Şimdi Ara

MSI K9A2-CF için ekran kartı seçimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar MSI K9A2-CF anakartım için ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum...
    Aslında ilk başta 8800GT alacaktım ama duyumlarıma göre NviDia kartlar anakartımda sorun çıkarıyormuş..Doğruluk payı sizce nedir...
    ben HD3870 ile ZOTAC 8800GT arasında kaldım...başka altrenatiflerde sunabilirsiniz ancak bu dediğim 2 ekran kartıyla alakalı birşey olsun...
    Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar....

• kullandığın kart ati için üretilmiş bir kart. ama tabiki nvidiayıda destekler sanırım, atinin crossfire ve quadcrossfire sistemler için üretildiği bir anakart. Benim sana tavsiyem her nekadar 8800GTci olsamda, bi tane 3870 alman ve ilerde paran olunca bir tane daha alıp crossfire yapman olur..
  • valla ilerde CF yapacağım belli değil para durumuma bakılrsaancak yinede HD3870 al diyor musnuz..başka arkadaşlardan da yorum bekliyorum..
  • iki kartıda kullanmadım ama yapılan testlere göre 3870 alırsan % 20 civarı bir performans düşüklüğü olacak ama 3870 i cf yaparsanda 8800 gt den %40 bir performans fazlalık farkı olacak gibi gözüküyor hatta testlerin gösterdiğine göre 1050*1600 1600*1200 ve daha yüksek çözünürlük isteyenler için 3870 cf tek seçenek gözüküyor
  • HD3870 alsam nasıl bir seçim olur??
  • 3870 İle 8800GT Arasında Arkadas Abartmış %20 Fark Yok Taş Çatlasa %5 - 8 Arası Değişsin , Cf Yapsanda Yapmasanda 8800Gt Alırsan Daha İyi Suanki Oyunlarda Saten Sürünüyorlar %5 Fark Onemli Oluyor Baya Bİ Saten Yeni Nesil Kartlar CIkcak CF yapsanda Bi Anlam İfade Etmez Gelecek Kartlar Tek Basına CF yi Tokatlıcakdır.
  • başka yorumlar bekliyorum..şu anda %60 HD3870,%40 8800GT alacağım. sizce ne yapmalıyım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3870 ve 8800GT arasındaki farkın (GT lehine) %10 ile %30 arasında olduğunu (oyununa göre değişmekte)

http://www.tweaktown.com/reviews/1222/8
    http://www.hothardware.com/articles/ATI_Radeon_HD_3870_and_3850_55nm_RV670/?page=7

gibi incelemelerden kendin de görebilirsin.

• benim demek istediğim ekran kartımda performansı hangi kart daha iyi verir..HD3870 mi 8800GT mi??
    bu soruyu sormamın nedeni anakartımın ATİ yongalı olmasıdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.