< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya (2. sayfa)
-
-
Valla ben satın aldım, ihtiyacımda vardı ama soğutucudan çokta emin değilim. Pompa sesi ve 360mm rakiplerine göre kötüymüş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx266 tl ile ac valhallayı alırsın ama 200tl steam kodunu alamıyorsun.
kanpanyada görünüyor hocam ama sadece bir defa faydanılabilir.
-
Yani aldığımız site fark etmiyor , bu üç kampayanın birinde faydalanabilirsin mi demek istiyorsunuz? Valhalla/266tl iade /200 tl steam kodundan.
-
Sıvı Soğutma için sadece Tekra Market ile Shout Out'a katılabilirsiniz. Sitede açıkça yazıyor bu durum. Boşuna gaza gelmeyin derim. İlk mesajlarda Shoutout yazan arkadaş bir zahmet düzeltsin hatalı bilgiyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KerrosSıvı Soğutma için sadece Tekra Market ile Shout Out'a katılabilirsiniz. Sitede açıkça yazıyor bu durum. Boşuna gaza gelmeyin derim. İlk mesajlarda Shoutout yazan arkadaş bir zahmet düzeltsin hatalı bilgiyi.
geri ödeme yok mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jayusgeri ödeme yok mu ?
Alıntıları Göstergeri ödeme var arkadaşın dediği farklı kampanya
-
Geri ödeme ve oyun hediyesi dışında, Steam kod yok olarak durumu anlıyorum.
-
Arkadaslar bu sogutucu yeni seri ryzen 5900x ile kullanilip iyi bir randiman alinabilir mi ne dersiniz?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxyok hocam satin aldiktan sonra kisiye kapatiliyor firsat fiyati.
bende 5900x icin dusunuyorum eger randiman alirsam cok iyi olacak bu fiyatla.
-
He öylemi, bende diyorum hangi ara sattılar 80 soğutucuyu
Valla hocam, netten baktığım kadarıyla pompası sesliymiş, fanları sessiz. 360mm rakiplerine göre de termal performansı kötüymüş. Bu kadar kötü olmasına rağmen neden aldım diye sorarsan, 266 tl iade ve valhalla'ya tav oldum.
-
aynen bende guya rog fanboy sistemi kuruyordum. lc 360 hic biryerde bulamadigim icin bunda da kampanyalar olunca aldim gectim.
ne kadar memnun kalicam gorecegiz :)
-
Bende aldim bakalim. Elimde deepcool captain 240 ex rgb vardi. Hem fanlari rgb olan bi model istiyodum. Hem valhalla hem 266 tl iadesi benide cezbetti elimdekinide satabilirsem neredeyse bedavaya gelmis gibi dusunucem :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden bitti duruyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithlineNeden bitti duruyor ?
Ben satın almış olduğum için yüksek fiyat gösteriyormuş.
-
266-TL iade ile ilgili MSI linki paylaşacak var mı? Benim bulduğum Black Friday MSI kampanyasında 177-TL iade çıkıyor.
Bu konuyu netleştirirsem alacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kerros266-TL iade ile ilgili MSI linki paylaşacak var mı? Benim bulduğum Black Friday MSI kampanyasında 177-TL iade çıkıyor.
Bu konuyu netleştirirsem alacağım.
-
10 gün önce 1269tl'ye aldım hb'den fiyat süper kaçırmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X