Şimdi Ara

MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
6.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler ama aynı sitede, ürün seçimiyle yapınca 177-TL çıkıyor.

MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya
  • 3 lü kombo oluyor mu acaba ? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa süper olur.

• İnceheaaptan 1099 a almistim, msi 200 tl steam kodu vermisti 2-3 ay önce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shout out kampanyasindan nasil yararlanabilcez itopyadan alanlar. Yorum yazamiyoruz ki. Aradim ama bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

Shout out kampanyasindan nasil yararlanabilcez itopyadan alanlar. Yorum yazamiyoruz ki. Aradim ama bulamadim

Nasıl yazılamıyor?

MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Nasıl yazılamıyor?

Alıntıları Göster

Sonrasinda yazmistimda diger konunuzda yazmisim :) telefondan girince yazilamiyodu tarayicidan actim gördüm

• recep054gs kullanıcısına yanıt

Tamamdır MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya  Ürün gelsinde yorumumuzu yapalım bakalım nolacak steam kodları.

• quote:

Tamamdır   Ürün gelsinde yorumumuzu yapalım bakalım nolacak steam kodları.

Ya ben asil sunu merak ediyorum. Daha once msi anakart aldim yorum yaptim ve o zaman bir ödül kazandim. 4 ay onceydi. Simdi bu kampanyadan sivisogutma icin yararlanabilir miyim acaba ? Mail attim ama geri donus olmadi ona gore yeni siparis yapip esimin adina fatura kestirticem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

Ya ben asil sunu merak ediyorum. Daha once msi anakart aldim yorum yaptim ve o zaman bir ödül kazandim. 4 ay onceydi. Simdi bu kampanyadan sivisogutma icin yararlanabilir miyim acaba ? Mail attim ama geri donus olmadi ona gore yeni siparis yapip esimin adina fatura kestirticem :)

Alıntıları Göster

Bilemiyorum, ben ilk defa faydalanıyorum.

8 kasımda anakart aldım, onla alakalı 200 tl steam kodunu aldım ama 10 kasımda sundukları AC valhallayı kaçırdım, sabah da 266 TL için IBAN bilgilerini yolladım.

Soğutucu gelince de bu işlemleri tekrarlayacam, umarım sen şundan faydalandın bundan faydalanamazsın demezler.

• quote:

Bilemiyorum, ben ilk defa faydalanıyorum.

8 kasımda anakart aldım, onla alakalı 200 tl steam kodunu aldım ama 10 kasımda sundukları AC valhallayı kaçırdım, sabah da 266 TL için IBAN bilgilerini yolladım.

Soğutucu gelince de bu işlemleri tekrarlayacam, umarım sen şundan faydalandın bundan faydalanamazsın demezler.

Alıntıları Göster

Aynen sende anakarttan yararlanmisin iste benimki 200 tl degildi 20 usd di o kampanya. Belkide sorun olmaz. Ama garanti olsun diye esimden siparis verdim kendiminkini iptal edicem simdi

• Şimdi net bilgi var mı elimiz de? Bu soğutucuyu alırsak üçlü kombo yapabiliyor muyuz? (200tl Steam-Assasins Valhalla-Geri iade)

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmailBe

Şimdi net bilgi var mı elimiz de? Bu soğutucuyu alırsak üçlü kombo yapabiliyor muyuz? (200tl Steam-Assasins Valhalla-Geri iade)

Sen aldınmı ürünü itopya 'dan?

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Hayır, emin olamadığım için alamadım

• Fiyatlar arttı zaten şuan bir cazibesi yok. Cuma günü black friday ile güzel kampanya yaparlarsa düşünürsün.

• quote:

Fiyatlar arttı zaten şuan bir cazibesi yok. Cuma günü black friday ile güzel kampanya yaparlarsa düşünürsün.

Hocam fiyat artmadı. Sadece bir adet alabiliyorsunuz. İlkini sipariş verdikten sonra ikincisi normal fiyat oluyor. Çıkış yapıp tekrar bakariseniz aynı fiyatı görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

Hocam fiyat artmadı. Sadece bir adet alabiliyorsunuz. İlkini sipariş verdikten sonra ikincisi normal fiyat oluyor. Çıkış yapıp tekrar bakariseniz aynı fiyatı görürsünüz.

Alıntıları Göster

Alla alla, hiç kullanmadığım browserlar ile denedim 1800 küsür gözüktü.

Eğer dediğiniz gibi halen fiyat 1129 TL ise alınabilir elbette. Sırf promosyon var diye de alınmaz tabi. Ben CM Sedion 120v2 'nin pompa sesine artık dayanamadığım için sipariş geçtim. Tercihimde de promosyonların ve fanlarının sessiz olmasının etkisi oldu. Tek şüphem incelemelerde pompasının sesli çalıştığını söylemeleri, umarım yükteyken ses yapıyordur.

İncelemelere göre pompasının ses yapması biraz da yaptığı sesin biraz daha duyulabilir olması ile ilgili gibi duruyor. Çünkü pompa CPU bloğunda iken kasanın ortasında kalıyor. Etrafında ekran kartı ile kasanın civarındaki diğer fanlar var. Bu modelde ise pompa radyatyör üzerinde. Radyatör de montaj konumuna göre kasanın ön tarafı veya üst tarafında olacak. Bir de fan yapılandırması olarak Pull seçilirse pompa arada başka bir aktif bir parça/fan olmadan (filtre ve kasa kapağı hariç) doğrudan kullanıcıya bakan yerde durmuş olacak. Bu da sesini daha fazla duyulabilir bir hale getirecektir. Rahatsız eden bir seviye mi onu ancak kullanınca görebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

İncelemelere göre pompasının ses yapması biraz da yaptığı sesin biraz daha duyulabilir olması ile ilgili gibi duruyor. Çünkü pompa CPU bloğunda iken kasanın ortasında kalıyor. Etrafında ekran kartı ile kasanın civarındaki diğer fanlar var. Bu modelde ise pompa radyatyör üzerinde. Radyatör de montaj konumuna göre kasanın ön tarafı veya üst tarafında olacak. Bir de fan yapılandırması olarak Pull seçilirse pompa arada başka bir aktif bir parça/fan olmadan (filtre ve kasa kapağı hariç) doğrudan kullanıcıya bakan yerde durmuş olacak. Bu da sesini daha fazla duyulabilir bir hale getirecektir. Rahatsız eden bir seviye mi onu ancak kullanınca görebiliriz.

Valla ses yaparsa iade, yemişim kuponu eşantiyonu. Ama cm 120v2 kadar ses yapamaz diye kurdum kendimi, hayırlısı bakalım.

Umarım rahatsız edecek bir ses yapmaz. İade konularında İtopya'nın genel tutumu da forumda okuduğum kadarıyla pek yapıcı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Umarım rahatsız edecek bir ses yapmaz. İade konularında İtopya'nın genel tutumu da forumda okuduğum kadarıyla pek yapıcı olmuyor.

Evet ne kadar kötü bir firma olduğunu bende okudum.

Kutudan sadece pompayı çıkartıp enerji vermeyi düşünüyorum ama anlayabilecekmiyim bu şekilde bilmiyorum.

Bakalım ürün bi gelsinde hele.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.