Şimdi Ara

Msı GX70 3BE-042TR Yeni Model İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Zenci nickli arkadas da hatasinin farkina varmis ama bu hakan denen ahmak hala ayni .
    Tabi yadirgamamak lazim.
    Allah o kadarcik bir beyin vermis.

sende o kadarcık da yok niye konuşuyorsun ki kuş beyinli her yerde cevabın aynı pc yi bi kere bile eline almamısın :)

Simdi yine bisey yazacagim yine senin o kucuk beynin algilayamayacak..
    O yuzden sana soyleyeceklerim ancak kelime israfi olur.Sana o kucuk beyninle mutluluklar.:-D
    Ayrica bana senden bir ozlu soz
    "BİLGİ SAHİBİ OLMADAN YORUM SAHİBİ OLUNMAZ"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı işlemmciye göre bi nebze daha kolay değişiyor. Çünkü boyut ve soketi genelde değişmiyor. Fakat her yeni model işlemci farklı soket kullanıyor bu yüzden işlemci değiştiminde genelde anakartı değiştirmek lazım. Aladığım kadarıyla büyük ekran istiyosun benim gibi :D Yerinde olsan 150-200 daha verip zaten ssd si olmadığı içinhttp://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe050xtr-core-i74700mq-8gb-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48336/ alırdım gerçi stokta yok ama gelir elbet. Hem bunun ekran kartı daha iyi ilgini çekrmi bilmiyom ama klavyesi ışıklı... Ama illa asus alcam diyorsan al ama o kadar para vermişken çok az bütçeni artırarak msi yi almak daha mantıklı olur. Yine de sen bilirsin ilerde optik sürücü yerine adaptorle ssd de takabilirsin ben msi al derim. Deminden beri demek istediğim birşey daha var o nası notebook yha :D ekranı kaldırınca arkadan çıkan devasa parça nedir :D kambur gibi duruyor :D

• quote:

quote:

quote:

Zenci nickli arkadas da hatasinin farkina varmis ama bu hakan denen ahmak hala ayni .
    Tabi yadirgamamak lazim.
    Allah o kadarcik bir beyin vermis.

sende o kadarcık da yok niye konuşuyorsun ki kuş beyinli her yerde cevabın aynı pc yi bi kere bile eline almamısın :)

Simdi yine bisey yazacagim yine senin o kucuk beynin algilayamayacak..
    O yuzden sana soyleyeceklerim ancak kelime israfi olur.Sana o kucuk beyninle mutluluklar.:-D
    Ayrica bana senden bir ozlu soz
    "BİLGİ SAHİBİ OLMADAN YORUM SAHİBİ OLUNMAZ"

Sen hangi konuda bilgi sahibisin ki cahil gelmiş birde utanmadan yorum yapıyorsun darboğaz nedir bilmiyorsun gelmiş konuşuyorsun bos beleş:)neyse vaktimi sen gibi avellere cevap vererek yeterince harcadım zaten sen git kumda oyna:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşuna tartışmayın , neyin sidik yarıştırması bu alan alsın kime ne ? Aldıktan sonra yapan yapsın yorumunu da kimse de olmayan bi laptop için değmez bu kadar kasmaya. Ben Monster'ım ile çok mutluyum, iddaa ediyorum bu paraya bundan iyisi mümkünü yok bulunmazzz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_71782553/tm.htm konuya bakarsanız yine elano muhalefet bu adam kesinlikle intel den para alıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

http://forum.donanimhaber.com/m_71782553/tm.htm konuya bakarsanız yine elano muhalefet bu adam kesinlikle intel den para alıyor :D

O hep aynı herseye aynı yorum hep aynı muhalefet elano yalandaroğlu:)

• Pek bilgisayardan anladığım yok. Darboğaz yapar mı yapmaz mı denemeden bilinmez ama koskoca MSI markası çok fazla darboğaz yapacak kadar dengesiz bir bilgisayar üreteceğini sanmıyorum. O şirkette bizim gibi 3-4 kişi değil de ; işinde uzman , az bulunan kişiler çalışıyor . Adamlar kafasına göre laptop yaratmıyor.
  • 2 saat okudum bütün tartışmaları ancak tartışma çok saçma sapan yerele gitmiş.

Öncelikle işlemci gerçekten kötü ancak >>>>Bunu alma amacı nedir buna bakmak lazım..

Ben BF4,Crysis gibi oyunları sıkıntı yaşamadan oynayabilecekmiyim? >Evet

SSD varmı? >Evet

Mühendislik ile ilgili (autocad v.s) veya Grafikerlik ile ilgili programları kullanacakmıyım?>Hayır

Oyun oynamak istiyorsan AL
    Yok arkadaş benim programlarlada işim var diyorsan ALMA

bu kadar basit..

Bu pc'yi eleştiren arkadaşlara şunuda söylemek isterim ki eğer bir şeyi eleştiriyorsan daha iyi bir çözümle gelmelisin..

Madem bu pc kötü,bu fiyatlarda bundan daha iyi donanımlara ait bir pc gönderir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motttatoni -- 5 Ağustos 2013; 16:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero1903

2 saat okudum bütün tartışmaları ancak tartışma çok saçma sapan yerele gitmiş.

Öncelikle işlemci gerçekten kötü ancak >>>>Bunu alma amacı nedir buna bakmak lazım..

SSD varmı? >Evet

Mühendislik ile ilgili (autocad v.s) veya Grafikerlik ile ilgili programları kullanacakmıyım?>Hayır

bu kadar basit..

Bu pc'yi eleştiren arkadaşlara şunuda söylemek isterim ki eğer bir şeyi eleştiriyorsan daha iyi bir çözümle gelmelisin..

Madem bu pc kötü,bu fiyatlarda bundan daha iyi donanımlara ait bir pc gönderir misiniz?

İmzamdaki bilgisayar var 2620 lira 7 ay bekledim orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: fero1903

2 saat okudum bütün tartışmaları ancak tartışma çok saçma sapan yerele gitmiş.

SSD varmı? >Evet

bu kadar basit..

İmzamdaki bilgisayar var 2620 lira 7 ay bekledim orası ayrı

Keşke sağ salim göndereceklerini bilsem alacağım usta:)ama o kadar şikayeti okuduktan sonra sen şanslılar kısmındasın sanırım ayrıca sizin pc yok bulamadım :)

• quote:

quote:

quote:

İslemcisi i5 den kotu.
    Neyin kafasindasini siz

neyin kafasını yaşıyorsun sen pc her inceleme sitesinde canavar olarak nitelendirilmiş ve crysis 3 ün önerdiği sistem sen ne sacmalıyorsun i5 ten kötüymüş crysis 3 ü ultra da i5 li bir notebook donmadan kaldırabilir mi, ki amd tarafında bu işlemcinin karıslıgı i7 ler ha 4700 serisi kadar iyi degil kesinlikle ama dengi i7 ler bilmeyen cahil adamlarda yorum yapıyor ya forumun kalitesi iyice düştü bırakın su fanboylugu sana saglam bi i7 li gtx780 li pc yi kim 6000 tlden asagı veriyor burada yarı fiyatına nerdeyse ona yaklasan bir performans tan bahsediyoruz ki ekran kartı gtx780 le cok rahat kapısır bu fiyata da bırak da işlemcisi böyle olsun

Asil senin gibiler forumun icine etti.
    Al bak bakalim okuman varsa anlarsin
    cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3230M-vs-AMD-A10-5750M

www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1245&pid2=1222&compare=core-i5-3230m-2-6ghz-vs-apu-a10-5750m-quad-core

Ogren de gel

Yüksek işlem gücü gerektiren programlarda büyük dosyalarla çalışırsan(Fotoğraf işleme, Çizim, WinRAR) A10 işlemciler yavaş kalır. Fakat oyunlarda Darboğaz yapmazsa şahlanır. Sana eski neslinden bahsedeyim. Belki o zaman önyargılarını yıkarsın.
    1) Gx60 A10-4600M işlemci ve 7970m ekran kartı VS 2) One M73-2N i7-3740QM işlemci ve Gtx 675MX
    3DMark Vantage - 1280x1024 P GPU no PhysX
    1) 17084 Points
    2) 6558 Points
    Unigine Heaven 2.1 - 1280x1024 high, Tesselation (normal), DirectX11 AA:off AF:1x
    1) 70.6 fps
    2) 54.2 fps
    Far Cry 3 1920x1080 DX11 Ultra Preset (HDAO, Enhanced Alpha To Coverage) AA:4x MS
    1) 21.8 fps
    2) 17.5 fps
    Hitman: Absolution 1920x1080 Ultra Preset AA:4xMS AF:16x
    1) 18.6 fps
    2) 12.7 fps
    Call of Duty: Black Ops 2 - 1920x1080 (Extra) High / On, FXAA AA:4xMS
    1) 59.4 fps
    2) 57.4 fps
    Need for Speed: Most Wanted 1920x1080 High / On
    1) 21.8 fps
    2) 29.0 fps
    Medal of Honor: Warfighter - 1920x1080 Ultra Preset AA:4xMS AF:16x
    1) 46.4 fps
    2) 34.0 fps
    Bu liste böyle uzar gider.
    Kaynak:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX60-Notebook.86283.0.html

Ogren de gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

quote:

quote:

İslemcisi i5 den kotu.
    Neyin kafasindasini siz

neyin kafasını yaşıyorsun sen pc her inceleme sitesinde canavar olarak nitelendirilmiş ve crysis 3 ün önerdiği sistem sen ne sacmalıyorsun i5 ten kötüymüş crysis 3 ü ultra da i5 li bir notebook donmadan kaldırabilir mi, ki amd tarafında bu işlemcinin karıslıgı i7 ler ha 4700 serisi kadar iyi degil kesinlikle ama dengi i7 ler bilmeyen cahil adamlarda yorum yapıyor ya forumun kalitesi iyice düştü bırakın su fanboylugu sana saglam bi i7 li gtx780 li pc yi kim 6000 tlden asagı veriyor burada yarı fiyatına nerdeyse ona yaklasan bir performans tan bahsediyoruz ki ekran kartı gtx780 le cok rahat kapısır bu fiyata da bırak da işlemcisi böyle olsun

Asil senin gibiler forumun icine etti.
    Al bak bakalim okuman varsa anlarsin
    cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3230M-vs-AMD-A10-5750M

www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1245&pid2=1222&compare=core-i5-3230m-2-6ghz-vs-apu-a10-5750m-quad-core

Ogren de gel

Yüksek işlem gücü gerektiren programlarda büyük dosyalarla çalışırsan(Fotoğraf işleme, Çizim, WinRAR) A10 işlemciler yavaş kalır. Fakat oyunlarda Darboğaz yapmazsa şahlanır. Sana eski neslinden bahsedeyim. Belki o zaman önyargılarını yıkarsın.
    1) Gx60 A10-4600M işlemci ve 7970m ekran kartı VS 2) One M73-2N i7-3740QM işlemci ve Gtx 675MX
    3DMark Vantage - 1280x1024 P GPU no PhysX
    1) 17084 Points
    2) 6558 Points
    Unigine Heaven 2.1 - 1280x1024 high, Tesselation (normal), DirectX11 AA:off AF:1x
    1) 70.6 fps
    2) 54.2 fps
    Far Cry 3 1920x1080 DX11 Ultra Preset (HDAO, Enhanced Alpha To Coverage) AA:4x MS
    1) 21.8 fps
    2) 17.5 fps
    Hitman: Absolution 1920x1080 Ultra Preset AA:4xMS AF:16x
    1) 18.6 fps
    2) 12.7 fps
    Call of Duty: Black Ops 2 - 1920x1080 (Extra) High / On, FXAA AA:4xMS
    1) 59.4 fps
    2) 57.4 fps
    Need for Speed: Most Wanted 1920x1080 High / On
    1) 21.8 fps
    2) 29.0 fps
    Medal of Honor: Warfighter - 1920x1080 Ultra Preset AA:4xMS AF:16x
    1) 46.4 fps
    2) 34.0 fps
    Bu liste böyle uzar gider.
    Kaynak:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX60-Notebook.86283.0.html

Ogren de gel

şu bilgiyi de eklemek istiyorum; 8970m için driver güncellemesi yapıldıkça fps değerlerinde artış olucaktır, 7970m benchmarklarına baktığımızda bazı oyunlarda 8970m den daha iyi sonuçlar almış.

• araştırmalar nasıl gidiyor bakalım, bizim ürkek canavar satışa çıkmış :) 3200 civarı fiyatlar gayet güzel. kullananların izlenimlerini bekliyoruz.
  • yok arkadaş yok...Bu pc ile aynı fiyatlarda bu kadar sağlam donanıma sahip hiç bir pc şuan yok.Araştırmadığım marka*model kalmadı..Monster dersenizde donanım olarak yine bunun gibi olanlar zaten 4.5 milyadan başlıyor. (SSD eklesen zaten 400tl Monster'da)..

Gx70 akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motttatoni

yok arkadaş yok...Bu pc ile aynı fiyatlarda bu kadar sağlam donanıma sahip hiç bir pc şuan yok.Araştırmadığım marka*model kalmadı..Monster dersenizde donanım olarak yine bunun gibi olanlar zaten 4.5 milyadan başlıyor. (SSD eklesen zaten 400tl Monster'da)..

Gx70 akar.

Kesinlikle yok ayrıca bu pcnin yanında verdiği hediyeler nerden baksan 450-500 tl aralığında ayrıca pc on numara bencede akar düşünsenize 3200 tl ye oyuncu pc si alıyorsunuz su an piyasadaki en iyi mobil ekran kartı onda,steel series klavyesi var hemde programlanabilir ışıklı ,17.3 inc yansıma apmayan mat ekranı var full hd,128 gb ssd si var,blue ray var,killer double shot var,5 adet USB girişi var,ekstra soğutucu var,hediyeleri var var oğlu var daha ne olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 7 Ağustos 2013; 5:43:23 >
  • quote:

quote:

yok arkadaş yok...Bu pc ile aynı fiyatlarda bu kadar sağlam donanıma sahip hiç bir pc şuan yok.Araştırmadığım marka*model kalmadı..Monster dersenizde donanım olarak yine bunun gibi olanlar zaten 4.5 milyadan başlıyor. (SSD eklesen zaten 400tl Monster'da)..

Gx70 akar.

Kesinlikle yok ayrıca bu pcnin yanında verdiği hediyeler nerden baksan 450-500 tl aralığında ayrıca pc on numara bencede akar düşünsenize 3200 tl ye oyuncu pc si alıyorsunuz su an piyasadaki en iyi mobil ekran kartı onda,steel series klavyesi var hemde programlanabilir ışıklı ,17.3 inc yansıma apmayan mat ekranı var full hd,128 gb ssd si var,blue ray var,killer double shot var,5 adet USB girişi var,ekstra soğutucu var,hediyeleri var var oğlu var daha ne olsun:)

aynen hocam haa darboğaz var diyorlar gtx765m alıcağıma gider gx70 alırım en kral oyunları oynarım işlemci sorun yaparsa değiştirtirim servise parasıyla değil mi?

• quote:

Gx70 akar.

Ge70 2oe vs gx70 işlemci ge70 agır basar ekran kartında da gx70 biraz basar
  • Ne kadar zekisiniz anasını satayım. İşlemciyi değiştirmen için ana kartı da değiştirmen gerekecek. 1.500 dan aşağı değiştirmez servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

quote:

quote:

Gx70 akar.

aynen hocam haa darboğaz var diyorlar gtx765m alıcağıma gider gx70 alırım en kral oyunları oynarım işlemci sorun yaparsa değiştirtirim servise parasıyla değil mi?

aynen öyle hocam merak etmeyin en kral oyuncu gelse darboğaz yaptıramaz bu pcye bazı kişiliklere bakmayın siz benim arkadaşımda lenovo var a6 işlemcili 2 gb hd7670m canavar gibi pc her agır oyunu 30 fps civarında hic donmadan oynuyor cok rahat bu pc hoplatır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 7 Ağustos 2013; 21:33:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

quote:

quote:

Gx70 akar.

aynen öyle hocam merak etmeyin en kral oyuncu gelse darboğaz yaptıramaz bu pcye bazı kişiliklere bakmayın siz benim arkadaşımda lenovo var a6 işlemcili 2 gb hd7670m canavar gibi pc her agır oyunu 30 fps civarında hic donmadan oynuyor cok rahat bu pc hoplatır:)

aynen katılıyorum siz bakmayın ge60 70 savunanlara ne darbogaz yapacak arkadaşım sanki gorende autocadden solidden 3dmax ten render alıyoruz zannedecek hiçbirşey olmaz butceniz varsa alın zaten amd işlemci+ amd mobil ekran kartı cok daha uyumlu calısır 8970m hala 765m ile kıyaslayanlarda varsa gitsinler notebookchechkteki sıra farkına bakıp fps farklarını incelesinler hem bu urunun zaten yanında verdikleri nereden baksan bayagı bayagı bi ucret tutuyor :)) hemde gt serileri kasalarından kullanılmıs ge serisi kasalar gt serilerinin kırpılmıs halidir ve daha fazla ısınır ve daha kalitesizdir..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.