Şimdi Ara

MSI M675 Ekran Bağlantı Yeri Kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benden başka m675 notebooku olupta sol taraftaki ekranı alt tarafa bağlayan yerinden kırılan var mı hiç? Bugün servise gönderiyorum. Notebooku alalı 9 ay oldu. Önce küçük bir çatlak vardı daha sonra ekranı açıp kapadıkça büyüdü ve şimdi iyice ayrıldı. Herhangi bir düşme yada darbe sonucu olan bir çatlak değildi. Hatta benden 1 ay önce bir arkadaşım daha M675 almıştı tesadüfen dün bize geldi notebookuna baktığımda aynı yerden aynı şekilde küçük bir çatlakda onunkinde vardı. Muhtemelen 1 ay içinde onunkide ayrılacak. 2 de 2 olan bir olay olunca acaba başka kullanıcılarda da aynı problem oluştu mu merak ettim...

MSI M675 Ekran Bağlantı Yeri Kırılması

• aynen ..bendede oldu..küçük bir çatlak ve aynı seninki gibi..
    yarın ankara maviye götürüyorum..anlaşılan m-675 lerin kronik soırunu bu..(hemde tıpatıp aynı yerde...) siz hangi şehirdesiniz...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 26 Ocak 2008; 20:52:11 >
  • Ben eskişehirdeyim mavi bilgisayara değilde istanbulda bimtes bilgi teknik var oraya gönderdim notebooku. Göndermeden önce bir kaç maille soru sormştum.

Pazartesi günü teknik servise gönderdim mng kargo ile (ücretsiz). Salı günü saat 1de ellerine geçmiş. Çarşamba günü aradım notebooka ne olduğunu, garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmek için. Aradığımda salı akşam notebookun geri gönderildiğini öğrendim. Sanırım kargoda olan bir karışıklık nedeniyle çarşamba elime ulaşması gerekirken perşembe elime ulaştı. Yani 3 günde sorunum çözülmüş oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaBuZ

Ben eskişehirdeyim mavi bilgisayara değilde istanbulda bimtes bilgi teknik var oraya gönderdim notebooku. Göndermeden önce bir kaç maille soru sormştum.

Pazartesi günü teknik servise gönderdim mng kargo ile (ücretsiz). Salı günü saat 1de ellerine geçmiş. Çarşamba günü aradım notebooka ne olduğunu, garanti kapsamında olup olmadığını öğrenmek için. Aradığımda salı akşam notebookun geri gönderildiğini öğrendim. Sanırım kargoda olan bir karışıklık nedeniyle çarşamba elime ulaşması gerekirken perşembe elime ulaştı. Yani 3 günde sorunum çözülmüş oldu.

geri gönderildi derken..halledip mi geri göndermişler..?
    yoksa biz bir şey yapamayız..bu garanti kapsamı dışındamı? dediler..?malum komple ekranın değişmesi lazım..

• o an bende böyle cevap alınca değişik bir hal içinde oldum. Bana mı gönderdiler yoksa yurt dışına mı (zamanında power supply im gitmişti yurt dışınada) gönderdiler diye. Nereye gönderdiniz diye sorabildim :) Sizin adresinize dediler
  • dediğim gibi benim sorunum çözüldü ücretsiz şekilde 3 günde geri geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaBuZ

dediğim gibi benim sorunum çözüldü ücretsiz şekilde 3 günde geri geldi

bugün biraz zor anlıyorum..yani yapıldı ..ekran değişti ve geri gönderildi ..öylemi..?
  • aynen öyle :)
  • teşekkürler dostum..bende yolladım bakalım..
  • valla helal olsun en son mesajı okuyana kadar
    dedim bir tartışma daha başlıyor ama adamlar çözmüş.
    geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pugulli61

valla helal olsun en son mesajı okuyana kadar
    dedim bir tartışma daha başlıyor ama adamlar çözmüş.
    geçmiş olsun.

yılmadım....uğraştım...ve çözdüm..
    darısı benim 675 in başına
  • benim cihazdada aynı yerde çatlak var ne yapmalıyım şimdi ayrıca dvd 8x hızında yazamıyo,ekranda ölü pikseller var, bilgisayar kapalıyken pil harcıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makkinist

benim cihazdada aynı yerde çatlak var ne yapmalıyım şimdi ayrıca dvd 8x hızında yazamıyo,ekranda ölü pikseller var, bilgisayar kapalıyken pil harcıyor.

hemen aldığınız bayiye veya bimtese gönderin..
    bu arada bugün beni bimtesten orhan bey aradı ve oradaki menteşenin değiştirilip gönderileceğini söyledi..bayağı ilgililer..sevindim..
    ama anlamadığım..benim kırık aynı arkadaşın en baştaki resmindeki gibi...yani ekranın üstündeki kısımmı değişiyor..?sadece menteşe derken neyi kastediyorlar..yani sonuçta yeni gibi oluyorsa sorun yok...
  • Benimki en az 10 aylık daha bir şey yokkk. İyice inceledim maaşallah taş gibi.
  • MSI M675 bilgisayarım garanti bitmesine 50 gün varken ekrana görüntü gelmemeye başladı...
    2 Şubat 2009 da ANKO ya gönderdik sağ olsun ekranı değiştirmişler....BGA onarımı yapmışlar... OK deyip göndermişler.. AMA aynı sorun gene tekrarladı vede 23 MArt ta garanti de bittiii....
    Varmı tavsiyesi olan.. Ekrana görüntü gelmiyoOOOOORR...
  • aynı olay bendede oldu garantisi bitene kadar anko bilgisayar 4 kez tamir ettiler. her seferinde tamirden yaklaşık bir ay sonra aynı arızayı yaptı. yani çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.ocak 2009 da da benim garanti bitti. şimdi laptop evde hurda yatıyor.
  • 4 Kez tamir... 3 kez aynı hata 1 yıl içinde direkt değişim veya para iadesi istemen gerekmez miydi????
    quote:

Orjinalden alıntı: ishak_koc

aynı olay bendede oldu garantisi bitene kadar anko bilgisayar 4 kez tamir ettiler. her seferinde tamirden yaklaşık bir ay sonra aynı arızayı yaptı. yani çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.ocak 2009 da da benim garanti bitti. şimdi laptop evde hurda yatıyor.

• bendede anakartta aynı sorun oldu..anko servis bayağı usta bu işte..3 kere aynı arıza formu düzenlemiyorlar...ayrıca 30 iş günü dolmadan yolluyorlar..tekrar yolluyorsunuz..v.s..böylece garanti süresini dolduruyorlar..helal olsun..
    ben mahkemeye gidilebilirmi?..araştırıyorum..sizi bilgilendirirm..olmazsa toplu hareket ederiz...
    geçmiş olsun
  • arkadaslar merhaba yaklasik 1 haftadir m675 imin ekranindan goruntu alamiyorum.bilg.a format atarken gitti ve birdahada goruntu alamadim,buarada sanirim bilg. Halen calisiyo...sizin yazdiklarinizdan okudugum kadariyla makinanin menteselerini kontrol ettim bi sıkinti gorunmuyo...garanti kapsami disinda bu problemle servise gönderen varmi?ekran değisimi ortalama ne kadara mal olur bilgisi yada tahmini olan varmi?tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss85

arkadaslar merhaba yaklasik 1 haftadir m675 imin ekranindan goruntu alamiyorum.bilg.a format atarken gitti ve birdahada goruntu alamadim,buarada sanirim bilg. Halen calisiyo...sizin yazdiklarinizdan okudugum kadariyla makinanin menteselerini kontrol ettim bi sıkinti gorunmuyo...garanti kapsami disinda bu problemle servise gönderen varmi?ekran değisimi ortalama ne kadara mal olur bilgisi yada tahmini olan varmi?tesekkurler

kusura bakmayın öncelikle, mesajınızı yeni gördüm.
    oyun oynarken bilgisayar kilitlendi, ben de açma tuşuna uzun süre basarak kapattım. tekrar açmak isteyince görüntü gelmedi ekrana fakat bilgisayar çalışıyordu. sonuç olarak, garantisi de yeni bitmişti, yetkili servise (anko bil.) kargoladım. anakart arızası şeklinde bi ifade kullandılar ve 70$+kdv fiyat verdiler. yaklaşık 1 ay süre sonra bilgisayarıma kavuştum. şu an herhangi bir sorun yok ekran görüntüsüyle ilgili. ama ekran bağlantı yerlerinin her ikisinde de küçük çatlaklar var; ben de her iki tarafa japon yapıştırıcı sürdüm :) umarım herhangi bir sebepten dolayı bir daha servise göndermek zorunda kalmam, kalmazsınız. geçmiş olsun boss86, umarım çok daha kısa sürede sorununuz giderilir. iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.