Şimdi Ara

MSI K8N ve lg cd-rom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni MSI K8N neo2 anakart aldım vede anakarta takılı lg cd-rom var.

sorun anakart driverini yuklemeden önce cd-rom a cd yi takınca okuyo hatta anakart driverini cd-rom dan yukledim.

lakin anakart driverini yukleyince cd-rom un içinde cd varken işletim sistemi açılırken 10 dk bekliyo içindekicd i cıkarınca hemen acılıyor.vede işletim sistemi acıkken içine cd takınca cd yi okumuyo , okumadığı gibi pc yi donduruyo ve surekli okumaya calısıyo.

son anakart driverinida yukledim yine aynısı oldu.suan cd-romda cd okutamıyorum.

sorun neden kaynaklanır bilen varsa yardımcı olrsa sevinirim..

• aynı sorun 2 kere bizimde başımıza geldi

seçenek ıde leri yuklerken soran soruya hayır de

yada sistem geri yukleme yap her yukleme sonrasında driver restat etmeni istersen ok de bizimki bu şekilde düzeldi mantıksız ama

2 sistemde de ama sorun nerden kaynaklanıyor anlayamadım bu olay sadece lg cd romda oluyor master slva ne yaparsan yap okumuyor tek seçenek drıverden yuklerken smw ayarı dan sanırım

aynı anakarttan yaklasık 100 tane kurdum bu 2 tanede nıye oldu anlayamadım onedenle resatat et dediği zaman ok diyorum
  • wındows kurdugumda bende de bir kere oldu yeniden kurdum düzeldi
  • bu biosla ilgili bir sorun yada lg cd-rom un firmware 'ü ile alakalı bişey olabilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi throe -- 14 Mayıs 2005, 11:19:00 >
  • ya daha öncede yine MSI K7N2 delta anakartın bi tanesinde de aynısı olmuşu. fakat onda 1-2 hafta sonra olmuştu vede cd takınca cd yi takınca okumuyodu ama dondurmuyordu.
  • ya arkadaşlar yokmudur bir cevap bir teselli
  • şeytan ın yazdığı mesaj tarafımdan silinmiştir....gereksiz yere topik işgal etme sonucunda uyarı + ceza verilecektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus lan boot sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var ama bende kilitlenme değil aşağıdaki sorunları yapıyor çözemedim hala

Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce bir sistem topladım amd 64 3000+ msi neo2 platinium anakart pioneer dvd yazıcı 108 modelinden lg cd yazıcı ve asus cd room ve başemediğim bir sorunum var ne yaptıysam çözüm olmadı örneğin dvd sürücüye bir dvd takıyorum okumada problem yok daha sonra içinden dvd yi çıkarıyorum heman başka bir dvd takıyorum yeni taktığım dvd yi göstermesi gerekirken hala bir önceki takıp çıkardığım dvd nin içeriğini bana gösteriyor bu sorun ancak makinayı kapatıp açınca düzeliyor ve sonra yine aynı olay meydana geliyor ben dvd den diye düşündüm ama bu sorunları cd rom ve cd yazıcıdada yapıyor hepsi bozuk yada arızalı olamayacağına göre sorn nedir acaba kablolardada sorun yok

ide sürücüleri 2.5 driver sürümü idi son sürümü yükledim ama sorun yine düzelmedi bu olayı nasıl çözerim arkadaşlar sinirden makinayı parçalayacağım artık lütfen yardım edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.