Yaklaşık 1 hafta önce MSI CYBORG 15 A13V model laptop satın aldım. İlk gün wifi ile ilgili herhangi bir problem yaşamıyordum. Ancak daha sonra ev internetine bağlandığımda sürekli wifi'da dalgalanma ve kopmalar başladı. Evde 4 farklı telefondan ve 2 sabit bilgisayardan internete bağlanıyorum ve hiçbir problem yaşamıyorum. Eski laptop'da da bir sorun yoktu. İşin ilginç kısmı wifi problemi yaşadığım laptop'dan telefonumun internetine bağlandığımda hiçbir sorun olmayışı. 4-5 gündür denemediğim yöntem kalmadı ama sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevnirim. |
MSI Laptop Wifi Sorunu
-
-
Merhaba hocam, cihazın hayırlı olsun öncelikle.
Benim aklıma gelen modemin ile wifi adaptörün uyumsuzluğu. Laptop 6 GHz destekliyor olsa, modem de öyle olmalı.
Değilse 2.4 GHz ve 5 GHz hangisi açık?
- Eğer ikisi açık ve aynı isimdeyse farklı yapıp ayrı ayrı bağlanıp dene.
- Eğer ikisi açık ve farklı isimdeyse aynı yapıp bağlanmaya çalış.
-
Merhaba. Elimdeki eski bir modem. Modemde yalnızca 2.4 GHZ var. Laptop yeni bir sürüm muhtemelen 6ghz. Modemi mi değiştirmem gerekiyor?
-
Msi notebooklarda wifi sıkıntısı genelde çok oluyor ama sizdeki sorun daha çok modem wifi ağı sıkıntısı da olabilir. Modeminiz çok mu eski ? markası modeli nedir ? atıyorum taaa 15 sene önceki 20 sene önceki wifi zyxel ne bileyim airties falansa sorun çıkartabilir. Hani atıyorum evdeki her aygıt bağlanır ama işte biri bağlanmaz sapıtır vs.
-
Modemi Türkcell Süperonline vermişti huawei hg658 v2 home gateway. 10 sene kadar oldu.
-
Hocam mesajıma cevapla yapmadığın için bildirim gelmemiş yeni gördüm. Laptop'ın wifi bandını değiştirip dener misin ...
Şurada anlatıldığı gibi:
-
Wifi driverını güncellemeyi deneyebilirsin veya güncellediysen de eski sürümüne geri dönmeyi deneyebilirsin. Yazılımda hata olabilir.
-
Arkadaştan yeni bir modem aldım onu kullanıyorum şuan. Problem yok gibi. Sıkıntı yaşamazsam eski modemin driver'ını güncelleyip denerim. Teşekkür ederim.
-
Yeni modemde de aynı problem başladı maalesef.
-
Aygıt yöneticisinden eski sürüm wifi driverını yükledim problem kalmadı. Konuyu kapatabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- mailden konum bulma
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- cable not connected ne demek
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- telefon neden ısınır
- ekran videosu alma
- root kaldırma
- zyxel modem kurulumu
- mavi ekran hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X