Şimdi Ara

MSI HD5850 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün msi hd5850 ekran kartı aldım, oyun oynadım film izledim, sabaha kadarda download için açık kaldı pc.

Bugün 1 saatliğine kapadım bilgisayarı.Sonra açtım.Windows açılıp catalyst simgesi çıkana kadar sorun yok simgenin çıkmasıyla simgenin orda rengarenk izler oluyor, sonrada bu bütün ekranda oluyor.3 kere açtım kapadım bilgisayarı, gene oldu.Sonra gene başlarda oldu ve şimdi düzeldi kendiliğinden.

-Cpu Amd Phenom 9600B
    -Psu Xilence 600W
    -Kasa Lancool PC-K60W (4 tane fan var, ama ekran kartı büyük olduğundan alt tarafla üst tarafın hava sirkülasyonunu biraz bozdu sanırım, ve anakartımın güney köprüsünün üstüne geldi ekran kartı)

Ekran kartında yüksüz 45 derece sıcaklık. Sistem sıcaklığı 45 derece. Cpu Sıcaklığıda 46 derece.

Sizce bu sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meneghin -- 18 Aralık 2009; 16:39:34 >

• 9.12 kurdun mu?
  • Yok kurmadım, sitesinde 2009-09-23 tarihinde yüklenmiş sürücüyü indirip kurmuştum. Şimdi 9.12'yi indirip kurayım.
  • Hocam sorun düzelirse bize de yaz da herkes faydalansın .
  • 9.12 yi kurdum, ama kurmadan önce zaten düzelmişti kendiliğinden. Şimdilik sorun gözükmüyor. Ama yazılımsal olması daha büyük ihtimal gibi gözüküyor. Dünde farenin imleci büyümüştü birden : )) 9.12 de onu düzeltmişler sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.