Şimdi Ara

MSI GV62 - Ana Konu & Kullanıcı Klübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
16.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: perspective

Selamlar,

Desktop üzerindeyken intel hd graphics iptal edilebiliyor mu? Pc bunu uygulamaya göre kendisi seçiyor sanırım. Cinebench programında gpu score um gayet iyidi. Userbenchmark ta laptop döküldü. Program sadece hd 620 yi görmüş.

Hocam o programda sorun olabilir. Ama isterseniz nvidia denetim masasından nvidia ekran kartını seçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada msi gv62 mx150 li olan bilgisayarı mı kullanıyorsunuz?

• aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Gtx 1050 ekran kartı olan model 1617x
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

merhaba arkadaşlar

w10 da %100 disk sorunu varmı sizdede?bide hdd bazen aşırı ses çıkarıyor sanırım %100 sorunu olduğundan.bunun bir çözümü varmı?
    bide w8 kurmustum ancak driverları tek tek bulup yüklememe rağmen fn tusu ile ekran parlaklıgını bir türlü değiştiremedim.ses açma kapama calisiyor ama parlaklık calismiyor bunu nasıl çözebilirim

sıfırdan bir win10 kurmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaqan571

Bende de mx150 li olan vardı. 026tr yüksek işlemci sıcaklığı bilgisayarın yüzeyindeki yüksek sıcaklık (oyun da yarım saatte soğutucu ile işlemci 80 derece oluyordu) hdd den gelen cızırtı sesi yüksek fan sesi (5200 rpm) ve rainbow da bütün ayarlar low da olmasına rağmen fps 26 idi. Bilgisayar iade için servise gitti. Servis kabul eder mi iade yi?

• quote:

Bu arada sizin pc de bir sorun var mı? Memnun musunuz?

Üstad nvidia kontrol paneli ayarlarından hallettim. Uzun süredir intel nvidia ikilisinden uzaktaydım. Biraz karıştırmak gerekiyor. Ürün gayet güzel. Teşekkürler.

• quote:

Üstad nvidia kontrol paneli ayarlarından hallettim. Uzun süredir intel nvidia ikilisinden uzaktaydım. Biraz karıştırmak gerekiyor. Ürün gayet güzel. Teşekkürler.

Rica ederim hocam. MSİ GV62 gtx1050 mi kullanıyorsunuz?
    Evet hocam. gv 62. Hdd yi ssd ile değiştirmeyi planlıyordum ama 1tb hdd beklentimin üstünde çıktı. Elimde boşta samsung 850 250gb ssd vardı ama laptoptaki 1tb hdd yi feda edemedim. İleri doğru m.2 bakacağım. Pc de samsung m.2 960 evo kullanıyorum. Performansı çok iyi. Bitane de laptop için alacağım.

• quote:

Evet hocam. gv 62. Hdd yi ssd ile değiştirmeyi planlıyordum ama 1tb hdd beklentimin üstünde çıktı. Elimde boşta samsung 850 250gb ssd vardı ama laptoptaki 1tb hdd yi feda edemedim. İleri doğru m.2 bakacağım. Pc de samsung m.2 960 evo kullanıyorum. Performansı çok iyi. Bitane de laptop için alacağım.

Sizin ki iyiymiş hocam. Benim ki sorunludur o zaman serviste iade alırsa sizinki ile aynı özellikte msi ın laptoplarından birini alırım

Ben memnumun fazla oyun oynamıyrum gta 5 assasins black flag oynuyorum sıcaklık 60 civarı oluyor iki fanı da açarsam 50 düşüyor fazla ısınmıyor ama fan sesi 2sini açınca çok oluyor ama beni etkilemiyor kulaklıkla oynuyorum.Mx150 ye göre açık ara gtx 1050 daha iyi.
  • quote:

Ben memnumun fazla oyun oynamıyrum gta 5 assasins black flag oynuyorum sıcaklık 60 civarı oluyor iki fanı da açarsam 50 düşüyor fazla ısınmıyor ama fan sesi 2sini açınca çok oluyor ama beni etkilemiyor kulaklıkla oynuyorum.Mx150 ye göre açık ara gtx 1050 daha iyi.

Benim işlemci oyunda 80 dereceyi geçiyor ve ekran kartı 70 dereceye çıkıyor. Fan da 5200 rpm ve altında soğutucu var rampage ın. Galiba galiba tek fanlı olduğu için öyle oluyor

• Oyun için alıyorsanız kesinlikle 1050 li modeli almalısınız.

• arkadaşlar benim laptopta geç açılma ve takılma problemi mevcut. kontrol ettiğimde disk %100 kullanım oluyor. windows 10 pro kullanıyorum ve tüm driverlar güncel durumda. windwos orjinal sitesinden indirdim ve orjin key ile kullanıyorum.

ayrıca cs 1.6 oynadığımda maksimum 60 fps görüyor bu sorunları nasıl düzeltebilirim ? bir yardımcı olun allah rızası için. cs 1.6 bile oynayamıyorum yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

Herkese Merhabalar;

Bende bugün aldım vatandan. Türkiye genelinde üründen 4 tane kalmıştı. Şansıma Gaziantep'ten 1 tane depoda çıktı. Kapalı kutuda aldım ürünü akşama doğru mağazaya getirecekler. Merak ettiğim şey ise sisteme ssd takılabiliyor mu? Takabilirsek içini açtığımızda garanti kapsamından çıkar mı?

Evet hocam SSD takabilirsin. Sitesinde M.2 uyumlu SSD yuvası olduğu yazıyor.

SSD

1x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 x4 / SATA )

Uyumlu SSD:

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-128gb-rd400-m-2-sata-ssd-2650mb-okuma-1200mb-yazma-.html

• quote:

Selamlar,

Desktop üzerindeyken intel hd graphics iptal edilebiliyor mu? Pc bunu uygulamaya göre kendisi seçiyor sanırım. Cinebench programında gpu score um gayet iyidi. Userbenchmark ta laptop döküldü. Program sadece hd 620 yi görmüş.

Nvidia kontrol panelinde masaüstü için harici ekran kartını seçersen, dahili ekran kartı devreden çıkar. Ancak harici ekran kartının sürekli olarak çalışması, daha yüksek ısı anlamına gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

arkadaşlar benim laptopta geç açılma ve takılma problemi mevcut. kontrol ettiğimde disk %100 kullanım oluyor. windows 10 pro kullanıyorum ve tüm driverlar güncel durumda. windwos orjinal sitesinden indirdim ve orjin key ile kullanıyorum.

ayrıca cs 1.6 oynadığımda maksimum 60 fps görüyor bu sorunları nasıl düzeltebilirim ? bir yardımcı olun allah rızası için. cs 1.6 bile oynayamıyorum yahu

HDD sürekli çalışıyorsa mutlaka bad sector taraması yapman gerekir. Eğer taramadan sağlam çıkarsa, muhtemel virüs tarzı bir yazılım vardır. Temiz bir Windows + driver kurulumu sorunu çözer.
  • M2 ssd takmaya niyetlenen arkadaşlar ben de bir hevesle taktım uzun süre de normal hdd ile kullandım cs go assassin's creed vs oyun da oynayan biri olarak hız anlamında fark görmedim western digital m2 240 gb ssd bu arada kullandığım model

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Sadece ilk açılışlar hızlanmış olmalı

• Ayberk1456 kullanıcısına yanıt
    Akşam bir kontrol edeceğim. yalnız bu durum iyice can sıkmaya başladı 3 kez temiz kurulum yaptım ama sonuç hep aynı disk kullanımı sürekli olarak %100 ve neyin kullandığınıda görev yöneticisinden göremiyorum.

driverlar güncel konuyu açan arkadaşta aynı sorunu yaşamış chipset driverını kaldırınca sorun düzelmiş. chipset driverı nasıl kaldırılıyor bilgi verir misiniz *
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.