ARKADAŞLAR BU NASIL BİR FİRMA, NASIL BİR ÜRETİCİDİR ANLAMADIM. HAYRETLER İÇİNDEYİM Kİ MSI M635 İN WINDOWS VISTA İÇİN WIRELESS NETWORK DRIVER I YOK!!! INTERNET SİTESİNDE, WEB DE , HERYERDE ARADIM. BİLEN, BULAN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN. M635 İ ALIRKEN Mİ, VISTA ALIRKEN Mİ HATA ETTİM ACABA?!?!?! CUMA GÜNÜ BİR İŞ SEYAHATİNE GİDECEĞİM VE NOTEBOOKTA WIRELESS YOK!!! KABUS GİBİ!! BİR YARDIM!!!
anahtarı açmayı kapatmayı denedinmi? wirelessiz laptop olmazki arkadaşım mutlaka bi yerde açmamışsındır. olmuyorsa servise git adamlara anlat şöle böle hallederler. ama laptopu verme 1 hafta bekletirler işseyahatin zehir olur
xp kuruluyken kablosuz ağ kartı "aygıt yöneticisi"nde ne oalrak görünüyordu? marka model vs
eğer vista sürücüsü yoksa bile xp sürücülerini deneyebilirsin.bazen işe yarıyor.benim 2003 model wi-fi kartımı vistada xp sürücüleriyle sorunsuz kullanmıştım.
MSI bildiğim kadarı ile artık m635 modelini üretmiyor. cihazın üstünde w-lan kart ralink markadır. RALİNK in sitesiden vista driverını ararsan bulabileceğini tahmin ediyorum kartın modeli ise 6855b olarak geçiyor.
aramadan taramadan telaşe kapılmasan iyi olacak msi i değilde vistayı aldığın için pişman olacağında aşikar
not: msi 635 kullanıcısı olarak yazıyorum msi ın avukatı değilim
selam M 635 hakkında detaylı bilgi almak istersen görüşelim ben uzun süredir bu konu üzerinde çalışıyorum bu cihazı verip güncel bir sıfır laptop almak gibi kanuni bir hakkın var detayları öğrenmek istersen tctr@isnt.net.tr
selam M 635 hakkında detaylı bilgi almak istersen görüşelim ben uzun süredir bu konu üzerinde çalışıyorum bu cihazı verip güncel bir sıfır laptop almak gibi kanuni bir hakkın var detayları öğrenmek istersen tctr@isnt.net.tr