Şimdi Ara

MSİ H61M P21 ısınma sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar msi h61m p21 ve core i5 2400 sahibiyim anakartımda bios girip işlemciminin ısı degerlerine baktığımda 63 gösteriyo everesten baktığımda 40ile 50 arasında gösteriyor ve sistem ilk açılışta 50 dereceden başlıyor bios güncellemesi yaptım ama değerler düzelmedi bu arada 63 dereceyi biosta gördüğümde sistemi kapadım ve cpu fanı söktüm işlemciye elimi değdirdim ısı deger cok duşüktü sanki 20 derece bile yoktu ,cok serindi işlemci. Biosta bukadar yüksek ısı göstermesinin sebebi nedir. Msi h61 serisi anakart kullanan arkadaşlar varsa rica etsem bakabilirlermi sorun sadece benim anakarttamı yoksa genel bir sorunmuve ne yapmalıyım sizce?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba,

Muhtemelen anakart ısı sensöründe sorun var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

+1
  • quote:

Merhaba,

Yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

quote:

Merhaba,

Yani

Yani ?

Isı sensöründe arıza var, ısıyı doğru göstermeyip saçma sapan değerleri gösteriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

quote:

Merhaba,

Yani

Yani ?

Isı sensöründe arıza var, ısıyı doğru göstermeyip saçma sapan değerleri gösteriyor.

Hm

• bide bu arada fan hızı 6000 kusur gösteriyo everest, biosta ise 2800 devir. Peki bu ısı sensörünün bozuklugunun anakarta başka olumsuz etkisi olurmu ilerleyen zamanlarda Sistemde render aldığımda herhangi kasma donma ve kapama olmuyor şimdilik.bu arda sistemi yeni aldım daha 1 ay olmadı ve ilk aldığım günden beri böyle calışıyor acaba bios ile ilgili bir sorun olmasın ilerleyen zamanda yeni güncelleme cıkıtığında belki düzeltirler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biosunuz güncel değilse, update yapabilirsiniz.
  • en son bios güncellemesini yükledim değişen pek bisey olmadı. Ayrıca bugun msi anakartın overclok control panelini tükledim orada gösterilen ısı degerleri cpu 27 derece sanırım msi nin kendi yazılımı doğru sonucu gösteriyo ama biosta hala 50 derece. Bu arada cevaplarınız için tesekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.