 480amp her türlü denedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.