kullanıcılar memnun görünüyor,fiyat olarak kafama yattı gibi. |
MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jayuskullanıcılar memnun görünüyor,fiyat olarak kafama yattı gibi.
Alıntıları Gösterşimdi biraz araştırdım itopya da coolar master ml240l v2 rgb 600 tl ondan daha ucuza olan coolar master hyper 212 black edition 239 tl. sıcaklık testlerinde aralarında sistem boştayken 4 derece daha serin sıvı soğutucu. ben almayı düşünüyordum vazgeçtim. video da bu;
-
Fiyat arttı😅
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şimdi sizin İtopyadan aldığınız 360r sıvı soğutma için 200tl steam kodu gönderdiler mi? Yani itopyadan alanlar 200tl steam kod, Valhalla ve Bf Geri iade kampanyasından faydalanabiliyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
İtopya 'ya yakın olan kimse dükkanlarına uğrayabilir mi? Siparişlerde hiç bir hareket yok. Fatura kesilse gam yemiyecem o da yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxİtopya 'ya yakın olan kimse dükkanlarına uğrayabilir mi? Siparişlerde hiç bir hareket yok. Fatura kesilse gam yemiyecem o da yok.
bence işimiz tamamiyle şansa kaldı. arkadaş 19 unda vermiş kargolandı. ben 20 sinde kampanya başladığı gibi verdim bekliyoruz bakalım. yarın incehesap yaparsa bide ordan sipariş veririz artık :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxİtopya 'ya yakın olan kimse dükkanlarına uğrayabilir mi? Siparişlerde hiç bir hareket yok. Fatura kesilse gam yemiyecem o da yok.
şikayetvar.com itopya şikayetlerinden patlıyor resmen. adamın 8 iş günü olmuş. Montaj gerektirmeyen ürün ve hala kargolanmamış
-
İndirimler nedeniyle itopya iyi satış yapmış anlaşılan, siparişler zor yetişiyor kargoya. Sorun şu, bu gecikme nedeniyle iadeleri vb. kaçırmayız inşallah. Muhtemelen Aralık ayının ilk haftasında gelir ürünler.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap
Bu dogruysa direk iade ederim
Alıntıları Gösterbu konuyu cidden bende çok merak ediyorum. başkaları dedi ki farklı satıcılardan aldığımız halde verdiler geri iadeyi diye. benim için blackfriday ve assasin creed birleşsede olur yine 2 kampanya da iyi. ama 3 lü kombo olsa tabiki tadından yenmez
-
Shoutout'dan yararlanamayacağımızı zaten yazdık. İlla zorlayacağım, alacağım diyen varsa bol şans diliyorum. Burada BF ve oyun hediyesini almak yeterli. Aksi zaten ölücülüğün son noktası :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: KerrosShoutout'dan yararlanamayacağımızı zaten yazdık. İlla zorlayacağım, alacağım diyen varsa bol şans diliyorum. Burada BF ve oyun hediyesini almak yeterli. Aksi zaten ölücülüğün son noktası :)
3 kampanya birleşse ben de alıp, üzerlerindeki fanları satıp 3 tane de beyaz Corsair 120LL fan alıp kasada mükemmel görüntü oluşturacaktım. Ama dedim şimdi 2 kampanya birleşirken hiç gerek yok, h100i Platinum SE alırım. Ama hatalı karar mı bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov3 kampanya birleşse ben de alıp, üzerlerindeki fanları satıp 3 tane de beyaz Corsair 120LL fan alıp kasada mükemmel görüntü oluşturacaktım. Ama dedim şimdi 2 kampanya birleşirken hiç gerek yok, h100i Platinum SE alırım. Ama hatalı karar mı bilemiyorum.
Alıntıları Gösterhocam 360 mm tavsiye ederim
Cooler Master ML360R ve H100i RGB Platinum kullanıyorum
2 sitemim birebir aynı. hatta h100 ü kullandım kasa önü komple meş . ısı ve ses olarak 360 tan çok memnunum msı de kalite olarak buna yakındır
h100 ü tavsiye etmem 280 ve 360 mm bakın
Cooler Master ML360R tavsiye ederim tek eksi yanı ASUS Aura Sync sekronize edemedim kendi yazılımını kullanıyorum fanları beni şaşırtı corseir sp rgb fanlardan daha sesiz ve rgbsi bana dağa güzel geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 26 Kasım 2020; 15:23:42 >
-
Ekran kartını iptal ettim geleceği yok diye 20 Kasım'da almıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: kara6655hocam 360 mm tavsiye ederim
Cooler Master ML360R ve H100i RGB Platinum kullanıyorum
2 sitemim birebir aynı. hatta h100 ü kullandım kasa önü komple meş . ısı ve ses olarak 360 tan çok memnunum msı de kalite olarak buna yakındır
h100 ü tavsiye etmem 280 ve 360 mm bakın
Cooler Master ML360R tavsiye ederim tek eksi yanı ASUS Aura Sync sekronize edemedim kendi yazılımını kullanıyorum fanları beni şaşırtı corseir sp rgb fanlardan daha sesiz ve rgbsi bana dağa güzel geldi
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam, bakıyım stok varsa dedim de, MSI'da stok bitmiş, haliyle fiyat artmış. Iceberg 240 var bende, fena değil ama yetersiz kalıyor gibi. Ha fiyatına göre performansından memnunum, ama yine de değiştirmeyi düşünüyorum. Hem kasa da daha uyumlu bir görsel şölen olsun hem de daha serin olsun diye.
Yazılım konusuna gelince, kullandığım oyun-kontrolcü-ışıklandırma vs yazılımları arasında en kullanışlı ve sorunsuzu, iCue sonra da GHUB. Asus'un tam bir felaket, Razer idare eder ama yine de çok karmaşık. Hatta Asus'un ne RGB için ne de Fan Kontrollcüsü için memnunum. Sürekli donuyor, çöküyor. Sırf fanları daha rahat kontrol edebilmek için. Gece uyurken sistemi açık bıraktığımda sessiz moda aldığımda bir anda kendi kendine turbo moda geçmesin diye Commander Pro düşünüyorum hatta.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VatovTeşekkürler hocam, bakıyım stok varsa dedim de, MSI'da stok bitmiş, haliyle fiyat artmış. Iceberg 240 var bende, fena değil ama yetersiz kalıyor gibi. Ha fiyatına göre performansından memnunum, ama yine de değiştirmeyi düşünüyorum. Hem kasa da daha uyumlu bir görsel şölen olsun hem de daha serin olsun diye.
Yazılım konusuna gelince, kullandığım oyun-kontrolcü-ışıklandırma vs yazılımları arasında en kullanışlı ve sorunsuzu, iCue sonra da GHUB. Asus'un tam bir felaket, Razer idare eder ama yine de çok karmaşık. Hatta Asus'un ne RGB için ne de Fan Kontrollcüsü için memnunum. Sürekli donuyor, çöküyor. Sırf fanları daha rahat kontrol edebilmek için. Gece uyurken sistemi açık bıraktığımda sessiz moda aldığımda bir anda kendi kendine turbo moda geçmesin diye Commander Pro düşünüyorum hatta.
Alıntıları Gösterasusun oldum olası yazılımları kötü fikirleri güzel ama yazılımlar berbat . bende en büyük hatayı baştan tek bir kontrolcü üzerine inşa etmemdim .yeni sitem kuruyorum anakartımı da ona göre seçtim 2 4 pin ve 2 pin rgb çıkışı var. en güzeli kumandalı bir rgb kontrolcü alıp sistemi ona göre inşa etmek olacak ve kesinlikle bir ön araştırma yapacağım. tabi önce elimdeki 2 set rgb kitini elden çıkarmam gerekecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: VatovTeşekkürler hocam, bakıyım stok varsa dedim de, MSI'da stok bitmiş, haliyle fiyat artmış. Iceberg 240 var bende, fena değil ama yetersiz kalıyor gibi. Ha fiyatına göre performansından memnunum, ama yine de değiştirmeyi düşünüyorum. Hem kasa da daha uyumlu bir görsel şölen olsun hem de daha serin olsun diye.
Alıntıları GösterBen 2 tane aldım sıvı soğutmadan. eğer arkadaşım bütçesini denkleştiremezse taksitli almıştım 1.199 a mı ne gelmişti. aldığım fiyata size verebilirim isterseniz. Diğer türlü siparişi iptal edicem hocam. 2 siparişim arasında 2 gün var. Ama dediğim gibi önce arkadaşımdan yarın haber alıcam. olmazsa size bilgi vereyim mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: recep054gsBen 2 tane aldım sıvı soğutmadan. eğer arkadaşım bütçesini denkleştiremezse taksitli almıştım 1.199 a mı ne gelmişti. aldığım fiyata size verebilirim isterseniz. Diğer türlü siparişi iptal edicem hocam. 2 siparişim arasında 2 gün var. Ama dediğim gibi önce arkadaşımdan yarın haber alıcam. olmazsa size bilgi vereyim mi ?
Alıntıları GösterOlur hocam PM atarsınız. Ama yine de Pazar gününe kadar olacak kampanyaları değerlendireceğim. Bu arada bu durumda fatura başkasının adına olsa bile MSI kampanyalarından faydalanabiliyor muyuz, bilen var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: VatovOlur hocam PM atarsınız. Ama yine de Pazar gününe kadar olacak kampanyaları değerlendireceğim. Bu arada bu durumda fatura başkasının adına olsa bile MSI kampanyalarından faydalanabiliyor muyuz, bilen var mı ?
Alıntıları Göstertabiki güzel bi kampanya çıkarsa bende değerlendirebilirim itopya ne zaman yollayacak bilinmezde çünkü :D evet yararlanabiliyor mu bu da önemli. bizim arkadaşta bunun bilgisini ister
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X