Şimdi Ara

Msi laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta belirttigim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum aklimda bi ge60-0nc065xtr var birde suwww.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(4-Hediye-Birden)
    2urun arasinda 100tl kadar fark var aradaki bu fark performans acisindan degecek bi miktarmi?

max butcem 2100 birde oyun oynarken i5 ile i7arasinda cok fark var mi?
    simdiden yardim eden herkese tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2100 tl ye sağlam bir masaüstü toplayabilirsiniz neden oyun için laptop alıyorsunuz ki tabi laptopun avantajları da var ama oyun için masaüstü daha iyi benim düşüncem
    tabi illede laptop diyorsanız o verdiğiniz linkteki laptop özellikleri gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snpsercan

2100 tl ye sağlam bir masaüstü toplayabilirsiniz neden oyun için laptop alıyorsunuz ki tabi laptopun avantajları da var ama oyun için masaüstü daha iyi benim düşüncem
    tabi illede laptop diyorsanız o verdiğiniz linkteki laptop özellikleri gayet güzel.

hocam goruslerin icin tesekkurler ama bu sene insallah universiteye gidecegim o yuzden laptop alacagim ve almiskende rahatca oyun oynayabilecegim bi laptop lazimdi hocam birde sanalmarket guvenilir mi daha once hic internetten alisveris yapmadim.
    hocam muhendislik fakultelerini dusunuyorum da bu laptopla gerekli programlari rahat acar dimi ?

• sanalmarketim güvenilir evet

valla hocam laptop alacaksanız sizin dediğiniz özellikleri kaldırabilmesi için önereceğim özellikler şunlar

işlemcisi en az i5 olmalı ama i7 alırsanız daha iyi verdiğiniz linkteki ürün gibi
    ram 8gb alın derim 4gb lar ideal ama 8 alırsanız 3 5 yıl idare eder en azından
    ekran kartı benim tercihim nvidia az ısınıyor bu yüzden amd nin ekran kartları güzel ama oyun oynarsanız çabuk ısınır
    hard diski kafanıza göre alın çok film izliyorum veya oyun indiriyorum derseniz depolamak için yüksek bellek gerekir film ve oyun çok izlerseniz yada oynarsanız +640gb hdd almanızı tavsiye ederim
    laptop markası hangi marka olsun derseniz yine benim tercihim toshiba msi olabilir toshibanın malzemesi kaliteli msi da fiyat performans olarak güzel ürünler sunuyor

sakın ama sakın casper almayın alan arkadaşlarım var bin pişmanlar 2 milyar verip aldı casperdan laptop 0 olarak 1 ay düzgün kullandı 2.ci ayına girmeden işlemci 60 70 derece den aşağı inmedi ramler kafayı yedi falan hiç önermiyorum yani.

son olarak kampanyaya girmiş toshiba marka laptop linki veriyorum karar sizin (sizin verdiğiniz linkteki msi marka laptopta güzel vereceğim linkteki ile neredeyse aynı özellikteler sadece marka seçimini yapmak kalmış size ;) )

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-l750-1ml-l750-1ml-core-i7-2670qm-220ghz-8gb-640gb-156-dvdrw-1gb-gt525m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57938

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snpsercan -- 7 Temmuz 2012; 12:42:40 >

• hocam oncelikle tavsiyelerin icin cok sagol ancak verdigin linkteki laptopun gt525 ekran karti msi daki gt635ti sanki msi daki ekran karti daha iyi gibi geliyor bana ama sizinde goruslerinizi almak isterim.

• melih sana önermiştim eğer oyun düşüncende varsa i5 olan msi alabilirsin linkte verdiğin diğer msi ekran kartı düşük buna göre.ayrıca gt525m ile gt635 arasında çok fark var gt650m ile aralarında çokkk daha fark var.öbür konuda da söyledim oyunda işlemci değil ekran kartı diğer yapacağın işlerde de i5 3210m işlemci yabana atılacak işlemci değil fazlasıyla işini görür.akılana takılan soru varsa sor 2. konuyu açtığına göre pederi ikna edemedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

melih sana önermiştim eğer oyun düşüncende varsa i5 olan msi alabilirsin linkte verdiğin diğer msi ekran kartı düşük buna göre.ayrıca gt525m ile gt635 arasında çok fark var gt650m ile aralarında çokkk daha fark var.öbür konuda da söyledim oyunda işlemci değil ekran kartı diğer yapacağın işlerde de i5 3210m işlemci yabana atılacak işlemci değil fazlasıyla işini görür.akılana takılan soru varsa sor 2. konuyu açtığına göre pederi ikna edemedin mi

ikna asamasina geldiler sayilirdi bi 100tl daha koyup bunu mu alsam diyorum simdide :-))
    www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(4-Hediye-Birden)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Gaming Laptop Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer işlemciye kafan gidiyorsa yüksek olsun diyorsan bişey diyemem ama ekran kartı olarak çok şey kaybedersin.senin dediğin leptopta fhd çözünürlülükte ağır oyunları oynaman zor çözünürlülüğü düşürüyorsun taki hd çözünürlülüğe kadar.ama benim dediğim leptopta böyle bir sorunun yok son çözünürlülükte en kötü yüksek detaylarda oynuyorsun.sana kalmış oyun fazla oynamam dersen senin dediğini alabilirsin.
  • quote:

eğer işlemciye kafan gidiyorsa yüksek olsun diyorsan bişey diyemem ama ekran kartı olarak çok şey kaybedersin.senin dediğin leptopta fhd çözünürlülükte ağır oyunları oynaman zor çözünürlülüğü düşürüyorsun taki hd çözünürlülüğe kadar.ama benim dediğim leptopta böyle bir sorunun yok son çözünürlülükte en kötü yüksek detaylarda oynuyorsun.sana kalmış oyun fazla oynamam dersen senin dediğini alabilirsin.

vercenik53 hocam cok sağol bilmiyordum ekran kartlarında bu kadar fark olduğunu bana önerdiğin ge60 0nc-065xtr için en ucuz pcdepo gözüküyor galiba artık kendiminde bu laptopa yoğunlaştım artık ailemi ikna etmem lazım pazartesi sipariş versem salıya teslim ederler değil mi?

• MSI GE60 0NC-065XTR den şamam derim; neden dersen ekran kartı GT650. zaten bunda da çanta ve mouse hediyesi var. eski nesil i7 ve GT630 sana pek bişi vermez.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8451

burda da incelemesi var;

http://www.novabilgisayar.com/MSI-GE60-0NC-065XTRnotebook-inceleme-review.asp

• ekran kartını görmemişim k.b ya zaten sen kendini bilirsin 3 - 5 bilgisayarda neler yapacağını yani ben sana sadece marka ve işlemci olarak tavsiyede bulundum sayılır
    i5 yeter ama almışken madem o kadar veriyosun i7 li al diyorum dediğim bu yani
    ekran kartıda nvidia olsun modeli yüksek olanı alırsın nvidia amd ye göre daha az ısındığı için diyorum bunu da
  • hocam monstere ne dersiniz bu universite merhaba kampanyasiyla ilgili baya indirim var sunu gozume kestirdim amahttp://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p1226&opr=5055 sizinde goruslerinizi beklerim:-))

• quote:

melih sana önermiştim eğer oyun düşüncende varsa i5 olan msi alabilirsin linkte verdiğin diğer msi ekran kartı düşük buna göre.ayrıca gt525m ile gt635 arasında çok fark var gt650m ile aralarında çokkk daha fark var.öbür konuda da söyledim oyunda işlemci değil ekran kartı diğer yapacağın işlerde de i5 3210m işlemci yabana atılacak işlemci değil fazlasıyla işini görür.akılana takılan soru varsa sor 2. konuyu açtığına göre pederi ikna edemedin mi

vercenik hocamın tavsiyelerine uyun gayet mantıklı.bu arada sanalmarketim şuana kadar alışveriş yaptığım en iyi site güvenilir olduğu kesin ve kargosu falan da çok hızlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.