Şimdi Ara

MSI GV62 - Ana Konu & Kullanıcı Klübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
16.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün kargo elime ulaştı ürün çok güzel merak edenler için kutu açılım videosu çektim isteyenler izleyebilir https://www.youtube.com/watch?v=HiHQwdzPkw8&t=36s
  • DH__üyesi D kullanıcısına yanıt
    Hocam microsoft işini nasıl hallettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal adaptör satan yer var mıdır acaba? Model hala güncelken bir tane daha yedek edinmek lazım

• Bende Windows u yarın kurduracağım bilgisayarcı da.Driver işini nasıl hallederiz arkadaşlar . Onu da Bilgisayarcıya yaptırayım yoksa basit işlem mi

Hocam sizin model Farklı mı Msi logosu sizin kırmızı benim Beyaz gtx1050 modeli benimki

MSI GV62 -  Ana Konu & Kullanıcı Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 3 Aralık 2017; 22:41:33 >
  • Benimkide geldi arkadaşlar Windows'u kuruyorum herkese hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

Benimkide geldi arkadaşlar Windows'u kuruyorum herkese hayırlı olsun

Ben Windows’u bilgisayarcıya kurdurdum acaba ekran kartı driveri vs. Yüklemişler midir nereden anlayabilirim. Daha oyun almadım.Hopörlerden çalışıyor filan çalışıyor sorun yok ama kamerayı açamadım daha nasıl yapıcaz bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaqan571

quote:

Orijinalden alıntı: zorba11

Benimkide geldi arkadaşlar Windows'u kuruyorum herkese hayırlı olsun

Ben Windows’u bilgisayarcıya kurdurdum acaba ekran kartı driveri vs. Yüklemişler midir nereden anlayabilirim. Daha oyun almadım.Hopörlerden çalışıyor filan çalışıyor sorun yok ama kamerayı açamadım daha nasıl yapıcaz bu işi

Aygıt yöneticisinden bak ben Windows yüklerken harddiskte driverlar vardı ordan kurdum

• Sizden yaklaşık 1 hafta önce 3700'e aldım aldım, yani 450tl daha pahalıya, pişman değilim çünkü bilgisayar o kadar güzel :)
  • Bu cihazı kullanmaktayım 4-5 gündür.

Kullananlara bir sorum var.

fanlardan biri diğerine göre genel olarak daha yavaş dönüyor bende. Sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrossBench

Bu cihazı kullanmaktayım 4-5 gündür.

fanlardan biri diğerine göre genel olarak daha yavaş dönüyor bende. Sizde de öyle mi?

Soldaki işlemciye giden boruları soğutan fan sürekli çalışır doğal olarak, sağdaki ekran kartı için ihtiyaç halinde çalışır oyunlarda falan. Ekran kartı kullanılmasa da sağdakinin çalıştığı olabilir daha iyi soğutma için. Hiçbir problem yok yani sonuç olarak.

Edit: 1 aydır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tface

quote:

Soldaki işlemciye giden boruları soğutan fan sürekli çalışır doğal olarak, sağdaki ekran kartı için ihtiyaç halinde çalışır oyunlarda falan. Ekran kartı kullanılmasa da sağdakinin çalıştığı olabilir daha iyi soğutma için. Hiçbir problem yok yani sonuç olarak.

Teşekkür ederim cevabınız için.
    Peki sizde genel olarak işlemci daha çok ısınmakta değil mi? Ben GPU sıcaklığının işlemciyi geçtiğini göremedim daha. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tface

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için.
    Peki sizde genel olarak işlemci daha çok ısınmakta değil mi? Ben GPU sıcaklığının işlemciyi geçtiğini göremedim daha. :)

İşlemci her zaman çalışır hocam ama ekran kartı internette felan gezinirken çalışmaz onboard yani işlemci üzerinde bulunan ekran kartının kullanır. En iyisi bilgisayarı zorlayacak bir oyun ya da bir benchmark yükle aradaki farkı görürsün hocam.

• Arkadaşlar sağ kısımda hafif ısınma olur hangi bileşen mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: kaqan571

Arkadaşlar sağ kısımda hafif ısınma olur hangi bileşen mevcut

Solda işlemci sağda ekran kartı mevcut hocam oyunlarda ısınması gayet normal ve bu ısınma aynı bileşenlere sahip diğer laptoplara göre yok denecek kadar az.
  • Arkadaşlar masaüstünde sağ alt tarafta pil simgesine tıklayınca "%91 prize takılı, dolmuyor" yazıyor. Adaptörde mi sıkıntı var acaba ? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: zagor000

Arkadaşlar masaüstünde sağ alt tarafta pil simgesine tıklayınca "%91 prize takılı, dolmuyor" yazıyor. Adaptörde mi sıkıntı var acaba ? :(

Şarjın yüzde doksandan yukarı olduğu anlarda prize bağlarsan dolmaz şarjdan çıkar 89 olduğu anda tekrar tak şarj edecektir tamamen pili koruma amaçlı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

quote:

Orijinalden alıntı: zagor000

Arkadaşlar masaüstünde sağ alt tarafta pil simgesine tıklayınca "%91 prize takılı, dolmuyor" yazıyor. Adaptörde mi sıkıntı var acaba ? :(

Şarjın yüzde doksandan yukarı olduğu anlarda prize bağlarsan dolmaz şarjdan çıkar 89 olduğu anda tekrar tak şarj edecektir tamamen pili koruma amaçlı bu

Anladım adaptörde bir sıkıntı yok o zaman herkesin böyleyse.

Laptopta dvd sürücüsü olmaması da çok problem olmaz değil mi.
  • Beyler pil durumunuz nasıl sizin kaç saat gidiyor oyunda ve sörfte benim oyunda az gidiyor gibi hissettim.
  • windowsu kendi sitesinden indirdim siz ne yaptınız hocam gelmedi mi hala

• Pil çok kuvvetli değil. Orta düzeyde götürüyor beni.

Film izlerkenki ses seviyesi (kulaklık ile) düşük geldi bana ama müzik açınca o seviye inanılmaz sekilde yukarı fırlıyor. sizde de öyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.