Şimdi Ara

MSI H61m P21** Bios Uçtu##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

msi h61m p21 b2 modeli olan anakartımı bios güncellemesi yaparken bir sorun oluştu ve bios çöktü çökme sebebi olarak araştırmalarıma göre
    Biosu usb flash disk ile günceleme yapıyordum windows dan 7680vJ0.exe uygulaması flash diske attım çalıştırdım sistem reset istedi reset attım
    bilgisalar açıldığında
    "Bios Update is not yet completed, please insert the USB pen drive and reset system. But for now, when I insert USB pen drive "

Hatası alıyorum bunua araştırdım usb diskin dosya sistemi NTFS olduğunu için görmüyormuş..
    Sizden ricam MSI H61M P21 anakartı kullanıcısı olanınız varsa msi inin sitesinden olan bios dosyası 7680vJ0.exe yi çalıştırıp flash diske çıkarttığı dosyaları
    bana gönderebilirmisiniz...
    şimdiden çok teşekkürle saygılar...

• Why not do it yourself?

Neden kendin yapmıyorsun?
  • kendim yapamıyorum çünki dediğim dosyayı açabilmek için anakartın msi h61m p21 olması lazım benim anakartım bu ancak açılmıyor bilgisayar bios çöktüğü için
  • Aynı ürün bende de var.Bilgisayarınızı kapatın kasayı açın bios pili çıkarın 10 sn bekleyip geri yerine takın ve bilgisayarınızı açın.Bilgisayar açılacaktır.Bu anakart ve tüm bios güncellemeleriyle ilgili sorunlarınızı benimle paylaşın yardımcı olacağım.Saygılarımla...
  • dual bios olmasının özelliği burada devreye giriyor

• Bios update için yukarıdaki dosyayı indirip usb belleğinize atalım.Bilgisayarınız açılırken del tuşuna basarak biosa girip üstteki m-flash menüsüne gelerek select one file to update bios seçeneğini kullanarak devam edelim.Bios dosyasını otomatik bulacak ve flash işlemini gerçekleştirecektir

MSI H61m P21** Bios Uçtu##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 22 Nisan 2018; 2:21:32 >

• cohannan hocam çok teşekkür ederim gönderdiğiniz dsoyayı flasha atıp denicem bakalım inşallah işe yarar ben bilgisayarı açtığımda bios filan hiçbişi gelmiyor ekran bir yazı çıkıyor işde
    "Bios Update is not yet completed, please insert the USB pen driVe and reset system. But for now, when I insert USB pen drive "

usb disk takıp açtığımda ise
    updating bios.........file not found
    başka hiçbirşey yapılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çook teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun gönderdiğin dosya işe yaradı kurtardı biosu beni büyük bi sıkıntıdan kurtardın..
  • Ayni durum bende de var yardim edebilecek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sorunu yaşadım.
    şöyle bi çözüm buldum. attığım dosya h61I-35 e ait bios dosyası. internetten buldum bin dosyasını.
    Flash diski rufus ile fat 32 seçip ms-dos olarak formatladım. ana dizine direk bu bin dosyasını attım.
    Güncelledi biosu. Ama ilgiçtir. Sıkıntısız çalışıyor.
    Anakart modeli : H61m-P21
    Bios güncelledikten sonra : H61I-35 gibi bir modele dönüştü. Stabil çalışıyo şuan. kurtardım en azından :)

• Merhaba arkdaşlar H61I-E35 (B3) anakartım var aynı sorunu yasıyorum cozemedim herseyi denedim hiç bir tuş dail çalışmıyor klavye sadece bu hatta cıkıyor (bios update is not yet completed please insert the usb pen drive and reset system) yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fube

Merhaba arkdaşlar H61I-E35 (B3) anakartım var aynı sorunu yasıyorum cozemedim herseyi denedim hiç bir tuş dail çalışmıyor klavye sadece bu hatta cıkıyor (bios update is not yet completed please insert the usb pen drive and reset system) yardımcı olursanız sevinirim
    BIOS dosyasını USB belleğe atıp yeniden başlatmayı denediniz mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

BIOS dosyasını USB belleğe atıp yeniden başlatmayı denediniz mi hocam?

Alıntıları Göster
    evet hocam denedim herseyi ztn klavye fln hiç birsey çalışmıyor biosu resetledim cmos yaptım yok hep bu yazıcıkıyor
  • quote:

evet hocam denedim herseyi ztn klavye fln hiç birsey çalışmıyor biosu resetledim cmos yaptım yok hep bu yazıcıkıyor

Alıntıları Göster
    BIOS güncellemesi neden yarım kaldı hocam peki? Nasıl yaptınız güncellemeyi?
  • quote:

BIOS güncellemesi neden yarım kaldı hocam peki? Nasıl yaptınız güncellemeyi?

Alıntıları Göster
    anakartı ikiciel aldım aldıgımda böyleydi
  • quote:

anakartı ikiciel aldım aldıgımda böyleydi

Alıntıları Göster
    Bu olmadı işte. Peki BIOS pilini söküp takmayı denediniz mi hocam?
  • quote:

Bu olmadı işte. Peki BIOS pilini söküp takmayı denediniz mi hocam?

Alıntıları Göster
    denedim hocam hepsini cmos bile yaptım olmuyor
  • quote:

denedim hocam hepsini cmos bile yaptım olmuyor

Alıntıları Göster
    Hocam aldığın kişiye ulaşma şansın yok mu?
  • cohannan kullanıcısına yanıt

hocam konudan epey geçti ama aynı sorunu yaşıyorum. msi h61m p21 g3 anakartını 19.2 versiyonuna güncelleyecektim usb ntfs imiş pc yeniden başladığında not found uyarısı verdi sonra fat32 de yapsam ne yapsam kurtaramadım.

attığınız link ölmüş yardımcı olma şansınız var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.